Hírkategória - Hitel
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az OTP közlése szerint májusban több leállásra is készülhetnek a bank ügyfelei. Mutatjuk a pontos menetrendet.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Lássuk a legfontosabb pénzügyi aktualitásokat, melyek a mögöttünk álló egy hétben megjelentek a Bankmonitor oldalán. Lesz szó az otthonfelújítási támogatásról, a kockázati életbiztosításokhoz kapcsolódó tippekről, a megtakarítások hozzáférhetőségéről, a babavárót felvevő házaspárokat fenyegető egyik veszélyről, valamint a Magyar Nemzeti Bank lakáspiaci jelentéséről is. Olvassátok a cikkeinket, és kerüljetek képbe, hogy mi minden történt mostanában! 2,9 […]
Bankmonitor
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Fedezd fel a legfrissebb pénzügyi trendeket, támogatásokat és hitellehetőségeket, amelyek segítenek álmaid otthonának megvalósításában. Szakértőink lépésről lépésre végigvezetnek a hitelfelvételi folyamaton és megosztják a legjobb stratégiákat, hogy Te is jól járj!   Minden amit tudnod kell, mielőtt lakást veszel Gyakorlati tudnivalók a lakáshitelről: Milyen az aktuális pénzügyi környezet? Hogyan valósíthatod meg buktatók és kellemetlenségek nélkül […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az idei év elején tovább javult a magyarok fizetőképessége.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Mire használható egy jelzáloghitel és egy személyi kölcsön? Mekkora ezeknél a maximális hitelösszeg és futamidő, illetve milyen egyszeri költségekre számíthatnak az igénylők? A Bankmonitor szakértői összehasonlították a két hiteltípust, hogy mindenki azt választhassa, amelyik számára a leginkább megfelelő.  Ingatlanfedezet A jelzáloghitelek igényléséhez – a lakáshitelek pedig ilyenek – mindenképpen szükség van megfelelő, a bank által […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Ahhoz, hogy kihasználható legyen az új otthonfelújítási támogatás, legalább 2,9 millió forint költségvetésű munkálatot kell elvégeztetni a családi házon.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szerint a legfrissebb márciusi adatok is igazolják, hogy remekül indult a CSOK Plusz.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság A Magyar Nemzeti Bank lakásárindexének friss adatai alapján megnéztük, merre mozdultak el az ingatlanárak. 2023. utolsó negyedévében a nagyobb területi szegmenseket vizsgálva kizárólag Budapesten drágultak a lakóingatlanok, miközben a vidéki városokban és a községekben nominális árcsökkenés mutatkozott – derül ki az MNB friss publikációjából. Reálértelemben is hasonló a helyzet, Budapesten emelkedést, a többi országrészben csökkenést […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A sokak számára kedvező változást jelenthet, hogy hosszabb futamidő esetén is elérhető a fix kamat.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Magyarország egyik meghatározó pénzintézete, a CIB Bank 2024. április 12-től átalakította, milyen futamidővel kínál fix kamatozású lakáshitelt. Tavasz közepétől már hosszabb futamidőre is kínál a pénzintézet változatlan kamatozás mellett lakáscélú jelzáloghitelt. Ennek hála ügyfeleik számára a korábbi 11-20 éves futamidő mellett már akár 30 éves futamidőre is elérhetőek ezek a hitelek. Ez a változás jelentősen […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Magyar Cetelem Bank nevében ismételten adathalász telefonhívásokkal támadnak csalók.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egyszerre hármat. The post Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány: Nincs többé kegyelem, kétharmad kell a hitelfelvételhez, törvény szabályozza katonai műveleteket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A hitelprogram célja a hazai KKV-k termelékenységének és hozzáadott értékének növelése a technológiai és szervezeti megújítás támogatásán keresztül.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Néhány nappal ezelőtt közzétette a legfrissebb, lakossági hitelezésre vonatkozó statisztikáit a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság A családok számára komoly pénzügyi előnyt jelent a gyermekek után járó tartozáselengedés, ami a meglévő lakáscélú jelzáloghitelek tőketartozását csökkentheti. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, valamint egy példán keresztük megmutatjuk, mekkora pénzügyi előnyt is jelenthet valójában ez a családnak.   Kinek jár a lakáscélú jelzáloghitel elengedés? A tartozáselengedés kizárólag a lakáscélú jelzáloghitel folyósítását követően született gyermekek után […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Mától május 6-ig véleményezhető az otthonfelújítási program felhívástervezete. A végleges felhívást június elején teszik közzé.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság A hollywoodi sztárok élete nem csak játék és mese. Vannak köztük olyan hírességek, akiknek komoly pénzügyi gondokkal kellett szembenézniük. The post Sztárok, akik őszintén beszéltek arról, hogy kölcsönre volt szükségük first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor szakértőinek egyre többen teszik fel a kérdés: meddig folytatódik a kamatcsökkenés, mikor érjük el a 2 évvel ezelőtti kamatszintet? Sajnos erre a kérdésre igen szomorú választ tudunk csak adni. A lakáshitelek kamata végre érdemben csökkenésnek indult: a Bankmonitor lakáscélú jelzáloghitel […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság 2024 februárjában 15,5 millió forintra emelkedett az újonnan felvett lakáshitelek átlagos összege, amire korábban még nem volt példa.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A piaci átlagot jóval meghaladó ütemben, 17 százalékkal nőtt tavaly a hitelállomány a CIB Bank KKV üzletágában.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csütörtök reggel egy Facebook-posztban írt arról, hogy betekintést nyert a Magyar Péter által vezetett Diákhitel Központ néhány szerződésébe, amelyekből állítása szerint „egy évi 50 milliárdos csalássorozat” körvonalazódott. A posztban azt is leírta, hogy miben nem ért egyet a Tisza Párt alelnökével. Magyar sem kell félteni, hamar reagált a posztra, ami […] A Hadházy Ákos is lelkesen támadja Magyar Pétert az ellenzéki dzsungelharcban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A korszerűsítési, bővítési hitelek száma az elérhető támogatások hiányában drasztikusan visszaesett. Számuk 59, összegük 69%-kal csökkent 2023-ban a megelőző évhez képest.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság 2024. februárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók nettó átlagkeresete kedvezmények nélkül 402 600 forint, kedvezményekkel 417 100 forint volt, ez 14,0, illetve 13,8%-os növekedés egy év alatt. Mivel az átlagérték sokszor torzít, érdemes a mediánértéket is megvizsgálni, aminél ugyanannyi számú alacsonyabb és magasabb érték van a sorban. A nettó medián bér kedvezményekkel 340 700 forint […]
Bankmonitor
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Igyekszünk tisztázni néhány fontos kérdést a pályázattal kapcsolatban. The post Otthonfelújítási program: ettől tarthatnak a nyugdíjas pályázók first appeared on 24.hu.
24.hu