Hírkategória - Mozi
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A Vörös szobák eléri azt a bravúrt, hogy a három tinédzsert feldaraboló sorozatgyilkos legyen a legkevésbé érdekes eleme a thrillernek: Pascal Plante a gyilkossági ügyek keveset látott mellékszereplőire koncentrál. The post Nem az a kérdés, megölt-e három tinilányt, hanem, hogy miért rajong érte két fiatal nő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Repedezik a jó fej Szikla legendája. A The Wrap bennfentes forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a sztár igazi seggfej módjára viselkedett az Amazon MGM által megrendelt Red One című karácsonyi akciófilm forgatásán, ami végül az elszálló büdzsén is megmutatkozott.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. 2022 egyik legjobb horrorja végre a Netflixre is ellátogat.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás 2019-ben az élőszereplős – valójában számítógépes animációval létrehozott – Az oroszlánkirály-remake 1,6 milliárd dollárt szedett össze, így borítékolható volt, hogy nem ússzuk meg ennyivel.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a valóság sosem lesz olyan romantikus, mint egy forgatókönyv, pedig az alábbi történeteket valós események ihlették!
Bien
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A mexikói Melissa Barrera neve biztosan ismerős a horror-rajongók számára, hiszen a színésznő volt az egyik törzstagja a 2022-ben feltámasztott Sikoly-franchise újabb részeinek, míg antiszemitának kikiáltott megnyilvánulásai miatt a stúdió ki nem vágta az épp készülő epizódból.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A héten a magyar mozikba kerülő Abigail című horror apropóján tízes listába szedtük a mozi ikonikus élőhalott vérszívóinak elitjét.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A pápa ördögűzője után Russell Crowe-nak ismét az ördöggel gyűlik meg a baja, ám a The Exorcism című moziban egy kicsit más szerepkör jut rá.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Az Európa expressz és a Cop Mortem után mindig felmegy a vérnyomásunk, ha arról van szó, hogy hazai gyártásban készül akciófilm, de a remény hal meg utoljára, hátha a S.E.R.E.G. című minisorozat most tényleg más lesz.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Az amerikai filmakadémia újabb szabályokat fogadott el, melyeket a jövő évi Oscar-díjak kiosztása során már figyelembe kell venni. Az új irányelv lényege, hogy ha egy mű témájában vagy a stábtagok között nem jelenik meg valamely alulreprezentált társadalmi csoport, az nem indulhat a legjobb film díjáért.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. A Most vagy soha! után ezen a héten végre megnézheted, a lengyelek hogyan gyártanak történelmi kalandfilmet.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Az Atlas című akció-sci-fi alkotói valószínűleg végigpörgethettek jónéhány mechás akciójátékot. Mi arra tippelünk, hogy a Titanfall 2 ott lehetett a kedvenceik között.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Tegnap este Ryan Reynolds a saját csatornájára feltöltött videóban lengette be, hogy ma megkapjuk az év legjobban várt filmjének teljes trailerét. A cucc végre befutott és pont annyira kemény, vicces és látványos, mint amilyennek vártuk.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Véresnek és egészségesen szabadszájúnak ígérkezik (ahogyan azt az első két rész után el is várjuk) hivatalos előzetesében a Deadpool & Rozsomák. Visszatér ikonikus címszerepébe Ryan Reynolds és kebelbarátja, Hugh Jackman is. A forgatókönyvírók sztrájkja miatt ideiglenesen leállították a forgatási munkálatokat, de a Disney ütötte a vasat, így július 25-én nálunk is kiköt ez a szórakoztató őrület a hazai mozikban.
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A Hit Man című filmet tavaly szeptemberben mutatták be a Velencei Filmfesztiválon. Akkor még nem volt forgalmazója, de nem sokkal később egy függetlenfilmes szemlén a Netflix húszmilliót fizetett a gyártónak a jogokért, ami azért komoly siker, mert az alkotás büdzséje megállt 8,8 millió dollárnál.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A Micimackó: Vér és méz című fertelem tavaly százezer dolláros büdzséből csinált ötmillió dollárt, ezért az Arany Málnával honorált Rhys Frake-Waterfield teljesen megalapozottan gondolhatta úgy, hogy a folytatásra is mutatkozik majd fizetőképes kereslet. A második rész be is futott a magyar mozikba, és mivel az előzményhez hasonlóan ebbe is jutott pár sokadvonalbeli dögös színésznőcske, ezen a héten nem volt nehéz alanyt találni Premierlány rovatunkba.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A trashnek is van fizetőképes közönsége, ahogyan ezt a héten a mozikban folytatódó Micimackó: Vér és méz című zs-ligás horror példája is bizonyítja. A B-filmek olykor véletlenül, olykor direkte szarok, de néha úgy alakul, hogy annál szórakoztatóbbak, minél jobban sikerült őket elcseszni. Ha te is bírod a szutykot, ezt a tíz darabot jó eséllyel imádni fogod.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Külföld A tavasz az egyik legjobb évszak az utazásra, hiszen még nincs túl meleg, a természet kezd újra nyiladozni, és tökéletes az idő a nagyobb sétákhoz is. Összegyűjtöttük a kedvenc utazós filmjeinket, amelyektől neked is kedved támad majd útra kelni, de mindenesetre legalább kizökkentenek majd a szürke hétköznapokból.
Bien
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Negyed évszázad telt el a Hatodik érzék óta, melynek sikerét Shyamalan azóta sem tudta megismételni, de sebaj, emberünk a minőségre való tekintet nélkül okádja magából a filmeket, melyekre valahogyan mindig elő tudja teremteni a pénzt.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Egy forgatókönyvben általában a legapróbb részletekig megtervezik, a főszereplőknek mit kell mondaniuk, a szavakat milyen mozdulatoknak kell kísérniük, és még azt is, épp hogyan álljon a hajuk. Időnként viszont a híres színészek úgy döntenek, érdemes improvizálni; egyes filmeknél pedig ez olyan jól sikerült, hogy a készítők a hirtelen jött ötleteket benne hagyták a felvételekben. Melyek ezek a híres, improvizált pillanatok?
Bien
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás A borzongás birodalma nem szűkölködik szellemes beszólásokban és kísérteties nosztalgiázásban.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Befutott az 1994-es, vagyis idén kereken harminc éves A holló modern remake-je, melynek főszerepében az eredeti film forgatásán tragikusan elhunyt Brandon Lee-t Bill Skarsgard váltja.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Néha muszáj olyasmit is ajánlani, amit mi biztosan nem nézünk meg. Ha imádod a tukkó, de látványos akció-sci-fiket, eljött a te időd.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Hannah Waddinghamre a 12 majom, a Trónok harca és a Szexoktatás című sorozatokból is emlékezhetsz, de kétségtelen, hogy az Apple Ted Lasso című szériája csinált igazi sztárt belőle.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Múlt héten felkerült a Prime Videóra a Fallout című sorozat első évadának mind a nyolc epizódja. Ez igen szokatlan döntés a más szériáit heti bontásban közzétevő Amazon részéről, de úgy tűnik, bejött a taktika.
Player.hu