Hírkategória - LMP
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az LMP frakcióvezetője szerint valóban harcolni kell az Európai Unióban a magyar munkavállaló egyenlő bérezéséért. The post Ungár Péter szabadságharcos ügyet ajánl Orbán Viktornak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld 2019-ben 14:11 volt a Fidesz javára. Az ellenzék részéről hatalmas feladat lenne megtartani mind a 11 várost, és még olyanokat hozzányerni, mint Szekszárd, Szolnok, Győr vagy Nagykanizsa. Lehetetlen?
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Mindent megteszünk közös sikerünk érdekében – írja Kendernay. János Ő maga nem vett részt az előválasztáson.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Eredményes és sikeres előválasztásról írt a politikus, aki végül el sem indult azon. The post Az LMP-s jelölt visszalép a kutyapárti javára a XII. kerületben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Grund legutóbbi adásában Hoppál Hunor vendége Ungár Péter, az LMP társelnök-frakcióvezetője volt. A zöld országgyűlési képviselővel az LMP ellenzéki pártpalettán való jelenlegi helyéről, a DK-MSZP-Párbeszéd-összefogásról, valamint a Párbeszéd nevű formáció létezésének metafizikai végiggondolásáról is beszélgettünk. És miért volt szükség Hack Péter nem túl sok eséllyel kecsegtető jelölésére a köztársasági-elnökválasztáson ? Mi az LMP célja […] A „A Párbeszéd nevű formáció létezését egy metafizikai problémának írnám le” – Ungár Péter a Grundban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Nyílt levelet írt Bús Balázs Vitézy Dávidnak az LMP főpolgármester-jelöltjének. A politikus felhívta Vitézy figyelmét arra, hogy az LMP párt a korrupcióba keveredett Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának alpolgármestert ad Burján Ferenc személyében. A kormányoldal III. kerületi polgármesterjelöltje azt kérte Vitézytől, hogy “haladéktalanul vonja ki az LMP-t ebből az óbudai, korrupciós ügyekhez tapadó közösségből. “ Amatőrizmus és korrupció […] A Bús Balázs üzent Vitézy Dávidnak: amatőrizmus és korrupció nem kizárólag a jelenlegi főpolgármester környékén található bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Belföld Több dologra is felhívták a főpolgármester-jelölt figyelmét.
Index
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld Az idén már tényleg elkezdődhetnek az építési munkálatai. Ez Magyar Levente külügyi államtitkár egy írásbeli kérdésre adott válaszából derül ki.Az LMP-s Keresztes László Lóránt ... ...
Napi.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld Szerintük az orosz metrókocsi-felújítás ügyét a két pártpolitikai oldal közösen söpörte a szőnyeg alá.
Index
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld A BKK-rendészet bevezetése után előállt második konkrét választási ígéretével Vitézy Dávid. Az LMP főpolgármester-jelöltje vidámparkot építene Észak-Csepelen. Több mint 5000 visszajelzés ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld A BKK-rendészet bevezetése után előállt második konkrét választási ígéretével Vitézy Dávid, Az LMP főpolgármester-jelöltje. Vidámparkot építene Észak-Csepelen.
Klubrádió
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Az LMP főpolgármester-jelöltje az LMP társelnöke, Ungár Péter vendége volt. Ekézte Lázár Jánost és Karácsony Gergelyt is, beszélt a klíma nélküli metrókról, majd azt mondta, hogy újranyitná a vidámparkot Észak-Csepelen.
telex
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld Csárdi Antal a hármas metró vonalán közlekedő orosz metrókocsik beszerzését kérte számon a kormányon, de Karácsony Gergely főpolgármestert is bírálta, mert szerinte ő és a Fidesz „közösen ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A 3-as metró szerelvényei és az akkumulátor gyárak környezeti hatásai is szóba kerültek a parlamentben.
Hír TV
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A LMP politikusa szerint „a budapestiek megérdemlik, hogy tisztán lássanak az ügyben”.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld 2019-ben én is Karácsony Gergelyre szavaztam, de pont azért indulok el ezen a választáson, mert azt látom, hogy azokban az ügyekben sem lépett előre, ahol a kormányzat által egyre szűkebbre szabott keretek között is tudott volna – vallotta be az LMP főpolgármester-jelölje a Facebookon. Vitézy Dávid a bejegyzésében kiemelte, hogy melyek azok a vállalásai Karácsony […] A Szavazóból ellenfél: Vitézy Dávid 2019-ben Karácsony Gergelyre szavazott bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Karácsony Gergely nagyon jószándékú ember, de mindig mindenki összefog ellene, pedig ő nagyon próbálkozik, ugyanakkor az esőfelhő is csak felette esik - így fogalmazott Ungár Péter, az LMP társelnöke a főpolgármesterről a Napi aktuálisban. 
Hír TV
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt azért kritizálta a főpolgármestert, mert a Flórián téren lezárták a biciklisávot, emiatt a kerékpárosoknak az autók közé kell hajtaniuk.
Hír TV
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld „Reményeink szerint napokon belül az önök koalíciós partnere által eladott ferihegyi reptér visszakerül többségi állami tulajdonba” – mondta a parlamentiben Orbán Viktor miniszterelnök az LMP-s Kanász-Nagy Máté fővárosi ügyekkel kapcsolatos kérdésére válaszolva. A miniszterelnök szerint a kormány azután dönt majd a reptérre vezető közlekedési infrastruktúra fejlesztéséről is. A kormány április elején már arról beszélt, hogy […] A Többségi állami tulajdonban lesz hamarosan a ferihegyi reptér bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Érdemi munka helyett a napirendelőtti felszólalások java az ellenzéki főpolgámester-jelöltek kampányáról szólt az Országgyűlés aktuális ülésén. A jobbikos Brenner Kolomannak hirtelen Karácsony Gergely minden, eddig elkövetett bűne eszébe jutott, Ungár Péter szerint pedig egyedül az LMP jelöltje, Vitézy Dávid szabadíthatja ki a fővárost a politikai csatározások közül. Ungár Péter az LMP frakcióvezetője indította a napirend […] A Karácsony nevétől hangos a Parlament – Az ellenzék főpolgármester-jelölti kampányai leuralták az Országgyűlés hétfői munkáját (ÉLŐ – FRISSÜL) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld A szociális intézmények, különösen a bentlakásos intézmények normatív támogatásának emelését és a szociális szférában dolgozók bérének növelését sürgeti az LMP – mondta az ellenzéki párt népjóléti és családügyi szakszóvivője vasárnap a Facebook-oldalán követhető sajtótájékoztatóján.
HírKlikk
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld „Az elmúlt 5 évben sem volt semmilyen valós vizsgálat” – írta az LMP főpolgármester-jelöltje.
Mandiner
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A papírok a 3-as metróhoz kötődnek, a beszerzési dokumentációt és a tenderiratokat ugyanis a városvezetés eddig még nem adta ki.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Barabás Richárd szerint az LMP-s politikus hiteltelen, és blokkolni próbálja az ellenzéki együttműködést.
Mandiner