Hírkategória - Technika
Hírek a mai napon: 66 db
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A Google egy érdekes megoldással állt elő arra, hogyan lephetnék el az emojik a hangalapú beszélgetéseket is.
GameStar
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A látvány továbbra is lenyűgöző, a gépigényre még mindig nem merünk gondolni.
Gamepod.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Szokatlan módon nem csak pénteken, de szombaton is módosulnak az üzemanyagárak a töltőállomásokon - erről számolt be a Holtankoljak.hu. A
Autónavigátor
Forrás: https://player.hu/ Technika Merész lépés volt a Renault-tól, hogy a sikeres Megane nevét egy teljesen új elektromos autóra használta el. Mégsem hagyja autó nélkül azokat, akik belsőégésű motoros kompakt autót keresnek, nekik készül a most bemutatott Symbioz.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Megannyi Batmobil után most végre olyan autók is készültek, amilyeneket a denevérember polgári alteregója, Bruce Wayne is szívesen vezetett volna. The post Bruce Wayne ihlette ezeket az autókat first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A nyugat királynője sem marad ki a mókából, avagy Magyarország legrégibb városa is megnyitja a kapuit az Országos Gaming Expo előtt.
Esport1
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Az elbocsátással lényegében a teljes töltésért felelős részleget megszüntették.
Totalcar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A Szikla a pontosságáról híresült el, de a legújabb jelentések szerint ez nem vonatkozik az új filmjére, amelynek költségvetése durván megnőtt miatta.
GameStar
Forrás: http://danger Technika Aloy ellovagol egy robotállat hátán a naplementébe Már nem sokáig lesz elérhető az előfizetők számára a poszt-posztapokaliptikus játék, de ez lehet, hogy bizonyos szempontból jó hír.
IGN Hungary
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika A cég újdonsága azokat célozza, akik egy nagyobb fajta, hüvelykujjtámasszal ellátott, ugyanakkor pehelysúlyú eszközt vásárolnának.
Prohardver!
Forrás: https://player.hu/ Sport Nyugodtan kijelenthetjük, hogy hatalmas csalódás lett a kéknek beharangozott Ferrari.
Player.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Tom Hardy úgy tűnik, végre ismét visszatérhet a pusztaságba.
Esport1
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Manapság az a fő téma üzemanyagok terén, hogy a szomszédos országokban olcsóbb tankolni, mint nálunk. De mi a helyzet a villanyautók töltésével? The post Villanyautó töltés árai itthon és a szomszédos országokban first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Szombaton általában nem változik az üzemanyagok nagykereskedelmi ára itthon. Most fog. The post Rendkívüli árváltozás jön a hazai benzinkutakon first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Ezúttal az európai korhatár-besorolás oldalán találkozhattunk a játék adatlapjával, egyre esélyesebb hogy újabb platformra is befut a program.
Gamepod.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Minek ide The Sims 5, ha lesz Life by You?!
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Újabb áldozatokat szedett a játékiparon végigsöprő leépítési hullám.
GameStar
Forrás: http://danger Technika Közös játék pofonegyszerűen A Sony a többjátékos élményt szeretné hozzáférhetőbbé tenni az új megoldással, de lesz ennek némi korlátozása.
IGN Hungary
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Kongresszusi képviselők vonják kérdőre a Forma-1 végső tulajdonosát az amerikai Andretti F1-es beszállásának elutasítása miatt. The post Államügy lett a Forma-1-es kizárásból first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Amikor épp nem tűzharcban vesz részt, jelmezbe öltözve ropja a világ leghíresebb szintetikus négylábúja.
GameStar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika a Renault Symbioz, amelyről már akkor kiderült, hogy a Captur és az Austral közé érkezik. Előbbivel le sem tagadhatná a
Autónavigátor
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika A járvány idején felpörgött e-kereskedelem nyomán még több furgon jelent meg az utakon. Baleseti statisztájuk csapnivaló.
Totalcar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Még idén megjelenik az új rész, de korai az öröm, sokakat ugyanis már most felcseszett a bemutató.
Esport1
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az amerikai cég legfrissebb szériája kétféle méretben választható, és fél évtizedes jótállással kecsegteti leendő gazdáit.
Prohardver!
Forrás: https://autopro.hu Technika A nem túl távoli jövőben az automatikus vészfékezésnek az Egyesült Államokban minden új személygépkocsiban alapfelszereltséggé kell válnia, és a kormány szerint ez a követelmény évente több száz emberéletet fog megmenteni és több ezer sérülést fog megelőzni.
Autopro