Hírkategória - Külföld
Hírek a mai napon: 63 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szerinte teljes tévút új expresszvonatot építeni a kínaiakkal. The post Vitézy a magasvasút terveire: Nem szabad Budapestet Kína játszóterévé tenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Németországban nem elég ellenzéki alternatívát teremteni, kormányképes jobboldali erőt kell létrehozni– vélekedett a PestiSrácok.hu-nak CDU jobboldali szárnyának politikusa, Hans Georg Maassen. A német Alkotmányvédelmi Hivatal korábbi elnöke erre tett kísérletet, mikor év elején megalapította Werteunion nevezetű pártját, amelynek célja, hogy a német politikai rendszert demokratikus módon alakítsa át alapjaiban. Maassen szerint Németországban jelenleg alkotmányos válság van, […] A Hans Georg Maassen a PS-nek: Nem csupán ellenzéki alternatívára, hanem gyökeres változásra van szükség Németországban (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kisebb károk keletkeztek abban a brit tankerben, amelyet a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom támadott meg a Vörös-tengeren. The post Kisebb károk keletkeztek a megtámadott brit tankerben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Magyar résztvevője is van a világ első önvezető formulaautós versenyének.
Hír TV
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld 600 tonna speciális acélból készül a Paks II. atomerőmű ötös blokkjának, tartálya. A Hír TV stábja ott volt az Atomenergomas Szentpétervár melletti üzemében, amikor elkezdődött a különleges munkafázis. A paksi beruházás orosz partnere, a Roszatom és a magyar megrendelők egyaránt elégedettek a gyártási folyamattal.
Hír TV
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Az orosz kormány legrégebbi tagjának bizalmasa került vizsgálati fogságba a héten, ami önmagában is különlegessé teszi az eljárást. Elemzők szerint a korrupciós ügy olyan klánharcról szól, amelynek már a Wagner-magánhadsereg lázadása is része lehetett. A klánok közötti súrlódásokat korábban általában a kulisszák mögött, a döntőbíróként fellépő Putyin zárta le.
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Az orosz védelmi minisztérium szerint a krasznodari terület fölött 66 ukrán drónt semmisítettek meg az éjszaka.
Infostart
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld Az autógyártók folyamatosan keresik a legújabb módokat, hogy a lehető leggyorsabban, legkönnyebben eljussanak potenciális vevőikhez. Az értékesítési csatornák terén rengeteg
Autónavigátor
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Hírösszefoglalónk az orosz–ukrán háború eseményeiről.
telex
Forrás: https://index.hu/ Külföld Több száz házat megrongált a vihar.
Index
Forrás: https://444.hu/ Külföld A nebraskai Omaha külvárosa romokban.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld A krasznodari térségben részben felfüggesztette a munkáját egy orosz olajfinomító, amelyben károk keletkeztek vélhetően ukrán dróntámadás után - közölte a TASZSZ orosz hírügynökség szombaton. The post Részben leállítottak egy orosz olajfinomítót first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld 34 rakétát indított el az orosz hadsereg éjszaka, 21-et tudott megsemmisíteni az ukrán légvédelem.
444
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Szívszorító pillanat volt, amikor a már nem élő kutya visszakerült gazdájához. The post Rettenetes: megölte kedvencét a légitársaság gondatlansága first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Alejandra Rodríguez, aki ügyvéd és újságíró, a verseny után azt mondta, paradigmaváltást képvisel.
telex
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Külföld Az ukrajnai frontvonaltól hallótávolságra fekvő titkos helyszínen az álcaruhában lopakodó mesterlövészek speciális kiképzést kapnak. Az eredetileg egyéves tréning mindössze huszonegy napos, mert sürgősen a frontra kell küldeni az utánpótlást.
Szabad Európa - Külföld
Forrás: https://index.hu/ Külföld Az európai elitben maradt Einstein, Goethe, Beethoven, Marx és Luther szülőhazája.
Index
Forrás: https://24.hu/ Külföld A BBC értesülései szerint brit katonákat vezényelhetnek a Gázai övezetbe, hogy segítsenek a segélyek eljuttatásában egy új tengeri útvonalon keresztül. The post Brit katonákat vezényelhetnek a Gázai övezetbe first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kelet-Kína metropoliszaiban nagyon súlyos problémák kezdenek körvonalazódni. The post Százmilliók kényszerülhetnek elhagyni a süllyedő kínai városokat a következő évtizedekben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Ukrajna hőtermelésének mintegy 80 százalékát és vízenergia-kapacitásának 35 százalékát veszítette el az orosz invázió kezdete óta.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő hírfolyamunk az Izrael-Hamász háborúról. The post BBC: brit katonákat vezényelhetnek a Gázai övezetbe a segélyek eljuttatása miatt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Csütörtök kora reggel történt a tragédia. The post Összeveszett nagyapjával, majd megölte first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Először a mórok telepítettek olyan öntözőcsatornákat, amelyből már ötven kilométernyit helyreállítottak Andalúziában.
telex
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Külföld Ezen a héten kezdhették meg az önkormányzati választások jelöltjei az aláírásgyűjtést. Ennek apropóján kíváncsiak voltunk, mennyire ismerik olvasóink a polgármesterségük mellett más miatt is híressé vált településvezetőket, jelölteket. Kvízünkből kiderül.
Szabad Európa - Külföld
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld A védelmi minisztérium bejelentése szerint az ukrán hadsereg számára új megrendelés formájában jutnak majd el az eszközök, amelyeket közbeszerzésként az amerikai hadiipar szereplői és egyéb partnerek gyártanak le.
HírKlikk