Friss hírek - Player.hu
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://player.hu/ Kult & Szórakozás Európában először Németországban lett színes a tévéadás, de nem sokkal később Magyarország is követte.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Meglepetésre új színt villantott a Ferrari, kék színű overállba bújik Charles Leclerc és Carlos Sainz, legalábbis egy futam erejéig. A maranellói csapat történelemkönyvét fellapozva nem ez lesz az első alkalom, hogy kék színben áll rajthoz a mindig is vörösnek ismert Ferrari.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A Manchester Unitednek nem igazán jött be a kopasz holland vonal, de talán a Liverpool jobban választott.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód A folyamat lassú, de egyértelmű.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód De nem az, úgyhogy szerzünk, ha kell!
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A héten a magyar mozikba kerülő Abigail című horror apropóján tízes listába szedtük a mozi ikonikus élőhalott vérszívóinak elitjét.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika A kupé és a kabrió után pár hónappal a BMW bemutatta a 4-es sorozat ötajtós változatainak ráncfelvarrott kiadását. A formán és a tartalmon csak finoman igazítottak, és az i4-hez egy népszerűnek ígérkező új hajtásváltozat is érkezett.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Már az Audi belépésére készül a Sauber azzal, hogy leszerződtette a német Nico Hülkenberget, aki az idei szezon végén ezért otthagyja jelenlegi csapatát.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A klubvezetés úgy döntött, mennie kell Tuchelnek, a szurkolók azonban ezt nem akarják.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Kifütyülték a Manchester United-szurkoló Littlert Liverpoolban, a 17 éves dartsos előbb törlesztett, majd megnyerte a Premier League liverpooli fordulóját.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Outdoor Vajon tényleg létezik ilyen sziget? És mitől néz ki ennyire furcsán?
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Meglepetésre hamarosan bejelentheti távozását a Red Bull sikereinek kovácsa, ami megrengetheti az idén is domináló csapatot. Adrian Newey maradásának a motiváció hiányán kívül a Christian Horner körüli botrány sem tett jót.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Arne Slot abban bízik, hogy a klubja elengedi.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Nyolcszáz lóerős rendszerteljesítménnyel és hatvan kilométeres elektromos hatótávval itt a konnektorról tölthető Lamborghini Urus SE.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A pápa ördögűzője után Russell Crowe-nak ismét az ördöggel gyűlik meg a baja, ám a The Exorcism című moziban egy kicsit más szerepkör jut rá.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A Real Madrid edzője szerint helyes döntés született Barcelonában.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ szobor A híres szendvicsezős jelentben nem biztos, hogy mellé ülnénk, de bronzba öntve egész barátságos.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Suttogó űrhajó hanggal suhan a hatalmas Kia EV9, melynek nem is a mérete, hanem a merészsége ragyog ki a forgalomból, körülöttem öt ülés sorakozik a hangár méretű fedélzetén, kint zúg a város, de itt bent olyan csend van, hogy az egészen apró neszeket is meghallom.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika A magas sugárzás egyet kivéve az összeset tönkretette az első fotók közül.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Bajnoki hajrában nincs profibb a Citynél.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód Megvehetjük a jegyeket?
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika A srácok vagy nagyon gyűlölnek mindenféle négykerekű gépjárművet, vagy leküzdhetetlen a tudományos érdeklődésük.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A Manchester United korábbi edzője eddig nem ismert részleteket osztott meg Cristiano Ronaldóról.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Nem minden előzmény nélküli a Škoda legújabb tanulmányautója, az egyelőre csak virtuálisan létező Vision Gran Turismo, amely az azonos nevű videojátékhoz készült, hiszen a cseh gyártónak az ötvenes években volt már Le Mans-ra szánt versenyautója.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Még nem a Mazda6 utódjáról van szó, pedig az EZ-6 néven bemutatott áramvonalas elektromos autó egészen úgy néz ki, mintha a sokunk által régóta kedvelt középkategóriás szedán jövőjét jelentené.
Player.hu