Hírkategória - Cseh Katalin
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kórház felháborodott. The post Felfüggesztették a nyíregyházi szülész főorvost, mert trágár kommenteket írt Cseh Katalin posztjához first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egyre zaklatottabb állapotba kerül a magyarországi baloldal, akik amellett, hogy a kígyót-békát kiáltanak a magyar kormányra, egymással is derekasan marakodnak. Miközben David Pressman régóta nem nagykövetként viselkedve osztja a parancsokat és a külföldi pénzt percembereknek, a maradék konc különösen felértékelődik számukra. A majális azonban örök. Legalább is a baloldal ezt hitte, de lassan már senki […] A Karácsony büszke az elmúlt éveire Budapest élén, és röhögve várja Orbán Viktor lemondását – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Ferencváros szurkolói kikérték maguknak Cseh Katalin és Pottyondy Edina rosszindulatú megnyilvánulásait, nem tűrnek semmilyen szintű becsmérlést. Ismeretes, Cseh Katalin a Gazprom és a Ferencváros közt megvalósuló szponzori együttműködést szerette volna ellehetleníteni azzal, hogy levélben szólította fel az UEFA elnökét: „tegyen lépéseket, hogy ne valósulhasson meg ez a szégyentelen szövetségkötés”. Úgy látszik továbbra sem múlik […] A Berágott a Fradi B-közép Cseh Katalinra és Pottyondy Edinánára bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Volt már BLM-szobra és LMBTQ-padja Ferencvárosnak, most pedig állítottak egy G-mercis turulszobrot a kerületben. Ám ahogy elődei, úgy ez a mű sem aratott maradéktalan sikert, ennek pedig az lett az eredménye, hogy már le is döntötték. A szoborállító hóbortjait a ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina persze a kerületiek pénzéből fizeti, mit sem törődve azzal, hogy ez […] A Skót duda – A szólásszabadságért küzd a baloldal, de ha kritikát kapnak, Orbánra mutogatnak (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Miközben a momentumos Cseh Katalin továbbra is azzal büszkélkedik, hogy hogyan gátolja a hazánkba érkező uniós forrásokat, elszólta magát a Magyar Nemzet kamerái előtt. Számára Magyarország egyet jelent Budapesttel. A források visszatartásával büszkélkedő Cseh Katalin arról beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy a Kormányt megkerülve igyekeznek uniós pénzeket a saját haveri városvezetőiknek csurgatni. Úgy fogalmazott: büszke […] A Cseh Katalin elszólta magát – Neki Magyarország csak Budapestből áll (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy leszúrt gyermekben is Orbán Viktort látja Donáth Anna. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hiszen a Momentum elnöke bármiféle részvétnyilvánítás, jókívánságok, vagy egyéb formaság helyett rögtön felelőst keresett, s talált: a magyar kormány miatt késelt meg szerinte egy általános iskolás gyermek egy másikat. Az abortuszt botmixerezéshez hasonlító párttársa egyelőre hallgat az ügyben. Mint arról beszámoltunk, a bőnyi Szent […] A Megkéselt gyerekkel kampányol a Momentum – Donáth szerint a kormány a hibás a bőnyi késelés miatt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A kórház vizsgálja azt is, hogy visszaéltek-e az orvos profiljával.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Merész kijelentés ez a Momentum elnökének részéről. Donáth Anna és Cseh Katalin a legaktívabb magyar EP-képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak” – írja a Momentum a legújabb TikTok-videó mellé. Az összes statisztika azt hozza ki, hogy ketten együttvéve többet csináltunk, mint az összes többi magyar ellenzéki képviselő, úgyhogy […] A Donáth Anna szerint ő és Cseh Katalin dolgoztak a legaktívabban azon, hogy uniós forrásokat kapjon Magyarország bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Érzelmes reakciók követték a Puzsér Róbert- Magyar Péter vitaestet, miután a csalódott ellenzékieket felszippantó Magyar Péter beleállt egyes politikusokba, így a Momentum két EP-képviselőjébe is. Cseh Katalin Magyar kritikus szavaira annyival „ezek szerint Magyar Péter és pártjának EP-képviselői azon dolgoznak majd Brüsszelben és Strasbourgban, hogy a bizottság ne követeljen jogállami és antikorrupciós garanciákat, adja csak […] A Cseh Katalin kiakadt a gondolattól, hogy Magyarország csak úgy megkapná a neki járó forrásokat bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Jól érti-e, hogy szerinte nincs szükség jogállamisági eljárásra, áramoljanak csak az uniós pénzek korlát nélkül Orbán Viktorhoz.