Friss hírek - 24.hu
Hírek a mai napon: 43 db
Forrás: https://24.hu/ Életmód A Filéző podcast vendége Lajos Mari volt, akinek milliós példányszámban megjelenő szakácskönyveiből generációk tanultak főzni. De vajon mennyire volt ez sorsszerű, illetve mit gondol a főzősvideók mai sztárjairól? The post Lajos Mari: Az én könyveimbe egyetlen olyan recept sem került be, ami nem járt a konyhámban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Diákéveiről mesélt. The post Orbán Viktor kampánykörútjának mai állomása: Ibolya presszó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Fassino azzal védekezik, hogy csak azért tette zsebre a parfümöt, mert megcsörrent a telefonja. The post Chanel-parfümöt lopott a római reptéren a volt olasz igazságügy-miniszter first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Életmód Van jó pár alternatíva. The post Így irthatjuk ki a gyomokat vegyszerek nélkül first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az állatot „szitává lőtték” Lousiana állam partjánál, 20 ezer dollár a nyomravezetői díj. The post Vérdíjat tűztek ki egy delfin gyilkosára first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld 19 olyan falu van, ahol mindössze egy aláírással indulhat valaki a polgármesteri székért. The post Iborfia, Debréte, Nyésta – települések, ahol egyetlen ajánlással is lehet valaki polgármester-jelölt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Azzal kereste meg lapunkat egyik olvasónk, hogy egy állami intézmény visszautasította egy adományát egy BM-rendeletre hivatkozva – ennek nézett utána Sándor Zsuzsa. The post Miért nem kellett olvasónk adománya a büntetés-végrehajtásnak? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A szertartást kevesebb, mint tíz évvel II. János Pál halála után, 2014. április 27-én tartották, ennél gyorsabb csak Padovai Szent Antal kanonizációja volt a 13. században. The post Rendkívül gyorsan avatták szentté II. János Pált first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szerinte teljes tévút új expresszvonatot építeni a kínaiakkal. The post Vitézy a magasvasút terveire: Nem szabad Budapestet Kína játszóterévé tenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kisebb károk keletkeztek abban a brit tankerben, amelyet a húszi lázadókat tömörítő al-Allah iszlamista mozgalom támadott meg a Vörös-tengeren. The post Kisebb károk keletkeztek a megtámadott brit tankerben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A 20. század második felében szinte folyamatosan Magyarországon volt a legmagasabb lakosságarányosan az öngyilkosságok száma, igaz, az államszocializmusban tettek róla, hogy erről minél kevesebb szó essen. Heti Fortepan. The post Ezrek menekültek a halálba évente a legvidámabb barakkban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A térség fideszes vezetője arról ír, hogy az igazgató távozásával nem értett egyet, de ebbe beavatkozási lehetősége sajnos nem volt.  The post „Kibékíthetetlen személyi konfliktus” miatt távozott a kiskunhalasi kórház főigazgatója first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Tóth Gabriella szórta meg a dunaújvárosiakat, az egyik találata különösen látványos volt. The post Háttal a kapunak dobott védhetetlen gólt a magyar kézis first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A krasznodari térségben részben felfüggesztette a munkáját egy orosz olajfinomító, amelyben károk keletkeztek vélhetően ukrán dróntámadás után - közölte a TASZSZ orosz hírügynökség szombaton. The post Részben leállítottak egy orosz olajfinomítót first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A barátkozás nem tarthatott sokáig, sőt az érintett szovjeteket a pártból is kizárták. The post „Hitler kaput!” Így találkoztak a szovjet és amerikai katonák first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Persze még nem ezen a nyáron. Interjú a 15 éves tatabányai úszóval, aki ifjúsági sportolóként az áprilisi úszó országos bajnokságon Hosszú Katinkát, Kapás Boglárkát, Jakabos Zsuzsát is lenyomva egy világranglista 5. helyet – és minden bizonnyal olimpiai indulást – érő idővel rúgta be a felnőtt sport ajtaját. The post Jackl Vivien: Nyilván olimpiai bajnok szeretnék lenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A polgármester évek óta nem látta Kocsis Mátét a kerületben és úgy érzi, a többszörösen kikapó Sára Botond most sem tudja majd megverni őt. The post Pikó András: Engem a Fidesz 2019-ben nem vett komolyan first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Életmód Egy divatkampányban szerepelnek együtt. The post Arnold Schwarzenegger fiával fotózták Palvin Barbarát egy modellmunkánál first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A BBC értesülései szerint brit katonákat vezényelhetnek a Gázai övezetbe, hogy segítsenek a segélyek eljuttatásában egy új tengeri útvonalon keresztül. The post Brit katonákat vezényelhetnek a Gázai övezetbe first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő hírfolyamunk az Izrael-Hamász háborúról. The post BBC: brit katonákat vezényelhetnek a Gázai övezetbe a segélyek eljuttatása miatt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Élet-Stílus Ügyvédje szerint most teljesedett ki az énekesnő szabadság iránti vágya. The post Britney Spears több mint két év pereskedés után megegyezett apjával first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem mindenki jön ki olyan jól a pénzszórásból, mint a mobilfoxos srácok. Az esetek többségében nem ússzák meg a letartóztatást a dobálók, viszont a budapesti esettel ellentétben a sérülés sem jellemző. Az amerikai rapperek között nagyítóval kell keresni azokat, akik még soha nem árasztottak el bankjegyekkel a környezetüket. The post Pénzszórás: nálunk profi marketinghúzás, máshol börtön jár érte first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Oroszország három ukrán térségben támadott energetikai létesítményeket szombaton, legalább egy ember megsérült - közölte Herman Haluscsenko ukrán energiaügyi miniszter. The post Három régióban támadtak az oroszok energetikai létesítményeket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Tudomány Kerékbetörték, felnégyelték, tagjait négy városban tették közszemlére 1736-ban. The post Brutálisan végezték ki a 80 éves Szegedinác Pérót first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kínai hitelből. The post Telex: magasvasutat építenének a kínaiak Ferihegy és a belváros közé first appeared on 24.hu.
24.hu