Hírkategória - Női foci
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Szarvas Alexandra döntetlennel debütált a női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként, miután a magyarok 1-1-et játszottak az azeri csapattal az Európa-bajnoki selejtezősorozat pénteki nyitófordulójában.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Idén lép pályára utoljára...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Óriási izgalmak közepette győzték le az MTK-t...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Külföld A magyar női U16-os válogatott gól nélküli döntetlent játszott az U15-ös német válogatott ellen a két csapat szerdai felkészülési mérkőzésén […] A Németország fiataljai nem bírtak a magyar U16-os válogatottal bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A fogadóirodák sok gólt várnak, mi kevésbé. Íme, ezzel nyernénk az MK-fináléban.
Hathárom
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Két magyar játékos is pályán volt vasárnap a női topligákban. A Bundesliga 19. fordulójában a Köln hazai pályán 2-0-ra legyőzte […] A Magyar győzelem a Bundesligában, a válogatott védő csapata nem bírt a Milannal bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Drámai végjáték a két francia csapat elődöntőjében...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I szombati játéknapján az ETO a Haladást fogadta. A Rába-partiak a szünetben 1-0-ra vezettek, aztán a második […] A Az ETO és a DVTK is kiütéses győzelmet aratott bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A londoniak kerültek lépéselőnybe az elődöntőben...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I-ben a 19. forduló a Puskás Akadémia-FTC meccsel indult. Nyugodtan nevezhettük rangadónak a bajnokit, hiszen a harmadik […] A Az FTC kiütéses győzelemmel zárta a Puskás Akadémia elleni rangadót bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I 18. fordulójában is simán nyert a listavezető Ferencváros, a Fehérvár után a Haladásnak is hatot rúgtak […] A Hatot rúgott az FTC, kilencet az ETO, az MTK nyerte a forduló rangadóját bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Mindkét zöld-fehér csapat kiütéssel győzött...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I 18. fordulójában a Ferencváros 6-0-ra verte a Haladást. Mégsem ez volt a szombati játéknap legsimább sikere, […] A Gálázott az FTC, kiütötte az ETO a Fehérvárt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Megan Campbell egy teljesen átlagos bedobásból is képes gólhelyzetet teremteni.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az első két mérkőzésen egy pontot szereztek...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A magyar női U19-es válogatott a Svédországtól és Németországtól elszenvedett vereségek után Romániával mérkőzött meg a Telkiben rendezett Eb-selejtező minitornán. […] A Románia legyőzésével maradt az A ligában a magyar U19-es válogatott bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Két vereség után sikerült javítani...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem volt esély a németek ellen...
Fociclub
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Szarvas Alexandra döntetlennel debütált a női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként, miután a magyarok 1-1-et játszottak az azeri csapattal az Európa-bajnoki selejtezősorozat pénteki nyitófordulójában.
HírKlikk
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem tudták megnyerni az első meccset...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Fontos meccsen debütál az új kapitány...
Fociclub
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Lesz női labdarúgó EB-selejtező is.
Infostart
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A magyar női válogatottra két Eb-selejtező vár a következő napokban: április 5-én 17:45-kor Azerbajdzsán ellen lépünk pályára a szegedi Szent […] A Rutinos angol játékvezető fújja a magyar válogatott Eb-selejtezőjét bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ő lesz az egyetlen magyar bíró az idei ötkarikás játékokon...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ezzel debütált az új szövetségi edző...
Fociclub