Hírkategória - Fidesz
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor. The post Egy éve ilyenkor: macskának nézte a piac bejáratánál ücsörgő állatot, de nagy meglepetés érte first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A DK elnöke politológushallgatók előtt fejtegette a Magyar Péter jelenséget. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak, és a legkevésbé a DK-nak okoz kihívást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az egyik áldozat érthetetlennek tartja a belügy lépését. The post Titkosított szerződést kötött a Belügyminisztérium a bicskei áldozatokkal a kártérítésről, a tárca mégis nyilvánosságra hozta azt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Azért van annak valami diszkrét bája, hogy valahányszor talál magának a baloldal egy messiást az egyik pártjuk azonnal megszűnés közelbe kerül. Márki-Zay Péter a Jobbikot csinálta ki, Magyar feltűnése pedig a jelek szerint felszámolja a Momentumot. Minden esetre van abban némi irónia, hogy a Brüsszelt talán leginkább kiszolgáló ellenzéki párt pont az EP-választás előtt kezd […] A Megolvad a propagandista jégszíve a Momentum magányos aktivistáját látva – Mélyrepülésben Donáth Annáék (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Belföld A Bayern München Harry Kane duplájával tudott győzni tudott hazai pályán...
Fociclub
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A miniszterelnök Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával is találkozott. A Hegyvidék polgármesterével és polgármesterjelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő az 58-as villamos régi végállomásánál megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, […] A Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje kiadott egy 164 oldalas könyvet, amit ő szerényen csak “programfüzetnek” nevez. Rajta kívül valószínűleg nincs élő ember a Földön, aki ezt végigolvasná, mi azonban kiemeltük a számunkra legizgalmasabb pontokat. Ha ennek a 101 programpontnak csak a tíz százaléka megvalósul a következő öt évben, Budapest lesz az új Wakanda. Természetesen a […] A Ha Vitézy Dávid terve megvalósul, Budapest lesz az új Wakanda, Magyar Péter pedig az űrkorszakig fejlesztené a vidéki airsoft-pályákat (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk – hangoztatta. Karácsony Gergely igazi bűne […] A Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Diákéveiről mesélt. The post Orbán Viktor kampánykörútjának mai állomása: Ibolya presszó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Talán nem volt véletlen az a vacsora az amerikai nagykövetnél. Azt ugyan nem tudhatjuk, hogy miről beszélgetett Gyöngyösi Márton és David Pressmann, de az tény, hogy a balra tolódott Jobbik most ugyanúgy beállt a legújabb ellenzéki messiás mögé, mint az amerikai nagykövet többi vendége. Úgy tűnik, hogy a párt egy árban van egy átlagos influenszerrel… […] A A Jobbik felsorakozott Magyar Péter mögött bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Arra utal, hogy Magyar a pénteki tüntetésen azt mondta, kiáll vitázni Dobrevvel, „bár galambokkal nem szeret sakkozni”.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Belügyminisztérium elé szervezett tüntetésen újra nagyobb tömeget mozgatott meg Magyar Péter, aki beszédében felváltva szúrt oda Orbánnak és Pintérnek. The post Magyar Péter újabb segítőit rúgták ki – ilyen volt a pénteki tüntetés first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem látni, mit akar a magyar kormány a korábban „szélsőségesen magyarellenesnek minősített” Klaus Iohannis román elnök NATO-főtitkárjelölti támogatásával. Csiki Varga Tamással, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) John Lukacs Intézetének tudományos főmunkatársával elemeztük az esélyeket. The post „Két rossz közül a kevésbé rosszat próbálja támogatni a magyar kormány” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Ez volt Magyar Péter az első olyan beszéde, ahol kizárólag a Fideszt és a kormányt támadta. Maszatolásnak állította be a kormány új gyerekvédelmi törvényét.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szétszórt csoportokban továbbra is állnak a BM előtt és a tér gyepén, habár a tömeg nagy része már tovább állt. The post Vége a tüntetésnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A beszéd végén egy csoport elkezdte skandálni Magyar jelszavát, a Nem félünk!-et, majd a tömeg döntő része velük tartott. The post A kék vonal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld utal Orbán Viktorra Magyar, aki most már papír nélkül beszél a tömeghez. The post A bátor brüsszeli utcai harcos egy üres magtárban rúgta be a kampányt, first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld ezzel a költői képpel zárul Magyar Péter beszédének érdemi része. The post „Minden áradás az első esőcseppel kezdődik (…) a tavaszi szél Tiszát áraszt” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hetedszerre éppen ma. The post A kormány eddig hétszer hagyta cserben a bicskei áldozatokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Már ha megkapják a választói bizalmat – jelentette ki Magyar. The post A Tisza Párt fizetésemelést ígér a gyermekvédelmi dolgozóknak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld De eljárt az idő a szemfényvesztés fölött, már senki nem veszi be a maszatolást – jelentette ki Magyar, majd azt mondta, hogy Pintér Sándornak ideje nyugdíjba vonulnia. The post A kormány csak abban érdekelt, hogy a látszatintézkedések elhallgattassák a jogos felháborodást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ezután visszakanyarodik a gyermekvédelem problémáira, többek között arra, hogy még a legelhivatottabb szakemberek is elhagyják a pályát, egyrészt a megalázó bér, másrészt a hibásan működő rendszer miatt. The post Pintérnek azonnal le kell mondania first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar arról beszél, hogy több szempontból már Románia is előz minket, miközben a kormány arról beszél, hogy mikor érjük utol Ausztriát. The post „Gondolkodjunk kicsiben, miniszterelnök úr, próbáljuk meg visszaelőzni Romániát!” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már az EP- választásokon megmutatná, hogy elmossa az aljasokat, mert elegen vannak– derült ki Magyar Péter péntek délutáni tüntetésén. A Széchenyi téren azonban biztosan nem volt forradalmi tömeg, nagyjából 2 ezer ember itta Magyar Péter és tanítványainak szónoklatát, amelyből ismét a baloldal szlogenjei buktak élő. Hiába, ha fogy a tömeg, vissza a kályhához, hiszen a […] A A Tisza elmossa az aljasokat, mert elegen vagyunk– üzente az ellenzék messiása megfogyatkozott híveinek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok