Hírkategória - Bulvár
Hírek a mai napon: 73 db
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Majoros Hajnalka Hajdú Péter műsorának vendége volt. A magyar modell a Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb adásában a gyerekkorára is kitér, amivel kapcsolatban még a műsorvezető jegyezte meg, hogy nem lehetett felhőtlen.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Az állítólagosan felszarvazott vőlegény megszólalt a pletykákkal kapcsolatban.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Vilmos herceg nemrég Newcastle városába látogatott egy nyilvános esemény miatt, s – a szokásához híven – helyiekkel is ismerkedett. A kíváncsi rögtön pedig megkérdezték tőle, mi a helyzet a feleségével, Katalin hercegnével, akinél néhány hónappal ezelőtt rákbetegséget diagnosztizáltak.
Blikk.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Előfordult, hogy külföldön testőröket kellett mellé állítani, mert annyian akartak vele fotózkodni. Ám ő szívesen pózolt mindenkivel.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Rózsaszín flamingók és Miami-életérzés: így néz ki a luxusvilla, amit néhány nap múlva már el is foglalhatnak az RTL valóságshow-jának legújabb szereplői.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Tíz éven keresztül készült az Oscar-jelölt magyar film, amely egy nagy, egyetemes kérdésre keresi a választ: mi a feladatunk a Földön? A Nyócker! rendezője, Guader Áron a Kojot négy lelke című filmje mindenki nézőt elgondolkodtat.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Új műsorvezetőkkel tért vissza a Zsákbamacska, aminek első adásában Győzike poptörténeti órát tartott, Krausz Gábor pedig megmutatta, milyen, ha egy celeb nem nyivákol. The post Az új Zsákbamacska a sokadik vihogós játék, amit tuti, hogy így is nézni fognak first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Berki Dorina nemcsak 10 millió forinttal lett gazdagabb, amikor megnyerte a SuperTV2 Power of Love című párkereső realityjét, hanem megtalálta a szerelmet is Noel személyében, akivel azóta is együtt van.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az Adom a napom keddi adásának vendége nem más, mint Nagy Zsolt, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg műsorába Geszti Péter. The post Ezért fontos Nagy Zsoltnak, hogy gyermekei sportoljanak first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Így kell elegánsan végzet asszonyának öltözni! The post Femme fatale! Csillámos estélyiben vonult a 66 éves Sharon Stone first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Az énekesnő ugyan elítélte, hogy a támadó gyerek a bántalmazása miatt készített halállistát, de ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy mi vezetett a kislány döntéséhez.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Friss fotó készült Rubint Rékáról, amiről különös dolog jutott Schobert Norbi eszébe. The post Schobert Norbi bókjába belepirult a neje first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Balogh Eleni egy Maldív-szigeteki naptárfotózásra is eljuthatott a Miss Balatonnak köszönhetően. A szépségverseny mentorával, Magony Szilviával élményeikről meséltek, és tanácsokat adtak azoknak, akik éppen a jelentkezésen gondolkodnak. The post Magony Szilvia: „Sokszor megdöbbenve tapasztalom, hogy fiatal, szép lányok nincsenek kibékülve magukkal” first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A színész az Adom a napom legújabb epizódjának vendége, ahol megdöbbentő vallomást tett önmagával kapcsolatban. The post Nagy Zsolt kamerák előtt vallotta meg: “Nem tisztelem magam!” first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Hatalmas meglepetést szerzett Tandi Flóra. Az énekesnő pocakos fotóval tudatta követőivel, hogy babát vár. Sőt, kiderült az is, hogy az év elején férjhez ment gyermeke édesapjához.
Blikk.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Így már lélekben is le tudja zárni kapcsolatát egykori párjával.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Lehet, hogy ő a "legtöbb esküvői ruhát viselő" magyar celeb. The post Melyik volt Megyeri Csilla legszebb esküvői ruhája? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Szépségkirálynőként kezdte a karrierjét, majd hamar A listás színész lett a ma 39 éves Gal Gadot. Az izraeli színésznőt a legtöbben a Halálos iramban filmekből vagy Wonder Womanként ismerik, de szerepelt akciófilmben Ryan Raynoldsszal és Agatha Christie-adaptációban is Kenneth Branagh-val. Gadot a sikerek mellett gyakran került kínos helyzetekbe vagy okozott botrányt az interneten.
Blikk.hu
Forrás: https://nuus.hu/ Szórakozás Borbás Marcsi ma ünnepli 56. születésnapját. A wmn.hu-nak adott interjújában elmondja, bármennyire is szeretne, nem tud kiszállni a mókuskerékből. Sokat gondolkodik azon, hogy megéri-e ennyit küszködni, miközben az igazán fontos dolgokra kevés idő
Nuus
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az Esküvő Classic Magazin címlapján láthatjuk a menyasszonynak öltözött Sudár Biankát és a fess vőlegénynek öltözött Szabó András Csutit. "Éjük az életünket"- olvasható az újságban. The post Menyasszonyként és vőlegényként pózol Bianka és Szabó András Csuti first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A magyar youtuber legutóbbi, április 29-én megjelent videójában azt a kérdést tette fel, hogy „vajon miért járkálnak ennyien az amerikai nagykövetségre?”.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Rendkívül boldognak tűnt III. Károly király, aki április 30-án visszatért a palotán kívüli hivatalos feladataihoz. Az elmúlt hónapokban a királyt daganatos betegsége miatt kezelték.  The post A király visszatért! Így köszöntötte a rá váró tömeget III. Károly first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Sváby András bevallotta, hogy élvezi a magazinműsorok vezetését, ám korábban rengeteg dologban kipróbálta magát.
Blikk.hu