Friss hírek - Prohardver!
Hírek a mai napon: 6 db
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A vállalat ezért irgalmatlan pénzt fizetne a FIFA-nak, és ezzel rajzolná át az online streaming platformok háborújában a frontvonalakat.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az új RDIMM TSV technológia alkalmazása nélkül éri el a címben említett tárkapacitást.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A szokatlan külsejű, kisméretű vetítő webOS okosrendszert is kapott.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Egy tesztelő több száz processzorral elemezte a helyzetet, és a legdrágább komponensekkel nagyon siralmas a helyzet.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A PCI Express 5.0-s és 6.0-s szabványhoz készülő belső és külső összeköttetés az adatközpontokban találhat otthonra.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Megkezdődött az NPU-k elleni hadjárat, de egy fontos részletet nem említ a cég.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A szerverpiacra szánt Turin platform, illetve a mobil szintre nevező Strix Point érhető el a főbb partnerek számára.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A vállalat többek között egy slim profilos léghűtővel, egy helytakarékos táppal és egy ITX-es házzal adott magáról életjelet.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A cég újdonsága azokat célozza, akik egy nagyobb fajta, hüvelykujjtámasszal ellátott, ugyanakkor pehelysúlyú eszközt vásárolnának.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az amerikai cég legfrissebb szériája kétféle méretben választható, és fél évtizedes jótállással kecsegteti leendő gazdáit.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A HW-Q990D/EN 11.1.4 csatornás, külön mélynyomóval megtámogatott termék.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az ASTRIA 600 ARGB ráadásul a hűtési teljesítmény szempontjából sem szégyenkezhet.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A Kereskedelmi Minisztérium egyelőre csak felméri a helyzetet, egyelőre nem látni, hogy tudnak-e bármit is tenni.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A vállalat kétféle Strix Point dizájt tervez idénre, ezek közül a nagyobbik a dedikált GPU-k jó részét is kiválthatja.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az AMD Full HD felbontáshoz ajánlja a legnagyobb Navi 33 alapú GPU-ját, melyet a PowerColor tálalásában próbáltunk ki.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A gyártó egy 8 és egy 16 GB-os, inteles modellel jelentkezett, amiket ránézésre nem igazán tudnánk megkülönböztetni egymástól.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az eredeti VSA-100 lapkára épülő megoldást két hobbista fejleszti, és úgy fest, hogy hamarosan révbe érnek.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Konzorciumban dolgoznak a cégek a HBM2 implementálásán.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A vállalat a tervek szerint egy 83 hüvelykes óriással próbálkozik a prémium kategóriában.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az LG MyView 32SR85U egy okostelevízió és egy professzionális munkamonitor szerelemgyerekének tűnik.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az Intel nem kicsit keveri meg a következő mobil processzorcsaládját.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az MS-DOS 1.25 és 2.0 után tíz évet kellett erre várni.
Prohardver!
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A Socket AM5-ös foglalatot lovagolná meg a cég, ami nem is olyan rossz ötlet.
Prohardver!