Hírkategória - Technika
Hírek a mai napon: 43 db
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Nagy változásokkal és izgalmas hírekkel folytatódik az idei Budapest Comic Conra való felkészülés.
Esport1
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika
Totalcar
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Az év végén érkező program PC-re, Meta Quest 3-ra és PlayStation VR2-re érkezik a tervek szerint.
Gamepod.hu
Forrás: https://autopro.hu Technika Április 18-án nagyszabású logisztikai konferenciát szervezett a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU). Az eseményen többek között szó esett arról is, milyen alternatívái lehetnek a közúti szállítmányozásnak Budapesten.
Autopro
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Az önvezető teherautók fejlesztése már a tesztelési fázisnál tart. Egy új kamiont már a német autópályán próbálhattak ki nemrég. The post Önvezető kamiont engedtek fel az autópályára first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A zenei streaming platform nem hajlandó elfogadni az Apple szerződési feltételeit, amelyek szerinte megsértik az érvényes európai szabályozást.
GameStar
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az irodai készülékek és monitorok társaságát egy ház, egy egér és egy DAC egészíti ki.
Prohardver!
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld Az autógyártók folyamatosan keresik a legújabb módokat, hogy a lehető leggyorsabban, legkönnyebben eljussanak potenciális vevőikhez. Az értékesítési csatornák terén rengeteg
Autónavigátor
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Mutatjuk, mely csapatok örülhetnek a leginkább annak, hogy Overpass már a múlté, és azt is, kik lesznek pácban most, hogy a permabanjuk és Dust 2 között kénytelenek megoldást keresni.
Esport1
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Sajtóinformációk szerint a Great Wall Motors a baranyai megyeszékhelyet választotta.
Totalcar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Messzi-messzi galaxisban, sugárfertőzött pusztaságban és ízlésesen megrajzolt homoksivatagban töltjük minden szabad óránkat.
GameStar
Forrás: http://danger Technika Mögöttem van? Az Alien: Rogue Incursion ötvözi a horrort és az akciót, főszerepben természetesen a nyomunkban loholó xenomorffal.
IGN Hungary
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Továbbra is szeptemberi premierrel számolnak a fejlesztők, reméljük több halasztásra már nem kell számítanunk.
Gamepod.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Egy hazai kutatás vizsgálta a celebek, ismert személyek iránti rajongást, amit sokan túlzásba is visznek.
GameStar
Forrás: https://player.hu/ Technika A Volkswagen legújabb tanulmányautója azért is érdekes, mert az ID. Code a német márka elektromos autóinak jövőjét mutatja meg. Mégsem baj, ha nem tetszik, mert valójában nem is nekünk szánják.
Player.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Vannak az életben nehéz dolgok és időszakok, de alighanem ugyanilyen nehéz lehet összeszedni a valaha készült legjobb öt vígjátékot is.
Esport1
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Ha képes vagy irányonként 3000 kilométert utazni Marokkóig és jól választasz célpontokat, életre szóló helyeken autózhatsz vagy motorozhatsz az észak-afrikai királyságban. Mi kipróbáltuk a dízel Mazda CX-60-nal. The post Itt tankolhatsz 470 forintért gázolajat first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Hivatalosan is bemutatták az Urus plug-in hibrid verzióját.
Totalcar
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Extraként a TramSim: Console Edition című játékot is kipróbálhatják az érdeklődők.
Gamepod.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az EP-T5020 teljesítménye egyáltalán nem magyarázza prémium árazását.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Csupa akciódús alkotást gyűjtöttünk össze nektek, hogy nehogy unatkozzatok.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Tim Long kifejezetten meglepődött, amikor látta az eseményre érkezett reakciókat.
GameStar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Németországban alkották újra a mediterrán miniállamot, ahol az eredetihez hasonlóan még Forma-1-es nagydíjat is tartanak. A herceg is odáig volt, amikor meglátta. The post Második Monaco épült, a herceg is rábólintott first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Ha valamit folyamatosan tapogatsz, az nagyon gyorsan bekoszolódik - ez alól természetesen a billentyűzet sem kivétel. Szerencsére egyszerűen megtisztíthatod. Megmutatjuk, hogyan.
GameStar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Aki ismeri a Porschét, az nem lepődik meg azon, hogy szinte a legkisebb technikai vagy meghajtást érintő módosítás már azonnal
Autónavigátor