Friss hírek - Blikk.hu
Hírek a mai napon: 38 db
Forrás: https://www.blikk.hu/ Férfiaknak Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német miniszter.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Oroszország három ukrán térségben támadott energetikai létesítményeket szombaton, legalább egy ember megsérült - közölte Herman Haluscsenko ukrán energiaügyi miniszter.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság Lassan múlik itthon a 44 százalékos élelmiszerdrágulás hatása. Még most is öt százalékkal kevesebb élelmiszer fogy a boltokban, mint 2021 azonos időszakában. A szakemberek szerint év végére, jövő év első negyedévére térhetünk majd vissza az akkori fogyasztási szinthez.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód Ismételjük: tény, hogy csökken a nehéz vörösborok iránti kereslet, de egyrészt mindig lesz egy igényes rétege a fogyasztóknak, akik szeretik és keresik és meg is tudják fizetni a nehézsúlyú vörösöket, másrészt van olyan gasztronómiai funkció, amit csak a súlyos a vörösök képesek betölteni.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Férfiaknak Egy baleset következménye, hogy Magyarországon is bevezették a forgalmi vizsgát.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Hollywood mindenható producerének sorsa jelenleg a bíróságon múlik. Bár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat, és négy éve börtönben van már, egy körülmény miatt, esetlegesen el is hagyhatja az intézményt.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális A segélyek célba juttatása lenne a feladat
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód A köfte a török konyha egyik alapétele, hasonlóan finom húsétel, mint a mi fasírtunk.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Elutasította a bíróság azt a keresetet, amiben egy magánszemély azt kérte, hogy hozzák nyilvánosságra, miért kapott elnöki kegyelmet K. Endre, a bicskei gyermekotthon kényszerítésért elítélt volt igazgató-helyettese, a szexuális bűncselekményekért elítélt pedofil igazgató segítője - derül ki a Fővárosi Törvényszék közleményéből.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód Nagy láb, nagy pénisz – szokták mondani, egyesek szerint pedig a kéz árulja el, mi lapul odalent. Egy új tanulmány szerint azonban egy másik testrész mérete függ össze a férfi nemi szervével.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód Amíg a politikai vezetés a munkát ünnepeltette május 1-én, a felvonuló melósok, irodisták az olcsó sörnek és a virslinek örvendeztek, a gyerekek pedig alig várták, hogy véget érjen a felvonulás. Számukra ugyanis ekkor következett az igazi attrakció, május 1-én felébredt téli álmából a vidámpark a Városligetben. A szórakoztató intézmény ősztől tavaszig részleges nyitvatartással üzemelt, ami azt jelentette, hogy a játékterem gépein kívül csak kevés játék üzemelt, sok értelme nem volt odamenni.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Feszültségből nem maradt hiány a TV2 népszerű sorozatának második évadjának zárójeleneteiben. Az egyik főszereplőre börtön, míg a másikra halál várt.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód A tudomány szerint összefüggésben van bizonyos személyiségjegyekkel.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Ugyan csak a boltban kapható tejek ötödénél, de kimutatták a vizsgálatok a madárinfluenza vírusának jelenlétét az Amerikában. Azonban az illetékes Hivatal szerint egyelőre nincs ok az aggodalomra.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Két brit hajót támadtak meg ma reggel a húszik a Vörös-tengeren. A hírek szerint az egyik járműben, amely egy olajszállító volt, kisebb károk keletkeztek, de tovább folytathatta az útját.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Janicsák Veca hisz az életen át tartó tanulásban, így 34 évesen örömmel ült vissza szeptemberben az iskolapadba, miután tavaly felvették a Szegedi Tudományegyetem államilag finanszírozott pszichológia szakára. Az énekesnőnek régi vágya vált valóra ezzel, és a mindennapokba is könnyen be tudja illeszteni a vaskos kötetek tanulmányozását.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Férfiaknak Trükkös módszert fedtek fel, amivel pillanatok alatt szabad utat kapnak a bűnözők a szálláshelyek vendégeinek adataihoz. Mutatjuk, hogy hogyan előzhetjük meg a problémát.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód Nem XXI. századi hóbort, divat vagy csak jelenség a nemváltoztatás, a transzszexualitás, a genderelmélet. A XIX. század végén, az Osztrák-Magyar Monarchia fénykorában élt egy Vay Sándor nevű újságíró, korának botrányhőse, akit eredetileg Saroltaként anyakönyveztek, hiszen lányként született. Ezt azonban sokáig csak kevesen tudták. Olyannyira férfias jelenség volt, hogy sorozatban hódította meg a hölgyek szívét.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Egy 21 éves nő a mallorcai főváros, Palma közelében lévő Son Sant Joan repülőtér egyik automatájából vett egy kávét. Amikor azonban inni kezdett, feltűnt neki, hogy furcsa íze van, és jobban megnézve rovarokat talált a pohárban. Néhány másodperccel később az az egy korty életveszélyes allergiás reakciót váltott ki nála.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód Mutatjuk a listát azokról a dekor hibákról, amelyeket nagyon sokan elkövetnek, ám a probléma az, hogy ezek miatt az otthonunk olcsónak és ízléstelennek tűnhet, ha nem figyelünk oda.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Több helyen is útlezárásokra kell számítani a felújítások miatt
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Lógott már kényszerzubbonyban fejjel lefelé lángoló kötélen, húzták át hajó alatt a Balatonban és szabadult ki felrobbanó autóból – Németh Gábor ezúttal azonban minden eddigi mutatványán túltett.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Aktuális Rátkai, a kisstílű kanadai valutázós csaló, aki Budapesten tanult, haragudott Kanadára, mert megbukott a fizikai teszteken, nem lehetett kommandós. Magyarországra jött, itthon könnyű volt beszervezni. Katonai kiképzést is kapott, majd az argentin partoknál lévő amerikai tengerészeti bázis tengeralatti hangfelderítő rendszerének, az úgynevezett D-Csapdának a tervrajzait kellett volna megszereznie.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság Hazánkban 2010 óta több gazdasági mutató esetében is mérséklődtek a területi különbségek, azonban az egyenlőtlenségek továbbra is számottevők.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nem volt könnyű sikert aratni a hölgyek körében az ország legnépszerűbb fiúegyüttesének tagjaként: erről vallott Kecskés Tibor "Kefir", a V-Tech frontembere. Az énekes és barátja, Szamóca 1998-ban írt alá több éves szerződést az egyik legnagyobb lemezkiadó céggel, és bár a filmekben ilyenkor az a rész jön, amikor a sztárok egyetlen csettintésre bármit és bárkit megkaphatnak, a valóság egészen más.
Blikk.hu