Friss hírek - Szeretlek Magyarország
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ A miniszterelnökséget vezető miniszter ismét felszólította a kereskedőket, hogy az árakat vigyék le a környező országok átlagárára.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ A kormány ezt azzal indokolja, hogy a szabályozást a valósághoz igazítják. Ezzel párhuzamosan alaptörvénymódosítással zárják ki, hogy pedofil kegyelmet kapjon.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ kormány A miniszter többek között arról is beszélt, hogy Budapestre érkezik a kínai elnök, Hszi-csin Ping.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A magyar kormányfő beszédet mondott a CPAC jobboldali konferenciáján. Arról is beszélt, hogy ő ha akarná, sem tudná megüzenni a magyar bíróságoknak, hogy mit csináljanak.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ késelés A két évvel ezelőtt elkövetett bűncselekményért a borsodi férfit első fokon két év felfüggesztettre ítélték, ezen súlyosítottak most.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Momentum elnöke szerint azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ leszakadt A leszakadt részek a felirat három betűjét is magukkal vitték a földre, azonban szerencsére nem sérült meg senki az eset során.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Kornélia kiköltözött János otthonából, aki azért még bedobott egy poént, hogy lássa, miként reagál arra távolságtartó felesége. Meglepő mondat hangzott el.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Az amerikai szenátus április 23-án már megszavazta a törvényjavaslatot. A kínaiak még dönthetnek úgy, hogy eladják a platformot az amerikaiaknak.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Arra a kérdésre Orbán Viktor kitérő választ adott, hogy miért nem hirdetik meg nyilvánosan a kampányeseményeit. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara fiataloknak szóló fesztiválján kérdezték a miniszterelnököt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A színész kapcsán korábban főpolgármester-jelöltként is gondolkodtak Magyar Péterék, de ezt az ötletet végül elvetették. Három kerületben önálló polgármesterjelöltet is indítanak majd.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ egészségügy Az esetek 39 százalékában a háziorvost nem is találták a rendelőjében. A rendelőn kívüli elérhetőséggel is gond volt, egyharmaduk ugyanis telefonon is elérhetetlennek bizonyult.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Idén ősszel újraindul a show Gáspárék címmel. A Tények Plusz szerda esti adásában Gáspár Győzőék elmondták azt is, hogy mit gondolnak a rengeteg negatív kritikáról, ami a show újraindulására érkezett.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ egészségügy A kelleténél tovább vagy csak papíron bent tartott betegek, és az egyidőben több helyen dolgozó orvosok miatt a minisztérium ellenőröket küld a kórházakba, de az Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei elnöke szerint ez semmit sem fog megoldani.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Kék hírek A március eleje óta letartóztatásban lévő T. a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában dolgozott fegyveres biztonsági őrként. A nyomozás az ügyben jelenleg is folyik.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás A színésznő szerint szomorú volt az egész, nem is tudott mit kezdeni a helyzettel. Zsurzs szerint az a módszer, hogy Mari semmibe vette őt, még mindig bántja.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ krimi Az első Poirot-regénye környékén írhatta az első világháború alatt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ botrány Volt, akinek oda nem illő szituációs játékot kellett játszania, míg egy kendős lányt az izraeli-palesztin konfliktusról kérdezték.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ eltűnt Serpák indulnak útnak, hogy a rengeteg szétszórt tárgytól megtisztítsák a hegyet. Terveik szerint holttesteket is lehoznának.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Baleset Elmondása szerint az orvosok először biztosak voltak benne, hogy a kis Jonatánnak komoly belső sérülései lesznek, a csodával határos, hogy nem így történt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ keresés A 44 éves nő iratait hátrahagyva tűnt el. Szerdán egy erdős területen találtak rá.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ ápolónő Egy ápolónő összegyűjtött öt dolgot, amire a leggyakrabban gondolnak, ha közeleg a vég.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ kórház Ha nem lesznek tüneteik, legkésőbb holnapra mindannyian hazakerülhetnek. Egyelőre továbbra sem tudni, mi okozta a rosszullétet, az orvos szerint nem gázszivárgás.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ buckingham-palota Az elszabadult lovak a brit hadsereg egyik legrangosabb ezredéhez tartoznak, amiknek fontos szerepe van állami és közfeladatok ellátásában.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Fidesz-KDNP továbbra is biztosan vezet, ugyanakkor a legújabb felmérés szerint a három formáción kívül más nem is jutna ki az Európai Parlamentbe.
Szeretlek MO