Friss hírek - NB1.hu
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Öt fordulóval a Merkantil Bank Liga vége előtt a második, már feljutó helyen álló Vasas három ponttal előzi meg az […] A Sokat sejtetően dőlt el a Vasas legjobb játékosának a sorsa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Turi Géza Dávid parádés formában futballozik a feröeri bajnokságot vezető Vikingur csapatában, a varázslatos környezetű Gota városában. Idén, a tavaszi-őszi […] A Angliába és az NB I-be is hívják a 22 éves Turi Gézát bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Eltérő célokkal készül 112. egymás elleni NB I-es bajnokijára a Debrecen és az Újpest. A hazaiak bár nem állnak jól […] A Szemtől szemben: DVSC – Újpest bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport NB I, OTP Bank Liga, 30. forduló: 14:30: Paks – Mezőkövesd  (Tv: M4 Sport) 17:00: DVTK – Kecskeméti TE  (Tv: […] A Szombati foci: NB I-es meccsek, Negoék a PSG ellen, a Liverpool Londonban javíthat bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a ZTE 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen és biztosan bennmaradt az élvonalban. Zalaegerszegen […] A Márton részcélokat tűzött ki, Hornyák keményen kiosztotta a játékosait bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Liverpool FC vezetőedzője, Jürgen Klopp a szezon végén távozik a klubtól, a legfrissebb hírek szerint Arne Slot érkezik majd […] A Megvan a Liverpool új edzője – sajtóhír bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a remek formában lévő Puskás Akadémia Zalaegerszegre látogatott. Eleinte a felcsútiak, majd a ZTE […] A Zalaegerszegen szakadt meg a Puskás Akadémia remek sorozata bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 2 pénteki játéknapján a tabella 7. helyén álló Hertha BSC a nála egy ponttal és hellyel előtte elhelyezkedő […] A Drámai hajrá Berlinben, Dárdai Palkó főszereplő volt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában. A magyar labdarúgó-válogatott védője március végén […] A A magyar válogatott védelmének oszlopos tagja elárulta, mikor térhet vissza bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójában a tabella 10. helyén szerénykedő Újpest a 6. Debrecen otthonába látogat. A Loki legutóbb a […] A A Debrecen otthonában harcolhatja ki a bennmaradást az Újpest bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A szerdai PL-játéknapon a Bournemouth 1-0-ra nyert a Wolverhampton otthonában. Kerkez Milos a 79. percben egy rossz ütemű becsúszás után […] A Piros lap: ennyi mérkőzést kell kihagynia Kerkez Milosnak bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A nyári átigazolási időszakban minden valószínűség szerint távozik a Fehérvártól Hangya Szilveszter – értesült róla a Nemzeti Sport. A 10-szeres […] A Távozik a Viditől a 10-szeres magyar válogatott játékos bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Csapattársa súlyos sérülése is közrejátszott a csapatba kerülésében, a DVSC fiatalja pedig élt a lehetőséggel. Csapata játékstílusát kedveli, az idei […] A „Fiatal vagyok, de ez elmúlik, úgyhogy most kell nyomni, mint az atom” bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Matematikailag az Újpest még bajban van. A bajnokság vége előtt négy fordulóval kilenc ponttal előzi meg a már kieső helyen […] A Újpest: élvonalnak szánt igazolás, sejthető átigazolási tervek, legeredményesebb nélkül Debrecenben bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Szerződést hosszabbított a DVTK és Holdampf Gergő – számolt be róla a klub. A csapatkapitány 2022 nyarán érkezett Diósgyőrbe, és […] A DVTK: bejelentést tettek a csapatkapitány jövőjéről bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport További két évvel, 2027 nyaráig meghosszabbította szerződését Balogh Botond, az olasz másodosztályban szereplő Parma 21 éves magyar válogatott védője – […] A Hosszabbított csapatával a magyar válogatott védő bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Juhász Roland 95-szörös válogatotthoz méltó játékkal futballozott a két legtovább jutott amatőr csapat csütörtök esti kupadöntőjében. A 40 éves hátvéd […] A „Ezért nem akartam büntetőt rúgni” – Juhász Roland folytatja a futballt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az ETO FC szurkolói csalódottságukat fejezték ki a csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatban a Facebook-oldalukon. A bajnokság előtt az ETO-t sokan […] A Köteles László távozását, Pintér Attila érkezését követelik az ETO hívei bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor arról tartott előadást a Football Forum Hungary konferencián, hogy egy-egy leigazolandó játékos szemszögéből […] A Alaposan visszarímelt az Újpest Kubatov Gábornak! bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Szerződést hosszabbított Bognár István és az MTK. A középpályásként és támadóként is bevethető 32 éves játékos ebben a szezonban 31 […] A Eldőlt Bognár István sorsa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A következő idényben csak a görög másodosztályban szerepelhet a PASZ Janina gárdája, miután eldőlt, hogy búcsúzik az élvonaltól. Ebben a […] A Görögország: a magyar kapus a kiesés ellenére maradhat az élvonalban bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport NB I, 30. FORDULÓ 20:00: Zalaegerszegi TE – Puskás Akadémia  (Tv: M4 Sport) NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2 18:30: Hertha BSC (Dárdai […] A Pénteki foci: képernyőn a ZTE-Puskás és Hertha-Hannover rangadó bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A svéd élvonal ötödik fordulójában a Djurgardens a Malmöt fogadta. A csütörtöki mérkőzésen mindössze egy gól született, ezt Botheim szerezte […] A Kiállították a Fradi egykori közönségkedvencét a svéd rangadón – videó bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Nagyüzem volt csütörtökön az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Délután az Amatőr Kupa fináléjában az Unione büntetőpárbaj után győzte le a […] A Óriási izgalmakat és súlyos sérülést is hozott a Magyar Kupa-döntő bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A magyarokkal azonos csoportban szereplő, házigazda német válogatott szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann kijelentette, csapata szeretné megnyerni a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot. […] A Európa-bajnokság: a német kapitány merész célt tűzött ki bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu