Hírkategória - Ausztrália
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Hiába kérték a rendőrök, a fiú nem tette le a kést. The post Kést rántott a rendőrökre, lelőtték az ausztrál tinédzsert first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Az ausztrál rendőrség öt tinédzsert tartóztatott le a Mar Mari Emmanuel püspök elleni támadás után. A „Ausztrál” tinik zsidókat akartak ölni a keresztény püspök megkéselése után bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://agroforum.hu/ Külföld Az ausztráliai erdők aljnövényzetében a hatalmas páfrányok fényűző zöld lombkoronát alkotnak. Kevesen tudják, de ezek a növények lényegesen előbb itt voltak már, mint mi, emberek... Mit érdemes róluk tudni? The post A dinoszauruszoknál is idősebb növények élnek egy távoli kontinensen appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://24.hu/ Külföld A beszámolók szerint akkora, mint egy kisebb étkezőasztal. The post Gigantikus halat mosott partra a tenger Ausztráliában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Külföld Az ausztrál őslakosok egyik kedvelt elesége a helyben termő araukáriaféle magja, a bunyadió, ami sokféle módon felhasználható. The post Fura a neve, de finom a termése a bunyabunya fenyőnek first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Külföld Csütörtökön mintegy 160 állat sodródott a szárazföldre, közülük nagyjából százat sikerült megmenteniük az önkénteseknek. The post Újra a tengerben úsznak a partra vetődött delfinek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Külföld Mintegy 160 gömbölyűfejű delfin sodródott partra Ausztráliában. The post Delfinek tucatjai borítottak be egy tengerpartot first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Külföld Huszonhat cethal el is pusztult. The post Száznál is több gömbölyűfejű delfin vetődött partra Nyugat-Ausztráliánál first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://agroforum.hu/ Külföld Wayne Smith ausztrál juhtenyésztő elmondta, hogy meg kellett kérnie egyik szomszédját, hogy készítsen egy gödröt, amely „elég nagy” ahhoz, hogy több mint 3000 birka elférjen benne, mivel nem tudja tovább ellátni az állatokat. The post 3000 juhot ölne le a túl alacsony húsárak miatt egy ausztrál gazda appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://player.hu/ Külföld Halálcsapda, trópusi mocsarak, üdülőhelyek és sziklás partok is vannak az út mentén, és akkor még alig soroltunk fel valamit az érdekességekből.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az áldozatnak műtétre lesz szüksége, hogy helyrehozzák sérülését. The post Lábon harapott egy szörföst egy cápa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Az ausztrál nő férjét is meg akarta ölni, de ő nem fogadta el a vacsorameghívást. A férfi nagynénjének férje volt az egyetlen, aki túlélte a vacsorát.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A 48 éves férfi nagyjapjának özvegyével élt együtt.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az idő nem állhat meg. The post 104 éves korában meghalt a nő, aki egy 48 éves férfit szeretett first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Anyja őt védelmezve halt meg. The post Kiengedték a kórházból a sydney-i késes támadásban megsérült 9 hónapos kislányt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Odavan a műsorért, így gondolta, jelentkezik. The post Felháborodott az ausztrál Házasság első látásra válogatóinak kérdésein az egyik jelentkező first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Virth Balázs abban bízik, hogy elég idő lesz az úszó állóképességét pótolni az olimpiáig. Elárulta, Milák Kristóf nem készült Ausztráliában. The post Edzője cáfolta a Milák Kristófról terjedő pletykát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Külföld Ausztráliában bukkantak rá arra a különös hangyafajra, amelynek a sötétség az otthona, és kísérteties a megjelenése. The post Voldemortról neveztek el egy hangyafajt first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Kifejezetten a nőket vette célba az a késes támadó, aki Sydney-ben rendezett ámokfutást. Szülei szerint beteg volt, és „az őrültségig frusztrálta”, hogy nem volt barátnője.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az egyik újonnan felfedezett faj egyedei mintegy kétszer akkorák lehettek, mint a ma élő legnagyobb kenguruk. The post Gigantikus erszényesek járták egykor Ausztráliát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld A bíróság azt is kimondta, hogy a férfi valószínűleg a parlament egy kanapéján erőszakolta meg a volt segédet.
444
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Egy Sydneyben élő amerikai nő inkább nevet változtatott, miután megtudta, hogy az ausztrálok mire használják a keresztnevét. The post Nevet kellett változtatnia, mert Ausztráliában nevettek rajta first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Az ausztrál rendőrség biztos benne, hogy nem terrorcselekmény volt az az ámokfutás, amelyben 6 embert ölt meg egy késes támadó, további nyolcat pedig megsebesített. The post Nem terrorista, hanem pszichés beteg volt az ausztrál ámokfutó first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://444.hu/ Külföld A támadót időközben azonosították: a negyvenéves Joel Cauchi büntetlen előéletű volt, pszichés zavarokkal küzdött.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld A 42 éves Katalinnak ez volt az első nyilatkozata amióta bejelentették, hogy rákkal küzd. The post Katalin hercegné és Vilmos herceg: Megdöbbentett és elkeserített bennünket a Sydney-ben történt szörnyűség first appeared on 24.hu.
24.hu