Hírkategória - Momentum Mozgalom
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld A választási bizottság eltiltotta a jogsértéstől az M1-et. The post NVB: Törvényt sértett a közmédia azzal, hogy a Híradóban közzétette a Fidesz reklámjait first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egyre zaklatottabb állapotba kerül a magyarországi baloldal, akik amellett, hogy a kígyót-békát kiáltanak a magyar kormányra, egymással is derekasan marakodnak. Miközben David Pressman régóta nem nagykövetként viselkedve osztja a parancsokat és a külföldi pénzt percembereknek, a maradék konc különösen felértékelődik számukra. A majális azonban örök. Legalább is a baloldal ezt hitte, de lassan már senki […] A Karácsony büszke az elmúlt éveire Budapest élén, és röhögve várja Orbán Viktor lemondását – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A választási bizottság egyhangú határozatban mondta ki, hogy a közmédia megsértette a politikai reklám közzétételére vonatkozó korlátozásokat.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld David Pressman ezúttal a magyar nyelvű youtube-influenszerek maga köré édesgetésével próbál elviselhetetlen nyomást helyezni az Orbán-kormányra, Dancsó Péter viszont finoman jelezte neki, hogy nem minden magyar nyelvű influenszer üzemel a kezéből felfalt lazaccal. Szóba kerül még a Momentum, akik most igazán aggódhatnak príma kis brüsszeli helyeikért, a második félidőben pedig vendégünk Rákász Gergely orgonaművész, aki […] A Amit tudnod kell Dancsó Péter atombombájáról – Hardcore Hobbista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Donáth ott lesz a vitákon. The post Donáth Anna: A választók megérdemlik, hogy Magyar Péter kiálljon egy nyilvános vitára first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Ferencváros szurkolói kikérték maguknak Cseh Katalin és Pottyondy Edina rosszindulatú megnyilvánulásait, nem tűrnek semmilyen szintű becsmérlést. Ismeretes, Cseh Katalin a Gazprom és a Ferencváros közt megvalósuló szponzori együttműködést szerette volna ellehetleníteni azzal, hogy levélben szólította fel az UEFA elnökét: „tegyen lépéseket, hogy ne valósulhasson meg ez a szégyentelen szövetségkötés”. Úgy látszik továbbra sem múlik […] A Berágott a Fradi B-közép Cseh Katalinra és Pottyondy Edinánára bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Karlendítő emberek egy csoportját fotózták le a párt rendezvényén. The post Donáth Anna a Mi Hazánk majálisáról: a karlendítés nyílt megvallása a tömeggyilkos náci ideológiának first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Volt már BLM-szobra és LMBTQ-padja Ferencvárosnak, most pedig állítottak egy G-mercis turulszobrot a kerületben. Ám ahogy elődei, úgy ez a mű sem aratott maradéktalan sikert, ennek pedig az lett az eredménye, hogy már le is döntötték. A szoborállító hóbortjait a ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina persze a kerületiek pénzéből fizeti, mit sem törődve azzal, hogy ez […] A Skót duda – A szólásszabadságért küzd a baloldal, de ha kritikát kapnak, Orbánra mutogatnak (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Miközben a momentumos Cseh Katalin továbbra is azzal büszkélkedik, hogy hogyan gátolja a hazánkba érkező uniós forrásokat, elszólta magát a Magyar Nemzet kamerái előtt. Számára Magyarország egyet jelent Budapesttel. A források visszatartásával büszkélkedő Cseh Katalin arról beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy a Kormányt megkerülve igyekeznek uniós pénzeket a saját haveri városvezetőiknek csurgatni. Úgy fogalmazott: büszke […] A Cseh Katalin elszólta magát – Neki Magyarország csak Budapestből áll (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hiányolták a hiányzó uniós zászlót. The post Húszméteres zászlót lógatott ki a Parlament ablakán a Momentum first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A gyermekvédelmi törvény parlamenti vitája számos kérdést felvet. Többek között azt, hogy miért nincs egy nemzeti konszenzus, miért nem kerülnek bele az ellenzék meglátásai is a javaslatba. A válaszhoz érdemes megkérdezni például a momentumosokat, akiknek annyit sikerült a diskurzushoz hozzátenniük, hogy Cseh Katalin (orvosi végzettséggel) a botmixerezéshez volt képes hasonlítani az abortuszt, Donáth Anna pedig […] A Gyermekvédelmi halálkufárok bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum Mozgalom csak a kártékonyságában hasonlít a hosszú szenvedés után másfél évtizede kimúlt SZDSZ-hez, értelmiségi holdudvaruk nem mérhető össze. Még a boldogult Jobbik is izmosabb értelmiségi hátországot tudott felmutatni, mint a nómenklatúra unokák pártja, akik úgy látszik nem vegyültek családilag a szakértelemmel, sőt messze elkerülték még a kommunikációs szakembereket is. A Momentum már évek […] A Kocsmai igazságok: most úgy tűnik, hogy a Donáth Anna által vezetett Momentum lesz Magyar Péter első áldozata bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy leszúrt gyermekben is Orbán Viktort látja Donáth Anna. