Friss hírek - telex
Hírek a mai napon: 13 db
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A házelnök szerint az abnormalitás erői Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól azért, hogy Soros Györgynek és társainak adják.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Komoly probléma a skandináv országban, hogy hiányzik a szakképzett munkaerő, egyes állások betöltése szinte lehetetlennek tűnik.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Az orosz elnök szóvivője, Dmitrij Peszkov szerint a Wall Street Journalben megjelent jelentés „nem lett valami színvonalas munka.”
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A vád szerint Konsztantyin Gabov és Szergej Karelin az alapítvány Youtube-csatornájára gyártottak tartalmakat.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Így néz ki a zsugorinfláció áprilisban.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Magyar szerint a Fidesz nagy erőssége, hogy „ezek a csávók megbíznak egymásban akkor is, ha ereszen másznak, akkor is, ha drogoznak, akkor is, ha lopnak”. Magyar Péter és Puzsér Róbert beszélgetésére szinte azonnal elfogytak a jegyek, szombaton így közel ezer ember hallgatta őket.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Sem eső, sem szél nem akadályozza meg, hogy ma a természetben töltsünk egy kis időt, ami nemcsak a fizikai, de a mentális egészségünknek is jót tesz.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Rózsa András szerint kampányban szabad a vadplakátolás.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A Ljubljanai Egyetem egyik szervezete 2023 novemberében közzétett egy kutatást, ami szerint a kétmilliós országban több mint kétszázezren füveznek.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A jobboldali populista AfD párt európai parlamenti listájának első két helyezettje is gyanúba keveredett.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Gulyás Gergely a háborús helyzetre fogta, hogy sajnos miért nincs most pénz az állami fenntartásban maradt egyetemek dolgozóinak béremelésére. De a gyakorlat azt mutatja, hogy a neki kedves felsőoktatási intézményeknek tud adni a kormány, háború ide vagy oda.
telex
Forrás: https://telex.hu/ After Heti streamingajánlónk fókuszában true crime dokuk, illetve egy dél-koreai sci-fi sorozat az emberiség utolsó napjairól.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Elégedetlenek a munkalehetőségeikkel, a lakhatásukkal, miközben annyi turista érkezik a 2,2 milliós szigetekre, mint a 9,7 milliós Magyarországra.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A szélsőjobboldali Reichsbürger-csoport 27 tagját három csoportra osztották a hatóságok.
telex
Forrás: https://telex.hu/ #Kult Emma és Eddie Lovett azért költöztek Magyarországra, hogy még jobban beindítsák a webkamerás szexbizniszüket, de helyette a párkapcsolatuk ment gajra. Hörcher Gábor hét évig követte őket, ahogy egymás életét megkeserítik, de ebből a külvilág számára semmit sem mutatnak. Interjú a rendezővel.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Telextárcák „A két rendőr megértően bólogat, mintha kicsit szánnák a férfit, amiért csak egy ilyen ronda hűtőmágnesre tellett. Aztán az egyik, az, amelyik az előbb kilépett a teraszra, hirtelen észbe kap. Eszébe jut, hogy a férj akár meg is rendezhette a felesége eltűnését.” E heti novellánk egy több évtizede együtt élő házaspár családi drámáját állítja középpontba.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Sport A Győri Audi ETO KC 30-23-ra nyert a címvédő norvég Vipers Kristiansand otthonában.
telex
Forrás: https://telex.hu/ fotó Albániában van Európa legnagyobb szárazföldi olajmezője, a kitermelés most is nagyban megy, de az olajipar súlyos öröksége és jelenlegi szennyezése megkeseríti az ott élők mindennapjait. Ihatatlan vizűvé váló kutak, gázoktól szennyezett levegő, elszennyezett termőtalaj teszik apokaliptikussá a vidéket.
telex
Forrás: https://telex.hu/ #Kult A Louvre igazgatója szerint a híres portrénak szüksége van egy külön térre, hogy a látogatók valóban megnézhessék.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Az utasokért mentesítő autóbuszjáratot küldtek.
telex
Forrás: https://telex.hu/ After Az énekesnőnek többé nem kell részt vennie a gondnoksági üggyel kapcsolatos jogi eljárásokban.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A DK elnöke szerint most nagyjából minden második ellenzéki szavazó a DK környékén van, és nem Gyurcsány a kétharmad oka, hanem a gyurcsányozás.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Sport Viszont Sallai Roland nem lőtte be a büntetőt a Wolfsburg ellen.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Lezárták az érintett útszakaszt a főváros felé vezető irányban.
telex
Forrás: https://telex.hu/ After A Facebookot okolja a Capitolium január 6-ai ostromáért és a társadalom megosztottságáért.
telex