Friss hírek - Hathárom
Hírek a mai napon: 7 db
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Ha kikap a Loki, elúszott a kupaindulás és szinte biztosan bennmarad az Újpest.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A spanyol legenda továbbjutása az elmúlt 20 évben soha nem fizetett annyit Madridban, mint a szombati mérkőzésén.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A német élvonalban a top 4-ért folytatott küzdelem egyik legfontosabb meccse következik, lássuk az esélyeket.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Tippmixpro szombati Oddsrakétájában a Juventus-Milan olasz bajnoki meccsre fogadhatunk extra magas szorzón!
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Ellentétes formában várják a felek a szombati esti bajnoki rangadót, amit megpróbálnánk kihasználni.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Idegenben, a címvédő Kristiansand otthonában kezdi meg a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcát.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Hazai pályán kezdi meg a Ferencváros női kézilabda-csapata az Esbjerg elleni Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcot.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Gyakorlatilag kiszállt a Liverpool a bajnoki címért folyó harcból, nagy kérdés mekkora motivációjuk maradt.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Ősszel csúnyán megégtek Tuchelék a Frankfurt ellen, most pedig fél szemmel már a Real Madridra is figyelni kell.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Újabb meganyeremény talált gazdára a Tippmixen, ezúttal egy 15-ös kombival fosztották ki a Zrt-t.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Ismét egy kiesőjelölt csapat látogat az Old Traffordra. Jön az újabb gólparádé?
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Királyi rangadót rendeznek pénteken a La Ligában, a listavezető Real Madrid a Sociedad vendége lesz.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A csütörtöki PL-siker után pénteken este már Grazban lép tábla elé a PDC csodatinije.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Puskás az európai indulásért, a Zalaegerszeg pedig a szurkolókért játszhat péntek este.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Fucsovics a hétvégén legyőzte az argentint, de a nagy pofonból érkező dánnak ez nem biztos, hogy sikerül.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Már csak öt meccs maradt hátra a Bajnokok Ligájából, ahol a bukik szerint nem várható meglepetés ilyen viszonylatban.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A fogadóirodák sok gólt várnak, mi kevésbé. Íme, ezzel nyernénk az MK-fináléban.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Újabb nagy lépést tehet a bajnoki cím felé a Manchester City.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Hiába van szó magyar irodáról, ezen az NBI -es piacon folyamatosan hibázik a TMP.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A bukik semmi esélyt nem adnak a fiatal amerikainak, de tényleg ennyire sima lesz ez a meccs?
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Jön a Premier League 13. fordulója, a mezőny pedig ezúttal Liverpoolban vendégeskedik.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Az Aalborg ellen hazai pályán kezdik a párharcot a bakonyiak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Vasas-Győr-Szeged hármasból kerül ki az NB II második helyezettje, és az ETO szorzója nagyon kecsegtető.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Török, osztrák, francia és angol meccseket is rendeznek ma Európában, van tehát miből csemegézni a fogadóknak.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport 2015 után mérkőzik meg újra a Nyíregyháza és a Ferencváros, a tét pedig a kupadöntő.
Hathárom