Friss hírek - Femcafe
Hírek a mai napon: 7 db
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Igazából a kritikusok is, szóval igazi felhőtlenséget ez sem tudott kiváltani. Viszont a nézettséget hozza a Netflixnek, így megvan az aranyérem.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Lezajlott a 2024-es Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A versenyzők között egy ismerős arc is feltűnt: Kozelkin Natalia nemrég még Jákob Zoltán kegyeiért szállt ringbe a TV2 Nagy Ő című műsorában.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Michael Jackson három gyermeke, Prince, Paris, és Bigi, az egész életüket a reflektorfényben töltötték, bár van köztük olyan, aki nagyon nem kér belőle.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A Mérleg több lehetőségre is bukkanhat, aminek a segítségével javíthat az anyagi helyzetén. Napi horoszkóp!
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit minden bizonnyal sok testvérpár megirigyelhet!
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is gondoltuk volna.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és az énekesnő válása.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Kautzky Armandot a legtöbben elképesztő szinkronszínészi és színművészi tehetségéről ismerik, ezúttal viszont a Magyarország Szépe verseny zsűritagjaként is találkozhatunk majd vele.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Hamarosan debütál a Disney+ a "Becoming Karl Lagerfeld" hatrészes sorozat, amelyben az ikonikus divattervezőt Daniel Brühl alakítja.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki immáron 10 éve, hogy megnyerte a versenyt és elárulta, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valakiből szépségkirálynő legyen.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Nem kell sokat aludni, és már Magyarországon is teljesen megváltozik az HBO Max. Megmutatjuk, hogy mire kell készülnöd!
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Gordon Ramsay anno tanította tésztát főzni az embereket, de lehet, hogy rosszul. Állítólag az olaszok sem használják a Michelin-csillagos séf módszerét.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Donald Trump öt gyermeke közül Barron a legfiatalabb, és talán a legszerencsésebb is, hiszen elképesztő helyes férfivá érett az évek alatt.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Sokan gondolták azt, hogy Tóth Andi a Megasztár zsűrijében fog feltűnni, de az RTL ugyanúgy átcsábította magukhoz, mint Majkát. Viszont nincs kizárva, hogy lesznek konfliktusai az egyik mentortársával.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Változott a világ, és muszáj belátnunk, hogy elképesztően sok elektronikai hulladékot termel ki a világ. Az Európai Unió most ezen szeretne változtatni.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A Konyhafőnök zsűritagja nagyon sokáig kereste a szerelmet, mielőtt ráakadt Rácz-Gyuricza Dórára. Az is romantikus filmbe illő, hogy az RTL műsorának köszönhetik, hogy összejöttek.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Teljesen átalakul a Lidl gasztronómiai vonala, és innentől a desszertek is előtérbe kerülnek majd, miután elköszöntek a sztárséfjüktől. Abban biztosak lehetünk, hogy a színvonal nem fog változni.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A szókimondó stílusáról ismert magyar híresség most az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb magyar tévésorozatát pécézte ki magának.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Ha imádod a hamisítatlan mediterrán hangulatot, az autentikus természeti környezetet, a történelmet és a tengerpartot, akkor számodra gyerekjáték lesz a megfejtés!
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Sokan nem is tudják, de egy ártalmatlannak tűnő szokással gyakorlatilag megágyaznak a penésznek a fürdőszobában - ha te is gyakran elköveted ezt a hibát, akkor itt az ideje, hogy változtass a bevett rutinodon.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Körülbelül ugyanannyi figyelmeztetéssel, de a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult az április 1-jén véget ért országos élelmiszer-ellenőrzés, írja az MTI.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Bár Harry és Vilmos kapcsolata egy ideje már mélyponton van, ennek ellenére a herceg még mindig gondol bátyja családjára, és bevallotta, hogy bizony vannak aggályai Sarolta és Lajos jövőbeli szerepe miatt.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton – írja az MTI a Svábhegyi Csillagvizsgáló közleményére hivatkozva.
Femcafe