Hírkategória - Mi Hazánk Mozgalom
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Karlendítő emberek egy csoportját fotózták le a párt rendezvényén. The post Donáth Anna a Mi Hazánk majálisáról: a karlendítés nyílt megvallása a tömeggyilkos náci ideológiának first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Belföld „Szerintem nem ez a legnagyobb dolog, hogy ki lendít kart, ki nem lendít kart. Nem foglalkozunk ezzel. Jól érezzük magunkat” - mondja a Mi Hazánk alelnöke. A Novák Elődöt nem a náci karlendítés zavarja, hanem a szemét bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Belföld A pártelnök szerint bárki odavihet provokátorokat. The post Toroczkai szerint médiamanipuláció, hogy karlendítést fotóztak a Mi Hazánk majálisán first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Körbejártuk a főváros majálisait, a Városligettől kezdve – ahol Karácsonyékat saját embereik bírságolták meg, mert elfelejtettek parkolóhelyet foglalni – a Bikás parkig, ahol arra voltunk kíváncsiak, hogy mit ünnepel egy antikommunista párt a munka ünnepén. De belefutottunk Vonáék pártjába is, akiket a Mi Hazánkkal ellentétben Dobrevék nem tiltottak ki a Városligetből. Meglepően korrekt válaszok, és […] A Miről szól a május elseje – Karácsonyék parkolási balhéjától a Mi Hazánk “munkaünnepéig” (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Novák Előd szerint nem az számít, hogy ki lendít kart, vagy ki nem lendít kart, hanem hogy jól érzik magukat. The post Karlendítő csoportot fotóztak a Mi Hazánk majálisán first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A bőnyi Szent István Általános Iskolában április 29-én, az első tanítási órát követő szünetben – minden előzmény nélkül – hátba szúrta osztálytársát egy 25 cm pengehosszúságú késsel az iskola hatodik osztályos tanulója – idézte fel közleményében a police.hu, hozzátéve, az áldozatot, egy 12 éves kislányt életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba. A police.hu arról […] A Emberölés kísérlete miatt indult eljárás a bőnyi iskolai késelés ügyében (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Összegyűjtötte az európai parlamenti (EP-) választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese. A politikus elmondta: eddig a törvényben előírt 20 ezer szignó kétszeresét gyűjtötték össze aktivistáik, amiből a nap folyamán mintegy 30 ezret adtak le a Nemzeti Választási Irodán, az ellenzéki […] A Összegyűjtötte az EP-választáson induláshoz szükséges számú ajánlást a Mi Hazánk Mozgalom bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A korábbi győztesek közt ott van Gődény György és Bagdy Emőke is. Idén a Mi Hazánk mozgalmat és Schóbert Norbertet is jelölték. The post A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület kapta az idei Laposföld-díját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld 2019-ben 14:11 volt a Fidesz javára. Az ellenzék részéről hatalmas feladat lenne megtartani mind a 11 várost, és még olyanokat hozzányerni, mint Szekszárd, Szolnok, Győr vagy Nagykanizsa. Lehetetlen?
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Talpra Magyarok alapítója szerint erre utal, hogy közösen támadja őt és pártját a három nagy párt. Szerinte ők azonban napról napra erősebbek lesznek.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke szerint az 50 ezer forintos bankjegyek bevezetése szükségessé vált az elmúlt évek inflációja miatt. A 20 ezresek 2001-es forgalomba bocsátásakor a bankjegy annyit ért, mint ma körülbelül 55 ezer forint.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Nyugati téren cenzúrázatlanul hallgathattuk meg Toroczkai Lászlót a párt budapesti vízióiról és a WHO-diktatúráról. Ott volt még a párt főpolgármester-jelöltje, aki visszavenné a külföldiektől a fővárost és visszaengedné az autókat a Lánchídra.
444
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Schadl György, a végrehajtói kamara vád alatt álló elnökének szülei a pártállam idején a titkosszolgálati testület tagjai voltak – világított rá Schadl–Völner-ügy eddig kevésbe ismert, pikánsnak mondható részletére Toroczkai László (Mi Hazánk), aki szerint azért, hogy lehetetlenné váljon az ilyen összefonódások nepotista továbbélése, az Alaptörvény helyett igazi Alkotmányra van szükség.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Toroczkai László is vitába szállna Magyar Péterrel, Deutsch Tamással és Dobrev Klárával, ha Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc nem vállalja. The post Toroczkai László is vállalja a vitát Magyar Péterrel first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A miniszterelnök a Schadl-Völner ügyről is beszélt a parlamentben ellenzéki felvetésre, szerinte az ilyen ügyeknek “van következménye”. A Mi Hazánk elnökének kérdésére arra már nem válaszolt, kapnak-e kártérítést a jogtalan végrehajtások elszenvedői, ami pedig a végrehajtói rendszer reformját illeti, várja a javaslatokat.
HVG
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Nagyon úgy néz ki, hogy a politikai életbe visszatér a vitakultúra – üzengetések terén legalábbis biztosan. Vitézy Dávid, Magyar Péter és Deutsch Tamás is dobott már fel labdát, legutóbb a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László és a Jobbik EP-listavezetője, Róna Péter jelezte, hogy szívesen vitáznának.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Mi Hazánk elnöke szerint bebizonyítja, hogy mindenki más globalista.
Index
Forrás: https://24.hu/ Belföld Kiderült, hogy Oroszország pénzt fizetett európai politikusoknak, hogy Ukrajna ellen agitáljanak. De mi a következménye annak, hogy az érintett honlapokat szinte senki nem olvasta? The post Volt bármi értelme ennek az orosz befolyásolási hálózatnak? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Az ellenzéki pártok közül csak a DK előzné meg. A fiktív párt a Republikon mérése alapján leginkább a Momentumot és az MKKP-t gyengítené, de még a Mi Hazánktól is elszipkázna választókat.
telex
Forrás: https://nuus.hu/ Belföld Csereklye Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének korábbi elnöke arról számolt be, hogy a váci alapszervezet 16 tagja hagyta ott a pártot, miután mindannyiukat megfosztották a tisztségüktől. “Ezúton erősítem meg a hírt, hogy az
Nuus
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hiába tett költségvetési csalás és más korrupciós bűncselekmények gyanúja miatt büntetőfeljelentést a Mi Hazánk országgyűlési képviselője, nem ért el vele semmit. The post A külhonban landoló lovasmilliárdok nyomán nem indul nyomozás first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Bedő Dávid momentumos politikus szerint Novák Elődnek „szúrja a szemét” az üdítő.
Mandiner
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A Mi Hazánk politikusának az a baja, hogy a cég szerinte az „LMBTQ-lobbi” tagja.
Magyar Hang
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke azzal vágott vissza, hogy a csak annyit mondott, kerülni kellene a céget a közpénzes beszerzéseknél.  (Belföld)
Népszava
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Állítása szerint Kövér László nyitottságot mutatott a kérésére.
telex