Friss hírek - Velvet
Hírek a mai napon: 5 db
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Sok különös dologról számolt be a többéves tapasztalattal rendelkező Cher Killough, de néhány dolog még őt is kiakasztja.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Vannak színészek, akiknek elegük lett az általuk eljátszott karakterből, így mindent megtettek, hogy kiírják őket a történetből.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Lezárult egy korszak a ValMar zenészei életében.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A daganatokat gyakran nem lehet észrevenni a korai stádiumokban, így nem szabad félvárról venni az első jeleket.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A New York-i Columbia Egyetemen múlt szerda óta tiltakoznak az Izrael-Hamász háború ellen a palesztinbarát hallgatók.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Bruce Willis lányai nemrég összeálltak egy közös fotóra: bikiniben mutatták meg alakjukat a nagyérdeműnek.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Április 26-án éjszaka különlegesen szép együttállás lesz megfigyelhető az éjszakai égbolton.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Tóth Andit nemsokára az RTL X-Faktor című tehetségkutató műsorának egyik mentoraként láthatjuk.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A koronavírus elleni globális vakcináció óta már több kutatásban is vizsgálták az oltóanyagok hosszú távon jelentkező esetleges mellékhatásait.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Napi paparazzi rovatunkban rendszeresen megmutatjuk, hol járnak és mit csinálnak kedvenc hírességei.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Kellő kitartással bárki lefogyhat, azon azonban már kevesen gondolkodnak el, hogy a leadott kilók vajon hova tűnnek?
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Egy királyi szakértő szerint Harry herceg saját magát hozta kellemetlen helyzetbe.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Sokan ledöbbentek, hogy Nacsa Olivér házasságot kötött a nála 18 évvel fiatalabb párjával, de sok sztár bizonyítja, hogy a kor nem számít.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A turistákat arra kérik, hogy takarékoskodjanak a vízzel.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Nem mondhatni, hogy minden rendben van a Bayern München háza táján az utóbbi időben.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Több okból kifolyólag is titulálhatunk egy állatot idegesítőnek.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Harmadjára házasodott meg a humorista, aki tavaly kérte meg az M5 riporterének kezét. Olvassa el pénteki hírösszefoglalónkat!
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Szívünk egészségének megőrzése érdekében érdemes hallgatnunk a szakértőkre.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Könyvtárszobával, saját patakkal és magántemetővel is rendelkezik a templomból átalakított, aranyáron kínált luxusingatlan.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A nepáli hatóságok nemsokára akciót indítanak, hogy megtisztítsák a Mount Everestet, illetve felkutassák öt elhunyt alpinista testét.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Lerántotta a leplet a csalfa nők és férfiak legmeghökkentőbb hazugságairól egy magánnyomozó.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A Győzike Show újraindulása kapcsán utánajártunk Gáspár Győző legjobb beszólásainak.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A kegyes halál lehetőségéhez pszichiátriai okokból folyamodott egy 34 éves nő.
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Napi paparazzi rovatunkban rendszeresen megmutatjuk, hol járnak és mit csinálnak kedvenc hírességei.
Velvet