Hírkategória - Állás
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Csak a gyanújának adott hangot a fideszes frakcióvezető. The post „Akár vissza is vonom az állításom” - Kocsis Máté arról, hogy Varga Judit szerezte-e Magyar Péter állami állásait first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód Karriertanács egyenesen a Dallas Mavericks tulajdonosától.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Ausztria hoteleiben megtalálhatják számításukat az osztrák munka végzését vállaló magyar nők. The post Magyar nőként könnyen dolgozhatsz most Ausztriában, havi 700 ezerért first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A frakcióvezető elmondta, hogy a felesége jogi munkát végzett egy olyan projektcégben, ahol kötegenként hordta haza a dolgoznivalót. Magyar Péter pedig vezérigazgató volt 7-8 millió forintért állami vállalatoknál.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Technika Pedig Melissa szerint nagyon jól teljesített a beszélgetésen. The post Nem kapta meg a munkát, mert nem sminkelte ki magát az állásinterjúra first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az orosz Mere 20 százalékkal vágna alá a diszkontok árainak. The post A szuperolcsó MERE diszkont már magyar kollégáit keresi first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A kétgyermekes brit édesanya saját bevallása szerint eddig közel 16 millió forint értékben nyert különböző díjakat, mióta felmondott a korábbi munkahelyén. The post „Otthagytam a munkám, hogy több versenyen indulhassak” – mondja a nő, aki jelenleg azzal foglalkozik főállásban, hogy a különböző nyereményjátékokat vadássza first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha jelenleg nem is ott dolgozol, ahol szeretnél, most kiderítheted, hogy igazán melyik szakma illene hozzád. Ez akár egy jó kiindulópontként szolgál arra az esetre, ha éppen váltás előtt vagy.
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Vajon mely munkák lennének ideálisak a számodra a csillagjegyed szerint? Tudd meg, személyiségedhez milyen állások illenek a legjobban!
Bien
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Megkutatták, miért találnak egyre nehezebben munkát a 44 és 59 év közöttiek. The post A nyugdíjhalasztók miatt nem kap állást rengeteg középkorú, meglepő kutatás érkezett first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A főnökök idén másként gondolkodnak, mint a dolgozóik. The post Változás jöhet a fizetéseknél, sok munkavállaló csalódhat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A Gallup jelentése szerint jelentős különbségek vannak a férfiak és a nők között azon a téren, hogy mit várnak egy munkahelytől. The post A nők nemcsak több fizetést, hanem valami többet akarnak egy munkahelytől first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Amíg az ember nem kerül bele valakinek a cipőjébe, addig sokkal nehezebben látja úgy a világot, ahogy ő. Ez minden egyes élethelyzetre, szituációra, vagy éppen pozícióra igaz. Még azok is, akiknek magas az EQ-juk, problémával nézhetnek szembe, ha teljesen új körülményekkel szembesülnek – hát még azok, akik nem. Húszas éveim elején dolgoztam pár évet vendéglátásban, de leginkább csak hétvégente, így sokkal könnyebben tudtam élvezni ezt a feladatot, mintha minden nap, vagy minden másnap be kellett volna mennem. Úgy gondolom, korábban is illedelmes voltam a vendéglátóhelyeken, de a tapasztalat után még inkább az lettem.
Bien
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Pedig egyre nehezebb helyzetbe kerül a bajorok kispadján...
Fociclub
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Amikor az ember 15-20 évet lehúz egy munkában, karrierben, aztán megtorpan, és egy helyben toporog, nem tudja, hogyan tovább: az az életközépi kiégés. The post A karrier közepén kiégett 40 évesek: hogyan tovább? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Úgy érzed, szinte túlképzett vagy a munkádhoz, mégsem értékelik képességeidet? Ebben az esetben cselekedned kell, hiszen lehetséges, alulfoglalkoztatott vagy! The post Nem értékelnek a munkahelyeden? Ez segíthet! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://player.hu/ Életmód Többet kellene melóznia a brit férfiaknak, mert ez már a növekedés rovására megy.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A Föld jegyű embereket nem könnyű boldoggá tenni, ezért előfordulhat, hogy több évnyi útkeresés után találnak csak rá álmaik hivatására.
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A munkahelyünkön töltjük időnk meghatározó részét, így nem mindegy, hogy érezzük ott magunkat. A közérzetünket pedig nagyban meghatározza, mennyire becsülik meg a munkánkat. Az alábbi jelek jól mutatják, ha nem ez a helyzet.
Bien
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A normálisan gondolkozó emberek egy ideje próbálják figyelmeztetni az abberrált kisebbségeket, hogy nem, lesz jó vége annak, ha kizárólag bőrszín, vélt, vagy valós nemi identitás, vagy más mentális betegség alapján osztogatnak komoly pozíciókat embereknek, ahelyett, hogy a tényleges képzettség és gyakorlat lenne a mérvadó. Bármennyire is próbálja titkolni a világ WOKE médiája, eljött az idő, […] A Egyre több ember életét veszélyezteti a WOKE őrület bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://player.hu/ Életmód Specialistának jobb lenni vagy generalistának? Teljesen egyértelmű végeredmény nincs, de a specialisták azért nyerésre álltak. Eddig – állítja egy új könyv.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód „Ezermester rocksztárt keresünk belevaló stílussal” – ismerősek ezek a vicceskedő álláshirdetések? A BBC cikke szerint többet árulnak el, mint elsőre hinnéd!
Bien
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Az sem mindegy, milyen magas az ember. The post Ezeknek a követelményeknek kell megfelelnie annak, aki a Ryanairnél lenne légiutas-kísérő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Így az étkezés is mg van oldva. The post Majomkirályt keresnek Kínában, akit banánnal etethetnek a turisták first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Érezhetően csökken a toborzási kedv. The post Rossz hír a külföldre készülő magyaroknak: befagyhat a munkaerő-felvétel Nyugat-Európában first appeared on 24.hu.
24.hu