Hírkategória - Színház
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Judi Dench, Andrew Garfield és Riz Ahmed volt iskolája azt szeretné, ha szélesebb körből jelentkezhetnének hozzájuk színésznek. The post Eltörli a jelentkezési díjat az egyik legnevesebb angol színitanoda first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Nekik rendezi újra a Hamletet, mert úgy látja, akadnak, akik totális perspektívátlanságban élik az életüket. The post Alföldi Róbert: A magam körül lévő fiatalembereket nézem, akik teljesen légüres térben vannak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az iskolákban gyakorlatilag megszűnt a gyerekek felvilágosítása. Ami maradt belőle, azzal sem mennek sokra a kamaszok. A szexről ugyanakkor rendkívül fontos lenne velük beszélgetni. Ezt a igényt szeretné kielégíteni Szabó Veronika és Lestyán Attila SzexEd: Kabaré című darabja. Az előadást a nézők általában könnyesre röhögik, de ami ennél is fontosabb, hogy elkezdenek beszélgetni a szexről. Végre! Ha kamasz vagy, ha kamasz gyereket nevelsz vagy fogsz hamarosan, ezt a darabot egyszerűen muszáj látnod! Mutatunk egy kis kedvcsinálót! The post Használod még a képzeleted, vagy csak a pornó? – Imádják a kamaszok a két nemi szervnek öltözött színészt a SzexEdben first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Kultúra 90 évvel ezelőtt, 1934. április 15-én született Bodrogi Gyula, a nemzet színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas művész. Születésnapja alkalmából ezúttal a televíziós és filmes szerepei közül válogattunk. The post Kegyvesztett kommunista, inkompetens hadnagy, egyfejű sárkány – a 90 éves Bodrogi Gyula 9 emlékezetes filmszerepe first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt együtt dolgoztak a The Outsiders című Broadway-musicalen. The post Közös produkción dolgozott Angelina Jolie és 15 éves lánya first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Az Attraction Látványszínház az Arénában mutatkozik be a hazai közönségnek
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Május 19-én indítja a szezont a Margitszigeti Szabadtéri Színház.
Index
Forrás: https://wmn.hu/ Kultúra Az Elviszlek magammal adásában Borbély Alexandra és Nagy Ervin mesélt Krisztának az ikres lét kihívásairól, a hazai színházi szakma nehézségeiről, párkapcsolati zökkenőkről és önbizalomról.
WMN
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Újabb botrány robbanhat ki a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Kiderült, hogy egy zárt hallgatói Facebook-csoportban még március elején jelent meg a felhívás, miszerint egy meg nem nevezett tanár viselkedése akár kimerítheti a szexuális zaklatás fogalmát is.
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A VII. kerület megbízásából Jékely Zoltán Futballisták című versének különleges feldolgozása készült el.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Nemzetközi fesztiválon mutatják be a kolozsvári magyar színház előadását.
Magyar Nemzet
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika A méregdrága, még mindig lenyűgöző Bugattit Budapesten, a Vígszínház előtt vették videóra.
Totalcar
Forrás: https://168.hu/ Szórakozás Nyertes Zsuzsa évtizedeket letagadhatna a korából.
168
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kulturális és innovációs miniszter szerint Magyarországon teljes művészeti és kulturális szabadság van. The post Csák János a készülő kulturális törvénytervezetről: „Nem Vidnyánszky Attila fogja megmondani, hogy mit játsszon a debreceni Csokonai színház” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Színházban, filmen és a televízióban is maradandót alkotott.
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Tordy Géza Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét április 18-án helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben – közölte a Nemzeti Színház szerdán az MTI-vel.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Három nagykoncerttel és hét színház sikerdarabjaival készül az idei szezonra a Mézesvölgyi Nyár. Pest megye legnagyobb szabadtéri, összművészeti fesztiválja huszonhárom estén át, húsznál több különböző programot kínál idén is Veresegyházon. Sztárvendég a Gipsy Kings. The post „Tedd magad szabaddá” – meghirdette programját a Mézesvölgyi Nyár first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Az április 23-ai gálakoncertre holland sztárvendég érkezik.
Magyar Nemzet
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás A naptárdíva ezúttal is büszkén mutatta meg bájait.
BorsOnline
Forrás: https://nuus.hu/ Belföld Nagyon úgy fest, hogy 22 év után Udvaros Dorottya otthagyja a Nemzeti Színházat. A birtokába jutott információk szerint ez nem a nemzet színészének kérése. Kollégái úgy tudják, hogy Vidnyánszky Attila nem hosszabbított még szerződést a Kossuth- és
Nuus
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A junior világbajnok magyar sportoló fordulatos mérkőzését a vártnál többször kellett félbeszakítani a legendás Crucible Színházban.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Az idei a 11. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Kultúra Kiderült, hol és mikor láthatja legközelebb a közönség a népszerű színészt, akivel idén év elején szerződést bontott az Operettszínház.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Bodrogi Gyula néhány nap múlva a 90. születésnapját ünnepli. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt a Nemzeti Színházban egy gálaesttel fogják köszönteni a fontos évforduló alkalmával.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Nyolc órás előadás, szünet nélkül.
Index