Friss hírek - Magyar Hang
Hírek a mai napon: 3 db
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz Akik a gyermekvédelemben dolgoznak, élnek, régóta nem remélnek. Ám a kegyelmi ügy kirobbanásával megcsillant a remény: hátha felismeri a társadalom, talán a kormány is, ez így nem mehet tovább.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Időgép Egy kép anatómiája: a Skála Kópé otthonától a fotókidolgozás magyar sikertörténetén át egy elhibázott felüljáróig.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz Nem új ötlet, hogy Budapesten felhőkarcolók épüljenek, végigvettük a korábbi elképzeléseket.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Budai Hang Egyházak és egyetemi alapítványok sora egyszerre döntött úgy, hogy fenntartóként köznevelési intézményeket venne át az államtól.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz A hazaszeretet nem szégyen és nem bűn. Nemzetünk jelenleg megújhodásra vár. A jövőnk érdekében együtt szükséges dolgoznunk, vállalva ennek áldozatát. Közösen dönteni, felkészülni a ránk váró, esetleg kemény megrázkódtatásokkal járó valóságra.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Civilek tüntettek a Belügyminisztérium előtt.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Budai Hang Kitüntetést is kapott az óbudai fogyatékkal élő és pszichoszociális problémákkal küzdő embereket foglalkoztató központ. Ott jártunk.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz Kiskertekben még csak-csak akad füge, de ültetvény alig néhány van az országban. Ellátogattunk az egyik helyre, ahol kiderült, miért választják kevesen ezt a gyümölcsöt, pedig lehetne. Riport.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Egy hét alatt másodszor kampányol együtt Szentkirályi Alexandrával.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Hangosítunk podcast Érez veszélyt a kutyapárt Magyar Péter miatt? Hogy van most Karsai Dániel? Hallgassa meg Ön is lapajánló podcastunkat!
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz Ahhoz képest, hogy nem kis részben ott lettem azzá, akivé lettem, az utóbbi tíz–tizenöt évben egyre kevesebbszer mentem moziba. A távol maradásnak volt egy roppant banális oka.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ EU Lezárult az Európai Parlamentben az ötéves jogalkotási ciklus, ebben az összetételben már nem találkoznak a képviselők. Kiderült: a legfontosabb ügyben az EP tehetetlen.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Tudomány Az elektromos cigaretta ugyanúgy csökkenti a megtermékenyítésre alkalmas petesejtek számát, mint a hagyományos cigaretta.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz Magyarországon senkit sem ér szankció a véleménye miatt – mondta Orbán Viktor, miután kormánya törvénybe foglalta a cenzúrát. Lemondott koncertek, kivágott szavak, befóliázott könyvek és egy máig ható sértődés története.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A pénteki tüntetésen elhangzottakra hivatkozik a párt alelnöke.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Gazdaság Szijjártó Péter konkrétumok nélkül beszélt a tervekről, egyes értesülések szerint azonban lehet tudni, hogy mit építenének.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A bíróság ugyanis nem adja ki azokat.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A bíróságtól kérték a dokumentumokat, de hiába, nem adják ki.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz A madárinfluenza átterjedt a tehenekre, amelyek már fertőzik egymást. A vírus egyértelműen közeledik az ember felé, és ez nem lesz olyan irgalmas, mint a covid: az eddigi betegek fele meghalt.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz A szövetség felemelkedésében nagy szerepet játszott nyugatiak és szovjetek egymástól való kölcsönös rettegése.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Magyar Hang Plusz Orbán beszédei nemcsak a hazugságok, hanem az egyre inkább háborúpárti retorika miatt is aggodalomra adnak okot mentális állapotával kapcsolatban.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Külföld Az ukrán katonai mozgósítás segítése érdekében.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Azt még nem tudni, Magyar Péter részt vesz-e a vitán.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Vasárnap a Március 15.-e téren lesz közösségi virágültetés.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarhang.org/ Kompország „Új elérési technikákat használ, a karaktergyilkossági kísérletek sem fognak rajta, a páncélja erős, és úgy látszik, a támadásoktól csak megacélosodik”.
Magyar Hang