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Évek óta a Ferencváros szurkolója egyébként. The post Csuti nem érti, „miért nincs fontosabb gondja” a Momentumnak, minthogy a Fradi-Gazprom üzletet elgáncsoltassa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Orosz befolyási kísérletnek tartja az energiavállalat közeledését. The post Cseh Katalin az UEFA elnökéhez fordul, hogy gáncsolja el a Fradi-Gazprom üzletet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum megásta a  sírját, felrúgta a közerkölcs szabályait, a magyar embereknek ásott verembe maga esett bele – írta a CÖF-CÖKA csütörtöki közleményében. Mint hozzátették, az uniós források visszatartásáért küzdő Donáth Annának és Cseh Katalinnak nincs helye a pártpolitika színpadán, „egy esély még mutatkozik,  Klára asszony megbocsájt, és átnyújt nekik két DK-s pártigazolványt”. Mint a […] A CÖF-CÖKA: a Momentum megásta a  sírját, amikor a magyaroknak járó források visszatartásáért harcolt Brüsszelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Európának jobbnak kell lennie ennél” – írta.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szerinte Európának jobbnak kell lennie ennél. The post Cseh Katalin: Rossz döntés volt, hogy Brüsszelben leállították Orbán Viktor konferenciáját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Ahogy megírtuk, rendőrök szálltak ki a Brüsszelben tartott békepárti és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferenciára (NatCon), melynek sztárszónokai Orbán Viktor magyar miniszterelnök, illetve Nigel Farage Brexit-párti brit politikus voltak, ám karhatalommal próbálták megakadályozni Brüsszelben a békepárti, migrációellenes konferencia megtartását. Cseh Katalin a Momentum EP-képviselője az X-en reagált az eseményekre. „A brüsszeli rendőrség mai lépése elfogadhatatlan volt, és egyértelműen […] A Cseh Katalin látszólag elítélte a brüsszeli rendőrség lépését, majd bősz “szélsőjobboldalazásba” kezdett bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egyre nagyobb a tét, egyre nagyobb kamuk és vérlázító hazugságok érkeznek az ellenzéki térfélről. Nagy úr a pánik, hiszen Magyar Péter megjelenése nem csak saját magát zavarta meg, hanem a teljes levitézlett baloldali palettát is, akik maradék híveiket és elvesztik, szétforgácsolódnak. A baloldali csodavárás olyan méreteket öltött, hogy lassan minden bokorból várható egy-egy zsebmessiás. A […] A Magyar Péter és a Gyurcsány-szekta együtt készül előrehozott választásokra, Dobrev szerint Európában beköszöntött a tökéletes kommunizmus – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Cseh Katalinék megszavazták. És ezzel együtt azt is, hogy a jövőben egyetlen orvos se tagadhassa meg az abortuszban való részvételt. Francesca Rivafinoli írása.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A Momentum EP-képviselője szerint eltér az Európa-képük Magyar Péterétől, a NER-ből kiábrándulók pedig nem biztos, hogy egy liberális pártra szavaznának.
telex
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld A momentumos EP-képviselő lapunknak azt mondta: bátornak tartja Magyar Péter kiállását, szerinte ugyanakkor részben különböznek a vízióik.
Mfor
Forrás: https://444.hu/ Belföld Szerintük ez is a külső befolyásolás egyik formája.
444
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A momentumos Cseh Katalin az Európai Parlament vitáján ironikusnak nevezte, hogy az állandóan szuverenitásról beszélő magyar kormány külföldi rendőröket hív be.
telex
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Cseh Katalin, Ujhelyi István, Magyar Péter: atyaég, micsoda mélységek!
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Cseh Katalin, Ujhelyi István, Magyar Péter: atyaég, micsoda mélységek!
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld „Azonnal csatlakoznunk kell az Európai Ügyészséghez" - mondta az ATV adásában Cseh Katalin.
Hír TV