Hírkategória - Egységben Magyarországért
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld A DK elnöke politológushallgatók előtt fejtegette a Magyar Péter jelenséget. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak, és a legkevésbé a DK-nak okoz kihívást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Azért van annak valami diszkrét bája, hogy valahányszor talál magának a baloldal egy messiást az egyik pártjuk azonnal megszűnés közelbe kerül. Márki-Zay Péter a Jobbikot csinálta ki, Magyar feltűnése pedig a jelek szerint felszámolja a Momentumot. Minden esetre van abban némi irónia, hogy a Brüsszelt talán leginkább kiszolgáló ellenzéki párt pont az EP-választás előtt kezd […] A Megolvad a propagandista jégszíve a Momentum magányos aktivistáját látva – Mélyrepülésben Donáth Annáék (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Arra utal, hogy Magyar a pénteki tüntetésen azt mondta, kiáll vitázni Dobrevvel, „bár galambokkal nem szeret sakkozni”.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Fidesz kommunikációs igazgatója Gyurcsány Ferenc legutóbbi Facebook bejegyzésére reagált, melyben a DK elnöke  azt állítja hogy a Fidesz vezetői nem mernek találkozni az emberekkel. Menczer Tamás Facebookra feltöltött videójában felteszi a kérdést, hogy ki volt az aki 2006. október 23-án, a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján kordonok és rendőrök mögé bújt és kizárta az […] A Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Évek óta a Ferencváros szurkolója egyébként. The post Csuti nem érti, „miért nincs fontosabb gondja” a Momentumnak, minthogy a Fradi-Gazprom üzletet elgáncsoltassa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Orosz befolyási kísérletnek tartja az energiavállalat közeledését. The post Cseh Katalin az UEFA elnökéhez fordul, hogy gáncsolja el a Fradi-Gazprom üzletet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője a CPAC Hungary kapcsán arról írt közleményében, szerinte Orbán Viktor Európában veszített. Teljesen elszigetelődött. Most Trump visszatérésében bizakodik, mindent erre a lapra tesz fel, ezért is szervez sokadszorra „szélsőjobboldali” konferenciát Budapestre a magyar adófizetők pénzéből. Donáth Anna szerint teljes tévút a Republikánus Pártnak gesztusokat tenni. Egyrészt pár napja […] A Orbán egyszerre szolgáltatná ki az országot Trumpnak, Kínának és Putyinnak – Donáth Anna elmondta kéretlen véleményét a CPAC-ről bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Orbán máig nem számolt el a Sorostól kapott milliókkal.”
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt – közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában. Szabó Tímea elmondta: csütörtökön, majdnem egy időben három aláírásgyűjtő sátrukat támadták meg Budapesten, a Deák téren, a Blaha Lujza téren és Békásmegyeren. Hasonló eset történt mind a három helyszínen, fekete dzsekis férfiak mentek […] A Szabó Tímea feljelentést tesz, amiért bőrdzsekis emberek csöveseket fizettek le, akik aztán a Párbeszéd maroknyi aktivistájára támadtak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum megásta a  sírját, felrúgta a közerkölcs szabályait, a magyar embereknek ásott verembe maga esett bele – írta a CÖF-CÖKA csütörtöki közleményében. Mint hozzátették, az uniós források visszatartásáért küzdő Donáth Annának és Cseh Katalinnak nincs helye a pártpolitika színpadán, „egy esély még mutatkozik,  Klára asszony megbocsájt, és átnyújt nekik két DK-s pártigazolványt”. Mint a […] A CÖF-CÖKA: a Momentum megásta a  sírját, amikor a magyaroknak járó források visszatartásáért harcolt Brüsszelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld „Alkoholistának kinéző embereket” fizettek le a Párbeszéd politikusa szerint. The post Szabó Tímea: az összes aktivistánkat megverték a Deák téren first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Olyan emberek sérültek meg, akiknek az volt minden bűnük, hogy az ellenzék győzelméért és a hatalom leváltásáért gyűjtötték az ajánlásokat a saját szabadidejükben.”
