Hírkategória - Ázsia
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Hszi Csin-ping kínai államfő jövő heti hivatalos magyarországi látogatása mérföldkő lesz a két ország közötti kapcsolatok történetében, és új The post A kínai nagykövet elmondta, mit vár a magyar uniós elnökségtől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld A gázai tűzszünetről és a túszok szabadon engedéséről szóló tárgyalások hetek óta zajlanak Izrael és a Hamász vezetői között Katar, Egyiptom és az Egyesült Államok közvetítésével.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld Egy hónapokkal ezelőtt megölt palesztin kislány emlékére átnevezték a Columbia egyetem egyik épületét az egyetemfoglalók New Yorkban – írja a Haaretz.com a palesztinbarát diáktüntetők mozgalmának X-en megjelent bejegyzésére hivatkozva. The post Átnevezték az a Columbia egyik épületét az egyetemfoglaló amerikai diáktüntetők first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Jeruzsálem csalódottságának adott hangot Berlin bejelentése miatt. A Izraelnek nagyon nem tetszik a német kormány legújabb döntése bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az Európai Unió egy majdnem tökéletes találmány, politikai együttműködés gazdasági vízióval – mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter kedden Budapesten, a European Voices című folyóirat bemutatóján. Navracsics Tibor a rendezvény kerekasztal-beszélgetésén arról beszélt, hogy az európai integráció jelenlegi krízisének gyökere nem politikai, hanem kulturális eredetű. Nem ismerjük eléggé egymás kultúráját, hagyományait, a nemzeti identitásokat, ezért […] A Navracsics Tibor szerint egy majdnem tökéletes találmány az Európai Unió bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A médiabeszámolók lavinája és diplomaták hada mégis így értelmezte a bíróság döntését. A Ennyi: a Nemzetközi Bíróság volt elnöke szerint szó sincs „gázai népirtásról” bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő kedden a jeruzsálemi Miniszterelnöki Hivatalban találkozott a Hamász által fogva tartott túszok családtagjaival, illetve a szeretteiket elveszített gyászoló családok képviselőivel – adta hírül az izraeli kormányzati portál. The post Netanjahu: Mindenképpen belépünk Rafahba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai hadsereg olyan képeket tett közzé, amelyeken bemutatják azt az ideiglenes úszó kikötőt, amelynek használatával az eddigieknél  több segélyt lehet eljuttatni az ostromlott Gázai övezetbe – szúrta ki a Guardian. The post Így néz ki az amerikai hadsereg mobil mólója Gázában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő közvetítésünk Izrael és a Hamász háborújáról. The post Ezrek tüntettek a békéért Tel-Avivban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Vidu egészen megnyerő videókat készít, de egyelőre nem Sora-szint. The post Kína válaszolt az OpenAI döbbenetes fejlesztésére first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Belföld Ez az első alkalom október 7-e óta, hogy életjelet adtak a magyar-izraeli származású édesapáról. A Barbárok: Magyar túszról tett közzé videót a Hamász bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az Egyesült Államok több egyeteme intézett ultimátumot a területfoglaló palesztinpárti tüntetők felé hétfőn, hogy számolják fel illegális sátortáboraikat, eközben Atlantában többeket őrizetbe is vettek. The post Az amerikai egyetemek ultimátumot adtak a tüntetőknek a sátortáborok felszámolására first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Eljött a nap, hogy a macskáknak is viselniük kell tetteik következményeit. The post Felgyújtotta a tulaj házát a macska, le kell dolgoznia a többmilliós kárt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Az Egyesült Államok legrangosabb egyetemein mostanra már mindennapossá váltak a demonstrációk. A Sorosék több millió forintos fizetéseket adnak a palesztinbarát zavargóknak bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld A világ legnagyobb játékfejlesztőivel összefogva a kínai piacon a Mercedes-Benz autóinak kijelzőin hamarosan a Need for Speed pöröghet majd. The post Állva is lehet versenyezni a kínai Mercedesekkel first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az orosz csapatok hétfőn ismét ágyúzták a dél-ukrajnai Herszon megyét, egy 60 éves helyi lakos életét vesztette Kizomisz faluban, egy 37 éves férfi pedig megsebesült - tudatta Olekszandr Prokugyin, a régió kormányzója a Telegramon. The post Az oroszok megint lőtték Herszont first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Izrael válasza a Hamász 2023. The post Egyiptomi miniszterelnök: Izrael válasza kollektív büntetés volt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Gázai övezeti humanitárius helyzet számottevő javulását tapasztalta az Egyesült Államok az utóbbi hetekben - jelentette ki hétfőn Rijádban az amerikai külügyminiszter, aki mindazonáltal felszólította Izraelt, hogy tegyen lépéseket a helyzet további javítása érdekében, és ismét óva intette attól, hogy szárazföldi támadást indítson az övezet déli határán fekvő Rafah ellen, ahol nagyon sok palesztin menekült van. The post Az amerikai külügyminiszter szerint sokat javult a humanitárius helyzet Gázában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A 18 éves Noga Weiss jövő hónapban bevonul az IDF-be, azok után, hogy 50 napot raboskodott Gázában. A Szörnyeteg: feleségévé akarta tenni gázai fogvatartója az izraeli-magyar lányt bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Reménykedünk The post Az egyiptomi külügyminiszter reméli, hogy összejön a tűzszüneti megállapodás first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Három napot tölt Budapesten Hszi Csin-ping. The post Hivatalos: A jövő héten érkezik a kínai elnök first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár. Az elnök május 10-ig tartó budapesti programja során tárgyalást folytat a magyar miniszterelnökkel és a köztársasági elnökkel kétoldalú politikai, gazdasági és nemzetközi kérdésekről. A […] A Orbán Viktor Magyarországra hívta a kínai elnököt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld A Xiaomi Kínában elérhető autója az ottani piaci viszonyokhoz képest olcsónak számít, hiszen a belépő szint forintba átváltva 12 millió
Autónavigátor
Forrás: https://24.hu/ Külföld Izraeli légitámadás érte hétfőre virradóra Gázavárost és a Gázai övezet déli határán fekvő Rafahot, a WAFA palesztin hírügynökség értesülése szerint ezeknek összesen 23 halálos áldozata van. The post Rafahot és Gázavárost lőtte Izrael first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Hétfőn Antony Blinken amerikai külügyminiszter megkezdte legújabb körútját Közel-Keleten. The post Blinken megérkezett Szaúd-Arábiába first appeared on 24.hu.
24.hu