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hiszen a Momentum elnöke bármiféle részvétnyilvánítás, jókívánságok, vagy egyéb formaság helyett rögtön felelőst keresett, s talált: a magyar kormány miatt késelt meg szerinte egy általános iskolás gyermek egy másikat. Az abortuszt botmixerezéshez hasonlító párttársa egyelőre hallgat az ügyben. Mint arról beszámoltunk, a bőnyi Szent […] A Megkéselt gyerekkel kampányol a Momentum – Donáth szerint a kormány a hibás a bőnyi késelés miatt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kórház felháborodott. The post Felfüggesztették a nyíregyházi szülész főorvost, mert trágár kommenteket írt Cseh Katalin posztjához first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld A kórház vizsgálja azt is, hogy visszaéltek-e az orvos profiljával.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Merész kijelentés ez a Momentum elnökének részéről. Donáth Anna és Cseh Katalin a legaktívabb magyar EP-képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak” – írja a Momentum a legújabb TikTok-videó mellé. Az összes statisztika azt hozza ki, hogy ketten együttvéve többet csináltunk, mint az összes többi magyar ellenzéki képviselő, úgyhogy […] A Donáth Anna szerint ő és Cseh Katalin dolgoztak a legaktívabban azon, hogy uniós forrásokat kapjon Magyarország bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Folytatódik a csörte az ellenzék berkein belül. A Hadházy-Magyar kakaskodásba most a Momentum országgyűlési képviselője is beleszállt, aki egyértelmű állásfoglalást tett Hadházy Ákos mellett. Ismeretes, a múlt héten előbb Hadházy írta meg, hogy Magyar a Diákhitel Központ vezetőjeként visszás szerződéseket kötött, amire válaszul Magyar lerogánozta Hadházyt, aki viszont erre válaszul lefideszezte Magyart – emlékeztet a […] A Hadházy után a momentumos Tompos Márton is nekiment Magyar Péternek, aki szerinte “részt vett a jogállam leépítésében” bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Érzelmes reakciók követték a Puzsér Róbert- Magyar Péter vitaestet, miután a csalódott ellenzékieket felszippantó Magyar Péter beleállt egyes politikusokba, így a Momentum két EP-képviselőjébe is. Cseh Katalin Magyar kritikus szavaira annyival „ezek szerint Magyar Péter és pártjának EP-képviselői azon dolgoznak majd Brüsszelben és Strasbourgban, hogy a bizottság ne követeljen jogállami és antikorrupciós garanciákat, adja csak […] A Cseh Katalin kiakadt a gondolattól, hogy Magyarország csak úgy megkapná a neki járó forrásokat bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Grund legutóbbi adásában Hoppál Hunor vendége Szűcs Gábor jogász volt. Miért és hogyan mért a Závecz Research és az Iránytű Intézet homlokegyenest eltérő népszerűségi adatokat a Fidesznek, a DK-nak és a Tisza Pártnak? Mi az egyes baloldali pártok közötti különbség a Magyar Péter-jelenséghez való viszonyulásban? Milyen hatást kelthet az újdonsült politikus tevékenysége a Jobbik […] A A vágyvezérelt gondolkodás után itt van a vágyvezérelt közvélemény-kutatás – Szűcs Gábor a Grundban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Jól érti-e, hogy szerinte nincs szükség jogállamisági eljárásra, áramoljanak csak az uniós pénzek korlát nélkül Orbán Viktorhoz.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Azért van annak valami diszkrét bája, hogy valahányszor talál magának a baloldal egy messiást az egyik pártjuk azonnal megszűnés közelbe kerül. Márki-Zay Péter a Jobbikot csinálta ki, Magyar feltűnése pedig a jelek szerint felszámolja a Momentumot. Minden esetre van abban némi irónia, hogy a Brüsszelt talán leginkább kiszolgáló ellenzéki párt pont az EP-választás előtt kezd […] A Megolvad a propagandista jégszíve a Momentum magányos aktivistáját látva – Mélyrepülésben Donáth Annáék (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Évek óta a Ferencváros szurkolója egyébként. The post Csuti nem érti, „miért nincs fontosabb gondja” a Momentumnak, minthogy a Fradi-Gazprom üzletet elgáncsoltassa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Orosz befolyási kísérletnek tartja az energiavállalat közeledését. The post Cseh Katalin az UEFA elnökéhez fordul, hogy gáncsolja el a Fradi-Gazprom üzletet first appeared on 24.hu.
24.hu