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Kutyakomédia helyett szerinte a kutyákat kéne támogatni. The post Az MKKP-re ráinduló jelöltek visszalépésére szólított fel a Kovács Gergely javára visszalépett LMP-s first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy nomrális ember nem dicsekszik azzal, hogy kibabrált valakivel, még akkor sem ha úgy érzi jogosan tette. Azzal meg pláne nem szokott senki dicsekedni, ha egy teljes közösség ellen lép fel és nehezíti meg a dolgukat. Mindezidáig pedig az is elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaki azért legyen büszke magára és csapatára, mert saját nemzettársaikkat és országukkal […] A Donáth Anna és csapata büszke rá, hogy nekik köszönhetően veszik el a magyarok pénzét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Momentum elnöke szerint azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Fidesz-KDNP továbbra is biztosan vezet, ugyanakkor a legújabb felmérés szerint a három formáción kívül más nem is jutna ki az Európai Parlamentbe.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is – reagált közleményben a Fidesz Arató Gergely szerdai, gyermekvédelmi javaslataival kapcsolatos nyilatkozatára. A kormánypárt azt írta, Gyurcsányék idején 81 pedofil volt börtönben, ma 663, a Fidesz kormányzása óta tehát a börtönben lévő pedofilok száma nyolcszorosára nőtt! A Gyurcsány vezette baloldal a gyermekeket védő […] A Reagált a Fidesz Arató Gergely szürreális sajtótájékoztatójára bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az újságírói pályám egyik legnagyobb tanulsága, hogy nem szabad belemenni olyan fogadásba, melynek tétje, hogy a vesztes DK-s sajtótájékoztatót kell nézzen. Sokadik vereségem ára ezúttal Arató Gergely online felszólalásának megtekintése volt, de reményeim szerint ha Arató szertelen, szürreális szövegelése nem is túl szórakoztató, talán Önök értékelik majd a beszámolómat szenvedéseimről. Mikor pár hete én voltam […] A “Az úgy nem jó, ahogy mi akarjuk jó, de amúgy is előrehozott választást!444!” – Megnéztük Arató Gergely szürreális sajtótájékoztatóját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A 2022-es országgyűlési választás óta felgyorsult a folyamat, amivel a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bekebelezi és az uralma alá hajtja a többi baloldali pártot – írj a Magyar Nemzet. A lap szerint ennek legutóbbi állomása volt, amikor választási szövetséget kötöttek az MSZP-vel és a Párbeszéddel, ám a megállapodás a DK számára a legelőnyösebb. Eközben […] A Így kebelezi be Gyurcsány a teljes baloldalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Tudtuk, hogy a Demokratikus Koalíció a bolsevik megoldások híve, hiszen a Gyurcsány-szekta annyira hülyének nézi a magyar embereket, hogy a legképtelenebb hazugságokat is képes az arcukba nyomni és közben kajánul röhögni. A politika megcsúfolása, a tökéletes ostobaság, rosszindulat és a hergelés mintapéldája ez a levitézlett banda. Napi szinten képesek meghökkenteni undorító stílusukkal és hazugságaikkal a […] A Aljas szintre süllyedt a DK-s Molnár Csaba, aki most már nyíltan g*cinek nevezi Orbán Viktort és még szavaztat is erről bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Fidesz alelnöke szerint lényegtelen, hányan lesznek Magyar debreceni tüntetésén, mert tuskóság anyák napján kampányolni.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A felvétel azt bizonyítja az EP-képviselő szerint, hogy súlyos problémák vannak a magyar igazságszolgáltatással. The post Donáth Anna: Függesszék fel az EU-s pénzeket Magyar Péter hangfelvétele után first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már Magyar Péter megjelenésének elején elsütöttük azt a poént, hogy ő a Jakab Péter olvasott változata egy párhuzamos dimenzióból, erre most tessék: a két gigász összeakaszkodott. Jakab szerint Magyar NER-kóborlovag, míg Magyar szerint Jakab egy áruló. Nyilván utóbbi meglehetősen furának tűnhet a két lábon járó magnetofontól, de kétségkívül szórakoztató pillanatokat okozhat a külső szemlélőnek. A […] A Különvélemény – Gigászok összecsapása bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok