Friss hírek - Liner.hu
Hírek a mai napon: 28 db
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra. The post Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Chelsea sem fog unatkozni, az Aston Villa otthonában kellene valahogyan begyűjteniük a 3 pontot. The post Megint pályára lép a Chelsea, élőben nézhetjük a tévében first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ #Cool Szandi nem jár edzőtermekbe, hiába tehetné meg, inkább odahaza oldja meg a kérdést, teljesen egyszerű eszközök segítségével. The post Szandi edzőruhában mutatta meg, hogyan hozza magát csúcsformába (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ bűnügy A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön. The post Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Látványosan csökkenni kezdett a szegedi Vértó vízszintje, kiderült, meghibásodott a zsilip-tolózár. The post Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Sokan attól tartottak, hogy a tehetséges futballista karrierje veszélybe kerülhet, és ezzel együtt az élete is. The post Már vasárnap pályára léphet az AS Roma nemrég összeesett sztárja first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kelet-Kína metropoliszaiban nagyon súlyos problémák kezdenek körvonalazódni. The post Százmilliók kényszerülhetnek elhagyni a süllyedő kínai városokat a következő évtizedekben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Relax Hogy megnyerték-e az Ázsia Expresszt, nem tudni, de az valószínű, hogy minden eddiginél közelebb kerültek egymáshoz. The post Szerelmes fotóval tért vissza Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszről first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Csütörtök kora reggel történt a tragédia. The post Összeveszett nagyapjával, majd megölte first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Ezúttal a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója követelt olcsóbb üzemanyagárakat a piaci szereplőktől. The post Menczer Tamás videóban követeli az üzemanyag-kereskedőktől az árak önkéntes csökkentését first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Manchester United is pályára lép a Liverpool után, amit ugyancsak élőben követhetünk figyelemmel a televízióban. The post Élőben közvetíti a tv a Manchester United szombati meccsét first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ A Nemzeti Választási Bizottság folyamatosan bővíti a nyilvántartásba vett pártok és jelölőszervezetek listáját a június 9-i választásokra készülve. The post Gombamód szaporodik a nyilvántartásba vett pártok száma first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Jákob Zoltán ismét megadja a módját az utazásnak, miután rengeteg ajándékot osztott ki a követői között az elmúlt hetekben. The post Balira utazott Jákob Zoltán, igazi villát bérelt magának (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Rakétatámadás ért egy Vörös-tengeren hajózó olajszállító teherhajót, ami újabb jel arra, hogy milyen súlyos a helyzet a térségben. The post Rakétával lőttek meg egy olajszállító teherhajót a Vörös-tengeren first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Paks és a Mezőkövesd mérkőzését is élőben adja az M4 Sport, papíron a lehető legkönnyebb meccs vár Bognár György csapatára. The post Ha kikap a Paks, az már a hatodik egymást követő veresége lenne az NB1-ben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Tudomány Minél idősebb egy csillag, annál több alkotóelemből áll, ám a megfigyelésük ritkaságszámba megy. The post Ősi csillagot fedeztek fel a Tejútrendszeren kívül, új távlatokat nyit az űrkutatásban first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Real Madrid már pénteken pályára lépett, és páholyból, kényelmesen figyelheti a riválisok mérkőzéseit. The post A Real Madrid 3 pontot érő gólja a spanyol bajnokságból péntek estéről (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Ily módon védekeznének a szabályokra fittyet hányó, szemetelő és arcátlan turisták ellen. The post A japán hatóságok egy 2,5 méteres drótkerítéssel korlátoznák a Fudzsi-hegyre néző kilátást first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Tóth Gabi számára nagyon fontos a tehetséggondozás, és most két igazán különleges tehetségnek segít, akik fontosak számára. The post Óriási szíve van Tóth Gabinak first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Kellemes idő vár ránk szombaton. The post Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A ZTE végül, ha csak 1-0-ra is, de legyőzte a Puskás Akadémiát, akik ezelőtt igen jó formát mutattak az NB1-ben. The post Ezzel a góllal állította meg a ZTE a Puskás Akadémiát (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Vác-Alsóváros megállóhelynél történt a súlyos baleset, ami miatt a tűzoltók beavatkozására volt szükség. The post Megint elsodort egy embert a vonat, most Vácnál first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Mindössze egyetlen gól döntött a Real Madrid péntek esti mérkőzésén, így mindössze alig pár pontra vannak a spanyolok attól, hogy övék legyen a bajnoki cím. The post Egyetlen gól döntött a Real Madrid meccsén first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Szombaton az első bajnoki mérkőzés a West Ham Unitedé és a Liverpoolé lesz, akik Londonban csapathatnak össze egymással. The post A West Ham United ellen javíthatnak Szoboszlaiék, élőben adja a tv first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Emellett a 19–29 éves dolgozó fiatalok között tízből négyen érzik megbecsültnek magukat. The post Minden második fiatal úgy érzi, hogy bármikor elveszítheti az állását first appeared on Liner.hu.
Liner.hu