Hírkategória - Médiaszereplők
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Olyan EU-s tagországban vehetnek bankot, ahol az OTP nincs jelen. The post Rejtélyes bankfelvásárlásra készül Csányi Sándor first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A sötét anyagot közvetlenül nem tanulmányozhatjuk, az ismert műszereinkkel megmérni lehetetlen, az szemmel nem látható, de mégis tudjuk, hogy jelen van. Tudjuk, mert gravitációs hatása tetten érhető a látható anyagon. És pontosan ez történik most a magyar közéletben. Mégis micsoda erő képes arra, hogy ellentmondást nem tűrően pályára állítson mindenkit? HVG kutakodik? Leves! Hadházy okoskodik? […] A A sötét anyag bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Puzsér Róbert A Transzparens Újságírásért Alapítvány által szervezett vitaesten ezúttal Huth Gergely és Puzsér Róbert feszültek egymásnak. A felek jobbnál jobb érvekkel bombázták egymást, az igazán érdekes rész azonban a közönségkérdések után következett. Fontos kiemelni, hogy bizonyos körökben Puzsér Róbert gyakran hektikus gondolatmenete és hitvallása még mindig komoly népszerűségnek örvend. A hívek szinte azonnal lecsapnak Puzsér nyilvános […] A Törzsi gondolkodás és szelektív érzékelés | Huth Gergely VS Puzsér Róbert bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Puzsér Róbert A Transzparens Újságírásért Alapítvány ismét egy fantasztikus vitaesttel örvendeztette meg a közönséget, ezúttal Huth Gergely és Puzsér Róbert egymásnak eresztésével. A felek megvitatták a brüsszeli konzervatív konferencia, a NatCon botrányát (erről bővebben ITT írtunk), a szólásszabadság korlátozásának veszélyeit, valamint a kommunisták visszatérésének társadalmi hatásait. A vita során Puzsér Róbert bírálta a brüsszeli rendőri jelenlétet, míg […] A Puzsér Róbert cinikus válaszai is azt bizonyítják, hogy a neobolsevik baloldal egyre védhetetlenebb (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Puzsér Róbert Sokan mondják, hogy az eljövendő demokratamázas diktatúra már csupán egy karnyújtásnyira van, és ha eljön, akkor megismerhetjük majd a társadalmi kreditrendszert, ami az alapján szelektálja az alattvalókat, hogy ki mennyire teljesíti a zsarnoki elvárásokat és ebből mekkora plusz kreditet halmoz fel. Szerintem meg ez egy bullshit, mert nem ennyire meg annyira van tőlünk ez a […] A Hüpp-hüpp-hüpp, Barba trükk! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás A rapper videójában hosszan beszélt gondolatairól, és úgy tűnik, hogy a kritikussal évek óta tartó ellentéte véget érhet.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Szerinte a kegyelmi botránnyal és az azt követő eseményekkel Magyarországon egy új politikai korszak kezdődött, ebben szerinte lehetőségek és veszélyek is rejlenek.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A youtuber, humorista nehezen talál választ két jelenségre is, amely az utóbbi napokban történt. Ezekben Gulyás Gergely, Magyar Péter és Gáspár Győző is szerepel.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Kultúra De azoké még nem, akiket januárban vele együtt vont vissza az Universal, így továbbra sincs Rihanna, Ariana Grande vagy Billie Eilish. A friss milliárdos különalkut köthetett a kínaiakkal a következő milliárdja miatt.
444
Forrás: http://danger Billie Eilish Már most filmtéma lesz Nem ritka, hogy egy még élő popsztárról készül film, Billie Eilish is kapott egyet – akkor Azahriah miért ne kaphatna? Ugyanis lesz ilyen.
IGN Hungary
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter felbukkanása nyomán nosztalgiázunk picit az ellenzék első nagy atombombáján, Simicska Lajoson. Puzsér szokásos fóbiáinak áldozva ezúttal azt vitattuk meg, hogy tényleg putyinizmust akar-e a magyar jobboldal. A második részben visszatérő vendégünk Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértő volt, akiről az is kiderült, hogy vajon vannak-e főpolgármesteri ambíciói a 2028-as választásra. A Magyar Péter: a szegény ember Simicskája – Hardcore Hobbista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarhang.org/ Puzsér Róbert Résztvevők: Csintalan Sándor, Dévényi István, Kéri László, Puzsér Róbert és Stefano Bottoni. Legyen ott Ön is felvételen és kérdezzen is a szereplőktől!
Magyar Hang
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kulturális és innovációs miniszter szerint Magyarországon teljes művészeti és kulturális szabadság van. The post Csák János a készülő kulturális törvénytervezetről: „Nem Vidnyánszky Attila fogja megmondani, hogy mit játsszon a debreceni Csokonai színház” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld A humoristának már viccelődni sincs kedve.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Pottyondy Edina Vegytiszta gyűlölködésre és gyűlöletkeltésre van kereslet, ha azt viccesen adják elő.
Mandiner
Forrás: https://nuus.hu/ Belföld Nagyon úgy fest, hogy 22 év után Udvaros Dorottya otthagyja a Nemzeti Színházat. A birtokába jutott információk szerint ez nem a nemzet színészének kérése. Kollégái úgy tudják, hogy Vidnyánszky Attila nem hosszabbított még szerződést a Kossuth- és
Nuus
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Pottyondy Edina, főállású Magyar Péter-propagandista most nyilvánosan sajnálkozik Tarr miatt.
Mandiner
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter azonban már korábban visszautasította a lehetőséget. The post Hárman már vitáznának Deutsch Tamással az EP-választás előtt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A színésznő még nem írta alá szerződést a következő évadra, a Blikk úgy tudja, hogy nem saját döntéséből.
HVG
Forrás: https://index.hu/ Médiaszereplők Nemes ügyben kér segítséget a Második Reformkor Párt elnöke.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Ha az igazgató nem köt szerződést Udvarossal, a színésznő 22 év után távozna a társulatból.
telex
Forrás: https://168.hu/ Belföld Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport alapító-tulajdonosa azt mondja nem versenyez Csányi Sándorral, hogy melyikük az ország leggazdagabb embere. A felcsúti nagyvállalkozó beszélt arról is, hogy mennyire intenzív a kapcsolata Orbán Viktor miniszterelnökkel, és mit szól Magyar Péterhez. 
168
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Nemrég Magyar Péter beismerte, hogy közvetett módon megkereste David Pressman amerikai nagykövet is. Erre utal, hogy egy sor olyan celeb segíti a kampányát, akik a nagykövet vendégei voltak, köztük Nagy Ervintől VV Zsoltin és a Partizánon át Pottyondy Edináig. Úgy tűnik a nagy feladattal Magyar kevés lenne egyedül megbírkózni, a nagyágyúkat kapja szárnysegédként.  Bejárta az […] A Pressman celeb vendégei is segítik Magyar Péter előretörését bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Már a dátum is megvan.
Index
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A döntés egyelőre még nem született meg. The post Huszonkét év után távozhat a Nemzetiből Udvaros Dorottya first appeared on 24.hu.
24.hu