Hírkategória - Amerikai Egyesült Államok
Hírek a mai napon: 6 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Kimerítette a tilosban parkolás fogalmát – még ha ironikus értelemben is –, ahogyan egy ittas sofőr összetörte a bérelt autóját az Egyesült Államokban. The post Még ittasan is művészet így parkolni tilosban first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Egy amerikai tisztviselő szerint a képviselőház fegyveres szolgálatokkal foglalkozó bizottsága meghallgatja Washington aggályait, miszerint Moszkva „válogatás nélküli” eszközzel akar felfegyverezni egy műholdat. John Plumb űrpolitikáért felelős helyettes védelmi miniszter szintén célba vette Kína műholdjait, amelyek szerinte katonai célokra is felhasználhatók, írja az Index. A Pentagon egyik magas rangú tisztviselője első ízben erősítette meg, hogy az […] A Aggódik az USA, a Pentagon szerint az oroszok nukleáris fegyvert vinnének az űrbe bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld Ha a kormányzó is aláírja a jogszabályt, a terhesség tizenötödik hetéig legális lesz az abortusz az államban.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az első félidőt teljes egészében annak a témának szenteltük, hogyan ismétli meg ma Amerika a kínai kulturális forradalmat, némi ‘30-as évek Németországával színezve. Most éppen az Egyesült Államok egyetemi diákságának egy szűk, de hangos és kártékony rétege őrült meg teljesen. A második félidőben Béky Zoltán jogász abban próbált segítségünkre lenni, hogy jogilag mit lehet tenni […] A Ezt vajon ki fizeti? – Hardcore Hobbista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Kellemetlen helyzetben az amerikai elnök, hiszen az országban soha nem látott mértékű az Izrael-ellenesség és az antiszemitizmus. A Vajon mit mond majd Biden az amerikai Holokauszt Emlékmúzeumban? bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Bár elég furcsa dolgokat csinál regnálása óta az amerikai elnök, a mentális egészség hónapján mégis úgy érezte nem konktraporduktív, ha ő is erről posztol. A mentális egészség megőrzésének fontosságára hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Joe Biden annyit írt X-en: Ez egyszerű. Emellett meg is osztott egy képet, melyre az […] A A mentális egészség fontosságára hívta fel a figyelmet Joe Biden bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A volt amerikai elnök szerint Beni Ganz „jó” miniszterelnök lehetne. A Donald Trump páros lábbal szállt bele az izraeli miniszterelnökbe bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Oroszország megsértette a nemzetközi Vegyifegyver-tilalmi Egyezmény (CWC) rendelkezéseit klórpikrin bevetésével ukrán csapatok ellen, illetve tömegoszlató vegyületek harcászati alkalmazásával – állította az amerikai külügyminisztérium szerdán közzétett közleményében.  Az ilyen vegyületek használata nem elszigetelt eset és feltehetően az orosz erők azon törekvése hajtja, hogy az ukrán csapatokat kimozdítsák állásaikból és taktikai előnyöket érjenek el a csatatéren – […] A Az USA szerint Oroszország megsértette a nemzetközi Vegyifegyver-tilalmi Egyezmény rendelkezéseit bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén. A Fed közleménye szerint a célsávot 23 éves csúcson, 5,25-5,50 százalékon hagyta, immár a hatodik egymást követő alkalommal. Lépését a Fed monetáris politikai döntéshozó testülte, a FOMC szerdai közleményében azzal indokolta […] A Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Rohamrendőrök léptek fel az erőszakos tüntetőkkel szemben a Kaliforniai Egyetemen Los Angelesben helyi idő szerint szerdán kora hajnalban, miután New Yorkban kedden késő este szintén rohamrendőrök ürítették ki a Columbia Egyetem egyik elfoglalt épületét. Los Angelesben azt követően vált feszültté a helyzet, hogy az Izrael ellenes tüntetésen Izrael-párti ellentüntetők jelentek meg, és a két csoport […] A Rohamrendőrök léptek közbe több amerikai egyetemen a palesztinpárti tüntetések megfékezésére (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Vannak a sikernek receptjei? Miért nem bűnözünk sokkal többet? Erről is kérdeztük a Nobel-várományosaként számon tartott John A. Listet, aki az Uber volt és a Walmart jelenlegi vezető közgazdásza, nemrég pedig Budapesten vette át a Neumann-díjat. Interjú. The post Boldogabbak lennénk, ha gyakrabban mondanánk fel a munkahelyünkön first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Klubcsúcsot állított fel a magyar válogatott támadó...
