Hírkategória - Kegyelmi-ügy
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Belügyminisztérium elé szervezett tüntetésen újra nagyobb tömeget mozgatott meg Magyar Péter, aki beszédében felváltva szúrt oda Orbánnak és Pintérnek. The post Magyar Péter újabb segítőit rúgták ki – ilyen volt a pénteki tüntetés first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Ez volt Magyar Péter az első olyan beszéde, ahol kizárólag a Fideszt és a kormányt támadta. Maszatolásnak állította be a kormány új gyerekvédelmi törvényét.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szétszórt csoportokban továbbra is állnak a BM előtt és a tér gyepén, habár a tömeg nagy része már tovább állt. The post Vége a tüntetésnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A beszéd végén egy csoport elkezdte skandálni Magyar jelszavát, a Nem félünk!-et, majd a tömeg döntő része velük tartott. The post A kék vonal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld utal Orbán Viktorra Magyar, aki most már papír nélkül beszél a tömeghez. The post A bátor brüsszeli utcai harcos egy üres magtárban rúgta be a kampányt, first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld ezzel a költői képpel zárul Magyar Péter beszédének érdemi része. The post „Minden áradás az első esőcseppel kezdődik (…) a tavaszi szél Tiszát áraszt” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hetedszerre éppen ma. The post A kormány eddig hétszer hagyta cserben a bicskei áldozatokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Már ha megkapják a választói bizalmat – jelentette ki Magyar. The post A Tisza Párt fizetésemelést ígér a gyermekvédelmi dolgozóknak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld De eljárt az idő a szemfényvesztés fölött, már senki nem veszi be a maszatolást – jelentette ki Magyar, majd azt mondta, hogy Pintér Sándornak ideje nyugdíjba vonulnia. The post A kormány csak abban érdekelt, hogy a látszatintézkedések elhallgattassák a jogos felháborodást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ezután visszakanyarodik a gyermekvédelem problémáira, többek között arra, hogy még a legelhivatottabb szakemberek is elhagyják a pályát, egyrészt a megalázó bér, másrészt a hibásan működő rendszer miatt. The post Pintérnek azonnal le kell mondania first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar arról beszél, hogy több szempontból már Románia is előz minket, miközben a kormány arról beszél, hogy mikor érjük utol Ausztriát. The post „Gondolkodjunk kicsiben, miniszterelnök úr, próbáljuk meg visszaelőzni Romániát!” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már az EP- választásokon megmutatná, hogy elmossa az aljasokat, mert elegen vannak– derült ki Magyar Péter péntek délutáni tüntetésén. A Széchenyi téren azonban biztosan nem volt forradalmi tömeg, nagyjából 2 ezer ember itta Magyar Péter és tanítványainak szónoklatát, amelyből ismét a baloldal szlogenjei buktak élő. Hiába, ha fogy a tömeg, vissza a kályhához, hiszen a […] A A Tisza elmossa az aljasokat, mert elegen vagyunk– üzente az ellenzék messiása megfogyatkozott híveinek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ennyire egyszerű a képlet – véli Magyar. The post Ha jó a rendszer, ha minden esetre fény derül, és a lebukás szinte garantált, akkor mindjárt kevesebb a bűncselekmény first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld ezért ezeken a területeken lépni kell, miniszter úr – szólította meg Pintért Magyar. The post A gyermekvédelem és a rendőrség nem tudja hatékonyan elvégezni a munkáját… first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kormánynak a gyermekvédelmi törvényekkel kapcsolatos módosításáról Magyar elmondta, hogy szerinte az nem jelent érdemi megoldást, hiszen az elévülés eddig sem vonatkozott ezekre a bűncselekményekre, most annyi történt, hogy a szigorítást kiterjesztették az enyhébb bűncselekményekre is. The post A gyermekvédelmi törvénycsomag nem sokat ér first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ma Magyarországon a rendőrség csak akkor kezdi csipkedni magát, ha a nyilvánosság erre kényszeríti – jelentette ki Magyar. The post Gyorsabb intézkedés kell  first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Vagy bocsánatot kér Orbán Viktor, megnevezi a felelősöket és felelősségre vonja őket, vagy azonnal távozik a felelősökkel együtt. The post Ultimátum a kormányfőnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ezzel kezdte a beszédét Magyar Péter, majd hozzátette, hogy a kormány se nem gyerek-, se nem család-, se nem vidékbarát. The post Olyan kormányunk van, amely gyerekbarátnak hazudja magát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Megtelt a Belügyminisztérium előtti tér.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld De az esőt sem, ami már a tüntetés elején cseperegni kezdett. The post A tavasz lehet, hogy nem lehet megállítani, first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Míg a magyar kormány teketóriázik, vannak olyan civilek, akik azon dolgoznak, hogy milyen akciótervvel lehetne előállni a gyermekvédelem területén. The post A magyar kormány teketóriázik first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nagy Ervin megköszönte, hogy ennyi európai ember van, majd azzal folytatta, hogy a kormánynak csak akkor fontos a gyermekvédelem, ha neki előnye származik belőle. The post „Nagyon jó látni, hogy árad a Tisza” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Orbán? The post Na mi lett először leváltva? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A tüntetés kezdetére több ezren gyűltek össze a BM épülete előtt, és továbbra is érkeznek a Széchenyi István térre. The post Több ezren tüntetnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu