Hírkategória - Ezotéria
Hírek a mai napon: 13 db
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Május elsejére jó hangulatot jelez a Vízöntő Hold. Arra viszont figyelni kell, hogy a Plútó okozhat féltékenységet... Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2024. május 1.: a Szűz hallgasson a megérzéseire, a Bak kapcsolódjon ki appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Mindannyian álmodunk, ha emlékszünk rá, ha nem. Egyesek szerint ekkor a tudatalattink dolgozik, mások úgy gondolják, a jövő üzen nekünk. Bárhogy is legyen, legtöbbször konkrét jelentésük van- lássuk, melyek ezek!
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A munkahelyi dinamikában és a karrierlehetőségek terén is izgalmas időszakot ígérnek az előrejelzések májusban. Neked vajon mit tartogatnak a csillagok ebben a tavaszi hónapban? 
Bien
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ha egyszer megsérted őket, sosem felejtik el! The post Csillagjegyek, akik oda szúrnak, ahol a legjobban fáj first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha végre itt a nyár, és meleg az idő… Te mit csinálsz? A nyaralós szezonnak még nincs vége, és bár a legtöbbször az ember pénztárcája dönti el, meddig utazhat, az ideális nyaralásról ábrándozni mindenki szeret. Te milyennek képzeled el a tökéletes vakációt? Olyannak, amilyennek a horoszkópod leírja?
Bien
Forrás: https://168.hu/ Életmód A holnap kezdődő hónapnak a horoszkóp szerinti egyik nagy eseménye lesz a következő 3 csillagjegy számára, hogy egy rendkívüli ajándékot kapnak az élettől.
168
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Május elsején ünnepeljük Beltane-t, a kelták termékenység és szerelemünnepét, mely egyben a napos évszak eljövetelét is jelzi. The post Május 1.: Beltane, kelta termékenység- és szerelemünnep appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ők azok a csillagjegyek, akik szívesen átadják a munkából neked a saját részüket is. The post Csillagjegyek, akik nem nagyon szeretnek dolgozni first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha előző cikkünkben nem találtad kedvenc árnyalatodat, nézd meg, hogy az alábbiak közül melyiket viseled legszívesebben, melyikkel veszed körbe magadat, vagy egyszerűen csak melyikről érzed úgy, hogy a leginkább szimbolizálja a személyiségedet. Tudd meg, hogy mit árul el rólad a kedvenc színed!
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha úgy érzed, hogy a pároddal rátok férne egy kis izgalom, egy kis frissítés, akkor van néhány ötletünk számodra.
Bien
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A május különleges meglepetést tartogat ezeknek a csillagjegyeknek. The post Csillagjegyek, akiknek szerelmet hozhat a május first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Neked is van olyan erőd, amire bármilyen körülmények között támaszkodhatsz. The post Csillagjegyek rendíthetetlen erői – Heti angyalhoroszkóp 2024. április 30-május 6. first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Gondolkodtál már azon, hogy mennyire tudod önmagadat adni, és vajon másoknak is átjön-e, milyen vicces, kedves, nagylelkű vagy?
Bien
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Sikeres nap lehet a mai, ha szembe nézünk, amivel kell. The post Napi horoszkóp 2024. 04. 30.: Előremutató kedd first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://168.hu/ Életmód Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.
168
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Őket nem nagyon érdekli a pénz vagy a gazdagság. The post Csillagjegyek, akiket nem érdekel a gazdagság first appeared on nlc.
nlc
Forrás: http://ezoterikus.hu/ Életmód 2024 a jang fa Sárkány éve, és május a Kígyó hónapja! Egy igen érdekes, különleges, misztikus hónap áll el?ttünk, ajánlom, hogy hallgasd meg a nyugati asztrológiai el?rejelzésemet is, hiszen a két asztrológiai ág – bár eltér? gyöker? -, érdekes átfedéseket tartalmaz, és mindkét id?szak felemel? periódust ígér.
Ezoterikus.hu
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Április 30. igazán különleges nap, ugyanis az Őszinteség nemzetközi világnapját ünnepeljük ekkor. Ez alkalomból sorra vesszük azt is, hogyan osztályozhatjuk a kisebb-nagyobb hazugságokat! The post Április 30.: Az Őszinteség világnapja appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Te is érzed úgy néha, mintha egy láthatatlan erő egyengetné az utadat? Kíváncsi vagy, melyik az az angyal, amelyik a lépéseidet vigyázza, és megment attól, hogy az utadat nagyobb baj keresztezze? Töltsd ki tesztünket, és megmondjuk, téged ki segít!
Bien
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A következő csillagjegyek jól elvannak egyedül, szeretik az egyedüllétet. The post Csillagjegyek, akik szeretnek egyedül first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A párkapcsolati dinamikában és a bimbózó szerelmek terén is izgalmas időszakot ígérnek az előrejelzések májusban. Neked vajon mit tartogatnak a csillagok ebben a tavaszi hónapban? 
Bien
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Április utolsó napja pazar lehet, és nemcsak a holnapi ünnep okán. A Mars lendületet, energiát ad mindenkinek. Lelkesek, céltudatosak leszünk egész nap. The post Napi horoszkóp 2024. április 30.: A Szűz jól teljesít, az Ikrek megkönnyebbül kedden appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ők azok a csillagjegyek, akik igazán mély gondolkodók. The post Ezek a csillagjegyek nagy gondolkodók first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Egy bolygó akkor tudja a legerősebben érvényesíteni erejét, mikor a saját jegyébe lép: most mindkét szerelmet jelző planéta "hazatér". Hétfőn a Vénusz lép a Bikába, kedden a Mars a Kosba. Elemi szintű energiák lépnek működésbe, és hatványozottan érezni fogjuk, ha működik az a bizonyos kémia! De nemcsak jót hoz ez az időszak: a Kos Mars hajlamos az impulzív viselkedésre, tehát ha kirobban a feszültség valami miatt, az nagyot fog szólni... Lássuk, hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre! The post A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://168.hu/ Életmód Igazán szerencsés időszak kezdődött ma el a következő 3 csillagjegy számára a heti horoszkóp szerint.
168