Hírkategória - Választás 2022
Hírek a mai napon: 14 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld 48 értékes állami ingatlan eladásról ír a kormányhatározat alapján, de terv nem új. The post Magyar Péter megszellőztetett egy nem nyilvános kormányhatározatot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Grund legutóbbi adásában Hoppál Hunor vendége Szűcs Gábor jogász volt. Miért és hogyan mért a Závecz Research és az Iránytű Intézet homlokegyenest eltérő népszerűségi adatokat a Fidesznek, a DK-nak és a Tisza Pártnak? Mi az egyes baloldali pártok közötti különbség a Magyar Péter-jelenséghez való viszonyulásban? Milyen hatást kelthet az újdonsült politikus tevékenysége a Jobbik […] A A vágyvezérelt gondolkodás után itt van a vágyvezérelt közvélemény-kutatás – Szűcs Gábor a Grundban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Demokratikus Koalíció másodfokon is győzött az Ítélőtáblán az állami vállalattal szemben.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld Jól érti-e, hogy szerinte nincs szükség jogállamisági eljárásra, áramoljanak csak az uniós pénzek korlát nélkül Orbán Viktorhoz.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az LMP frakcióvezetője szerint valóban harcolni kell az Európai Unióban a magyar munkavállaló egyenlő bérezéséért. The post Ungár Péter szabadságharcos ügyet ajánl Orbán Viktornak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld A hét végi kézfogásdömping után már a kormány és a Fidesz fővárosi frakciójának jövőbeli együttműködéseiről tárgyalt a miniszterelnök.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld A házelnöknek van néhány jó híre a luciferiánusok legyőzéséről.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről – olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampány összefoglalójában. A Cukor utcai Fidesz-irodában a kormány és a Fidesz fővárosi frakciójának – amely a legnagyobb frakció lesz – jövőbeli együttműködéséről tárgyaltak. Budapesti ügyeket vitattak […] A Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a Magyar Péter jelenség többet árt ellenzéki oldalon, mint kormányoldalon. Gyurcsány Ferenc úgy látja, hogy ez részben azért is van, mert Magyar hajlandó elfogadni a Fidesz világát, amennyiben nem Orbán Viktor a vezető. Akkor csalódás érte a választókat a 2022-es ellenzéki vereség után, hogy a kegyelmi botrány okozta instabilitásig nem […] A Gyurcsány szerint Magyar Péter nem árt a DK-nak, de alapvetően rosszat tesz az ellenzéknek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld De szerinte a miniszter „ügyesen helyezkedik”. Magyar Péterrel vitázott Puzsér Róbert saját szervezésű eseménysorozata, a Hard Talk szombati rendezvényén. A közel háromórás beszélgetés napirendjén volt többek között Orbán Viktor, az Európai Unió és Lázár János nekünk adott nyilatkozata is.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Fidesz frakcióvezetője szerint ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik. The post Kocsis Máté Magyar Péterről: új a messiás, a recept a régi first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Válaszolta arra a kérdésre, hogy nem kellett-e volna 2006-ban az őszödi beszéd eseményei után lemondania, vagy most hátralépnie, ha már a Fidesz láthatóan az ő nevével operál, ha politikai ellenfeleit akarja „lemészárolni”.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem hisz az európai egyesült államokban, illetve abban, hogy az ellenzék helyett Brüsszel fogja Orbán Viktort leváltani. The post Magyar Péter cáfolta, hogy Lázár János embere lenne first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor. The post Egy éve ilyenkor: macskának nézte a piac bejáratánál ücsörgő állatot, de nagy meglepetés érte first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A DK elnöke politológushallgatók előtt fejtegette a Magyar Péter jelenséget. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak, és a legkevésbé a DK-nak okoz kihívást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az egyik áldozat érthetetlennek tartja a belügy lépését. The post Titkosított szerződést kötött a Belügyminisztérium a bicskei áldozatokkal a kártérítésről, a tárca mégis nyilvánosságra hozta azt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Azért van annak valami diszkrét bája, hogy valahányszor talál magának a baloldal egy messiást az egyik pártjuk azonnal megszűnés közelbe kerül. Márki-Zay Péter a Jobbikot csinálta ki, Magyar feltűnése pedig a jelek szerint felszámolja a Momentumot. Minden esetre van abban némi irónia, hogy a Brüsszelt talán leginkább kiszolgáló ellenzéki párt pont az EP-választás előtt kezd […] A Megolvad a propagandista jégszíve a Momentum magányos aktivistáját látva – Mélyrepülésben Donáth Annáék (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Belföld A Bayern München Harry Kane duplájával tudott győzni tudott hazai pályán...
Fociclub
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A miniszterelnök Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával is találkozott. A Hegyvidék polgármesterével és polgármesterjelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő az 58-as villamos régi végállomásánál megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, […] A Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje kiadott egy 164 oldalas könyvet, amit ő szerényen csak “programfüzetnek” nevez. Rajta kívül valószínűleg nincs élő ember a Földön, aki ezt végigolvasná, mi azonban kiemeltük a számunkra legizgalmasabb pontokat. Ha ennek a 101 programpontnak csak a tíz százaléka megvalósul a következő öt évben, Budapest lesz az új Wakanda. Természetesen a […] A Ha Vitézy Dávid terve megvalósul, Budapest lesz az új Wakanda, Magyar Péter pedig az űrkorszakig fejlesztené a vidéki airsoft-pályákat (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk – hangoztatta. Karácsony Gergely igazi bűne […] A Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Diákéveiről mesélt. The post Orbán Viktor kampánykörútjának mai állomása: Ibolya presszó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Talán nem volt véletlen az a vacsora az amerikai nagykövetnél. Azt ugyan nem tudhatjuk, hogy miről beszélgetett Gyöngyösi Márton és David Pressmann, de az tény, hogy a balra tolódott Jobbik most ugyanúgy beállt a legújabb ellenzéki messiás mögé, mint az amerikai nagykövet többi vendége. Úgy tűnik, hogy a párt egy árban van egy átlagos influenszerrel… […] A A Jobbik felsorakozott Magyar Péter mögött bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Arra utal, hogy Magyar a pénteki tüntetésen azt mondta, kiáll vitázni Dobrevvel, „bár galambokkal nem szeret sakkozni”.
444