Friss hírek - ManUtdFanatics.hu
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Szombat délután újabb bajnoki összecsapás vár a Vörös Ördögökre.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag pénteki, Carringtonban tartott hivatalos sajtótájékoztatóján ráerősített arra, hogy hisz Marcus Rashford képességeiben.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United szombati, Burnley elleni hazai bajnoki mérkőzését megelőzően.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Amikor Ethan Wheatley szerda este pályára lépett a Manchester United színeiben a Sheffield United ellen az Old Traffordon, ő lett a 250. akadémista, aki bemutatkozott a klub első csapatában.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Bár a Manchester United Sheffield United elleni Premier League-győzelmének kapcsán Bruno Fernandes került leginkább reflektorfénybe - a portugál öt áprilisi fellépésén már hét gólt szerzett -, Harry Maguire számára is figyelemre méltó volt az este.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Bruno Fernandes Manchester United pályafutása legjobb góllövő szériájában van.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Lássuk a Sheffield United elleni hazai mérkőzést a ManUtdFanatics.hu értékelésében...
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United szerda este egy eseménydús, 4-2-es győzelmet aratott a Sheffield United felett, és Erik ten Hag további jó hírrel szolgált, amikor a mérkőzést követően találkozott a média képviselőivel.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag megosztotta véleményét a Manchester United 4-2-es, hazai Sheffield United elleni győzelmével kapcsolatban.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Kétszer is hátrányban volt, végül 4-2-re nyert Erik ten Hag csapata.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag visszavágott a médiának a Manchester United nüanszokon múlt Coventry City elleni FA-kupa elődöntős győzelmét illető "csalódást keltő" reakciójuk miatt, bizonyos megnyilvánulásokat pedig "szégyenletesnek" nevezett.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Szerda este pótlásra kerül a Sheffield ellen elmaradt hazai bajnoki.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Diogo Dalot nyújtotta a Manchester United egyik kiemelkedő teljesítményét a Wembleyben, amikor Erik ten Hag csapata egymás után másodszor jutott be az FA-kupa döntőjébe.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag azt szeretné, ha az új technikai igazgató, James Wilcox segítségével előre tudná mozdítani a dolgokat.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United sérültjeivel kapcsolatban a Sheffield United szerdai, Old Traffordon rendezendő bajnoki vendégjátékát megelőzően.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Lássuk a Coventry City elleni idegenbeli mérkőzést a ManUtdFanatics.hu értékelésében...
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag szerint a Manchester United játékosainak a következő hetekben bizonyítaniuk kell, hogy valóban ott a helyük a jövő hónapban megrendezésre kerülő FA-kupa döntőben.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hagnak vegyes érzései voltak azt követően, hogy a Manchester United sorozatban második évben vívta ki az FA-kupa döntőben való szereplés jogát.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Az FA-kupa fináléjába jutottak a Vörös Ördögök!
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Christian Eriksen kivette a részét a Manchester United emlékezetes, FA-kupa negyeddöntős győzelméből a Liverpool ellen, és eltökélt szándéka, hogy a Vörös Ördögök kihasználják ezt az édes sikert.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Ma délután eldől, hogy ki lesz az ellenfele a már döntőbe jutó Manchester City-nek az FA-kupában.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a Wembley-ben megrendezésre kerülő FA-kupa elődöntőt megelőzően.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Jason Wilcox technikai igazgatóként csatlakozik a Manchester United csapatához.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United szélsője, Antony azt ígérte, hogy még több varázslatos pillanatot okoz majd, mert úgy érzi, hogy változtatott a dolgokon.
ManUtdFanatics