Friss hírek - Pénzcentrum
Hírek a mai napon: 18 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Na, vajon elvitte valaki az 1 milliárd 720 millió forintos főnyereményt a 17. játékhéten vagy tovább halmozódik a milliárdos főnyeremény?
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt., milyen időjárás várható az ország területén vasárnap éjfélig, illetve a hét utolsó napján.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az mRNS-alapú oltások alkalmasak lehetnek nem csak melanoma, hanem más típusú rákos megbetegedések - mint például tüdő-, hólyag- és veserák - kezelésére is.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság 2023-ban Európa és a világ kedvenc autója is a Tesla Model Y lett, több mint 1,2 millió darabot adtak el belőle.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az amerikai kormányzat új törvényt fogadott el, amely Joe Biden elnök aláírásával érvénybe lépett.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Május 1-je idén szerdára esik, amely munkaszüneti nap lévén azt is jelenti, hogy a legtöbb bolt is zárva lesz. Itt a lista az üzletek pontos nyitva tartási idejéről.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A német luxusautó-gyártó Porsche bevétele 9,01 milliárd euró volt az első negyedévben, 11 százalékkal kisebb az egy évvel korábbi 10,1 milliárd eurónál.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Ellepték a hazai köztereket a mézédes magyar epret" kínáló zugárusok. Nem árt azonban ezekkel vigyázni! Mutatjuk, honnan ismerheted fel az átverős bódésokat.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Azahriah, azaz Baukó Attila a jegybevétel akár 75%-át is képes elérni, ami kiemelkedő a magyar zeneiparban.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az S&P friss osztályzata kapcsán megszólalt a Nemzetgazdasági Minisztérium és Varga Mihály pénzügyminiszter is.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A felnőttjegy ára 500 forinttal emelkedik, de az eddigieknél több kedvezményes árú belépőt lehet igénybe venni.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Megerősítette a devizában és a helyi valutában fennálló hosszú és rövid futamidejű magyar államadósság-kötelezettségek befektetési ajánlású, "BBB mínusz/A-3" szintű besorolását pénteken az S&P.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Ezúttal nem született telitalálat, a legmagasabb magyar nyeremény a 4+2-es nyerőosztályban volt, amivel 2 szerencsevadász is milliomos lett.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Napközben néhol erősen felhős lesz az ég, így északon, északkeleten, keleten egy-egy zápor-zivatar nem kizárt. Később felszakadozik a felhőzet, több órára kisüt a nap.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Pénzcentrum 2024. április 27.-i hírösszefoglalója, deviza árfolyamai, az EuroJackpot nyerőszámai, heti akciók és várható időjárás egy helyen!
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Egyre keresettebbek Magyarországon is a robotfűnyírók: átlagosan pár százezer forintért vásárolnak ilyen terméket a magyarok.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Megtartotta éves rendes közgyűlését az AutoWallis Csoport. A tavalyi rekordárbevétel mellett elért eredményt az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítják.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Megtartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsde, ahol a részvényesek valamennyi napirendi pontot jóváhagyták.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az antarktiszi tengerjég rekordtempójú olvadása miatt tavaly sok ezer császárpingvin-fióka pusztult el, ami a kontinens császárpingvin-kolóniáinak ötödét érintette.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Élettársát akarta megöletni az az egészségügyi dolgozó, akit jogerősen felfüggesztett börtönre ítélt a Fővárosi Törvényszék.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Föld napján túl is naponta merül fel a fenntarthatóság kérdése. Egyre több területen, így ma már az ingatlanvásárlás folyamatában is megkerülhetetlen ez a téma.
Pénzcentrum - Otthon
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Belföld Elismerte felelősségét a 31 gyerek rosszullétét okozó szúrós szag miatt a soroksári általános iskola gondnoka.
Pénzcentrum