Hírkategória - Belföld
Hírek a mai napon: 18 db
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Belföld Huszonnégy évvel ezelőtt kapta el a HIV-et a férjétől, aki nem tudott róla, hogy végstádiumú AIDS-e van. Márta megtanult együtt élni a vírussal. Szerinte egy kis odafigyeléssel és rendszeres gyógyszerhasználattal nem nagyon változtatta meg az életét a betegség. Nagyinterjú Liebermann Mártával.
Szabad Európa - Belföld
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Kellemes idő vár ránk szombaton. The post Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Nemcsak azért érdemes lemosni, mert koszos lesz tőle az autó.
Infostart
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A balliberális sajtó frusztrációja egyértelműen azt jelzi, hogy jól sikerült a harmadik budapesti CPAC konferencia – nyilatkozta a HírTV-nek az Alapjogokért Központ főigazgatója.
Hír TV
Forrás: https://24.hu/ Belföld A csoport négy nappal a baleset előtt Bács-Kiskun vármegyében bukott le. The post Néhány nappal a ferihegyi úti halálos baleset előtt kitoloncolták a hétfős nepáli csoportot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Hatszor annyi, mint öt évvel ezelőtt. Ehhez képest hét településen és négy fővárosi kerületben kell legalább 500 érvényes ajánlás ahhoz, hogy valakiből polgármesterjelölt legyen a júniusi önkormányzati választáson. Ennél több ajánlást csak a főpolgármester-jelölteknek kell gyűjteniük. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A kormányfő állítólag csak az LMP-s politikusnak köszönt.  (Belföld)
Népszava
Forrás: https://24.hu/ Belföld Folytatódik a felmelegedés, elindultunk a tavaszi nyárba. The post Szombat az első lépés: visszatér a nyár first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A Wekerle-telepen található Kós Károly tér különleges hely.
Infostart
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Egyre nagyobb a kékek családja, több rendőr dolgozik ma, mint tizennégy éve.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A Magyar Nemzeti heti videós összeállítása.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Belföld Kisebb zápor vagy zivatar csak elszórtan várható.
Index
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Belügyminisztérium előtt tüntetett péntek este Magyar Péter, aki Orbán mellett Pintér Sándort is nyugdíjazná.
Index
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Az Európai Bizottság elnöke csodálatos sikertörténetnek tartja tíz állam 2004-es csatlakozását az Európai Unióhoz, de a demokráciát szerinte is újra és újra meg kell erősíteni. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Egyre több minden kerül napvilágra a baloldal egyik legnagyobb, Városházáig érő korrupciós botrányában.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A több telephellyel rendelkező orvosok hiába jelezték a hatóságoknak, ha valahol már megszűnt a rendelésük, ezt az Egészségügyi Szolgáltatások Elektronikus Nyilvántartása nem rögzítette. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Emellett a 19–29 éves dolgozó fiatalok között tízből négyen érzik megbecsültnek magukat. The post Minden második fiatal úgy érzi, hogy bármikor elveszítheti az állását first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Ismételten áremelkedés történt, a fővárosi agglomerációban kevesebb adásvételt jegyeztek. The post Bezuhantak az adásvételek, 10 millió forinttal nőtt az otthonteremtés költsége Budapest környékén first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Mintegy 2 milliárd forint beruházással folytatódik a városban a legfontosabb észak-déli közlekedési útvonalán a Kosztolányi út kétirányúsítása.
Magyar Nemzet
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A karambolban a szabályosan közlekedő autó rommá tört, mindkét utasa meghalt. A vétkes sofőr és utasai elmenekültek, még mindig nem találták meg őket.
telex
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Súlyos mentőautó-baleset történt a fővárosban, aminek súlyos sérültje is van. The post Súlyos mentőautó-baleset történt Budapesten first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Március végére 134 milliárd forintra emelkedett a közintézmények lejárt tartozása. Az Egyesült Államok egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be ma Ukrajnának.
Infostart
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Több mentőt is riasztottak a baleset helyszínére, egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, egy gyermek is megsérült.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Belföld Nagy Attila Tibor Magyar Péter tüntetését értékelte.
Index
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egy gyerek is van a sebesültek között. The post Mentőautó karambolozott Budapesten, többen megsérültek first appeared on 24.hu.
24.hu