Fociclub
Forrás: https://444.hu/ Külföld Ha a most hetvenhét éves Trumpot elítélik, pénzbírságot vagy akár négy év börtönbüntetést kaphat. A republikánusok esélyes elnökjelöltjéből így hónapokkal az amerikai elnökálasztás előtt lenne elítélt bűnöző.
444
Forrás: https://qubit.hu/ Külföld Ebben a demokraták és a republikánusok is egyetértenek.
Qubit
Forrás: https://444.hu/ Külföld Katonai repteret és légibázisokat érhetett támadás az annektált félszigeten.
444
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Az 'új belépő' San Diego FC sztárigazolása lehetne...
Fociclub
Forrás: https://444.hu/ Külföld A videós nem érti, a tartalomgyártók miért járnak David Pressmanhoz.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Négy rendőr életét vesztette, négy másik pedig megsebesült egy lövöldözésben hétfőn, amikor egy körözött férfi elfogására készültek az Egyesült Államok délkeleti részén, Észak-Karolina államban. Johnny Jennings helyi rendőrfőnök újságíróknak arról számolt be, hogy a rendőröket lövések érték, amikor a lőfegyver illegális birtoklása miatt elítélt férfi letartóztatására készültek Charlotte városban. A rendőrök viszonozták a tüzet, és […] A Az Egyesült Államokban több rendőr meghalt egy lövöldözésben (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://player.hu/ Külföld New Yorktól Los Angelesig talán csak a közlekedési táblák egységesek az USA-ban. Apró eltérések lehetségesek, de a legutóbbi nagyobb változtatásból kongresszusi jelentéssel záruló hatalmas bukta lett.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Ez volt az egyik leghalálosabb támadás az Egyesült Államok bűnüldöző szervei ellen az elmúlt évtizedekben. The post Négy rendőrt megöltek egy tűzharcban az Egyesült Államokban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az Egyesült Államok több egyeteme intézett ultimátumot a területfoglaló palesztinpárti tüntetők felé hétfőn, hogy számolják fel illegális sátortáboraikat, eközben Atlantában többeket őrizetbe is vettek. New Yorkban a Columbia Egyetem rektora helyi idő szerint kora délutánig adott határidőt az egyetem főterén felállított sátrak eltávolítására, ellenkező esetben az abban részt vevő hallgatók jogviszonyát felfüggesztik. Minouche Shafik rektor […] A Több amerikai egyetem is a sátortáborok felszámolására szólította fel a palesztinpárti tüntetőket bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A világon egyetlen ember létezik, aki véget tud vetni az orosz-ukrán háborúnak, az pedig Donald Trump, Orbán Viktorhoz fogható erős vezető pedig nincs Európában – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának David Cornstein, az Egyesült Államok korábbi budapesti nagykövete. Donald Trump volt amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök őszinte barátok és együtt nagy dolgokat tudnának elérni […] A A volt amerikai nagykövet szerint csak Trump tud véget vetni a háborúnak, és Orbán az egyedüli erős vezető Európában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Mutatjuk, milyen kérdésekre kellett felelniük azoknak a New York-i polgároknak, akik az esküdtszék tagjaiként eldönthetik, vajon bűnös-e Donald Trump abban az ügyben, amelyben a vád szerint egy pornószínésznőnek csaknem 50 millió forintnyi dollárt fizettek a hallgatásáért. The post Ezekre a kérdésekre kellett válaszolniuk azoknak az esküdteknek, akik eldönthetik, bűnös-e Trump first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Már vakcinákat is fejlesztenek a betegség ellen. The post Madárinfluenza-járványra készül Amerika first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A folytatódó Izrael elleni tüntetések miatt újabb egyetem területét zárták le az Egyesült Államokban vasárnap. A Humboldt Kaliforniai Állami Műszak Egyetem területe a tavaszi szemeszter további heteiben már nem nyílik meg a hallgatók számára – közölte az intézmény vezetése, hozzátéve, hogy a tilalmat szigorúan veszik, és csak engedély birtokában tartózkodhat bárki az egyetem területén. A […] A Újabb amerikai egyetemet zártak le az Izrael ellen tüntetők miatt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok