Friss hírek - WMN
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://wmn.hu/ WMN SZEX A merevedési zavar nagyon gyakori probléma, ennek ellenére még mindig tabunak számít. Mit él meg egy férfi, ha nem képes „teljesíteni”? Hogyan hat a partnerre az erekció hiánya, és mit tehet a pár, hogy a szexuális életük rendbe jöjjön? Fallah Nóra szexuálpszichológussal Z. Kocsis Blanka beszélgetett.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Közös hang Megújult köntösben tér vissza a Közös hang, ezúttal Közös hang – Új hullám címmel.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ #Kult Egy lány története, aki az egész családját elvesztette a háborúban, és a származásáról sokáig sejtelme sincs. Egy asszony története, akinek úgy lesz gyereke, hogy megmenti egy másik asszony csecsemőjét. Egy család története, amely egy sötét titok köré íródik. És Erdély története is a második világháború után: úgy elmesélve, ahogy még nem hallottuk. Tompa Andrea Sokszor nem halunk meg című regényéről írt Kurucz Adrienn.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ #Kult Az apai ágon magyar gyökerekkel rendelkező Frida Kahlo élete és az ezzel szorosan összefüggő művészete világszerte rengeteg embert megmozgat, ezúttal a szó szoros értelmében is…
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ KI VELE! Nem, az Instagram nem csak arra jó, hogy kicsinek és bénának érezzük magunkat tőle.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Life Egy étterem, amelynek cigány a tulajdonosa, cigány a szakácsa, cigányok az alkalmazottjai és még a menüsora is: Ásós Géza története.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Egszsg Az utazás napján berobbanó rejtélyes lázak, ijesztő kiütések és szülői kétségek: keressek-e azonnal egy ügyeletes kórházat, vagy elég vagyok én is a helyzet kontrollálásához? Közelednek a nyári szabadságolások: dr. Imre Alexandra és dr. Bíró Bernadett gyermekgyógyászokat kérdeztük arról, hogyan lehet felkészülni a kisgyerekes utazásra, mi legyen feltétlenül az úti patikában, és mire figyeljünk a nyaralás alatt.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Egszsg ADHD, Alzheimer-kór, depresszió, szorongás, inszomnia: csak néhány azon betegségek és neurodiverz állapotok közül, amelyekre jó hatással vannak a 40 Hz-es hullámok.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Life „…túl sokat beszél, és nem vicces. A többiek azt mondják, nem bír engem, de nem érdekel, mert én sem szeretem őt nagyon.” Anne Frank ezeket a sorokat az egyik osztálytársáról, Nanette Blitzről írta a naplójában. Később a bergen-belseni koncentrációs táborban találkoztak újra.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Life Az UNICEF programjai a gyerekvédelem többféle területét ölelik fel világszerte. Küzdenek többek közt az erőszak, az éhezés, a kizsákmányolás ellen, a tiszta vízért, az oktatásért, a megfelelő higiéniás környezetért, az egészségért, az oktatásért. Támogathatod a munkájukat úgy is, hogy egyúttal a saját gyerekedet is élményhez juttatod.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ #Kult Filákovity Radojka heti programajánlójában a legjobb szabadtéri programokat szedte csokorba, a közelgő jó idő örömére.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Vajon kívülről fújod az első Bridget Jones-filmet? Teszteld le!
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Halász Anna története olyan, akár egy népmese. Csupán annyi csavarral, hogy az esetek többségében nem a magyarországi ember telepedik át Erdélybe, ez általában fordítva történik. Őt mégis hajtotta a vágy, hogy valami újat és izgalmasat tapasztaljon.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ KI VELE! Hogyan hat a vallás, a spiritualitás az idegi működésünkre? Egy friss tudományterület, a neuroteológia legizgalmasabb eredményeiből válogatott Milanovich Domi.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Áronnak, a kisfiúnak, akit rákkal diagnosztizáltak az egyéves születésnapja körül, lezárult az aktív kezelés időszaka, ám a szülők még távolról sem dőlhettek hátra.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Elviszlek magammal Bár Pintér Béla darabjai jellemzően önéletrajzi ihletésűek, ő mégis ritkán beszél magáról. Most azonban megnyílt, és őszintén mesélt sikerekről, félelmekről, szabadságról és bátorságról – megmutatva az embert a rendező mögött.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ KI VELE! A retrográdban lévő Merkúr kifejezést általában a horoszkóp kapcsán szoktunk hallani, pedig ez valójában egy csillagászati jelenséget ír le. Utánajártunk, pontosan mit is…
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Ügy Lehet, hogy a férfiak számos területet még mindig uralnak, de ha nem lennének a nők találmányai, felfedezései, irodalmi és művészeti alkotásai és minden más általuk elvégzett munka, ők sem tartanának ott, ahol ma.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Ügy Elsőajtós járat címen nyílt kiállítás a Mátyás téri Kesztyűgyár Galériában, mely a cigányság önreprezentációjának fájó hiányáról is szól.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Ügy A 4B-mozgalom korántsem egy modern, hirtelen szárba szökkent feminista vadhajtás, sokkal inkább egy végső elkeseredés szülte kivonulás a társadalomból. Nők, akik feladták, hogy a patriarchátus ellen harcoljanak.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Ismerjétek meg Kollár Katát, aki a takarításban találta meg a hivatását, és akit ma már csaknem tízezres tömeg követ az Instagramon a takarítós tartalmaiért.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ WMN Ügy A New York Times nemrégiben megjelent cikkeinek köszönhetően két bántalmazó zenészt függesztettek fel a napokban. De mi a helyzet Magyarországon, ahol a klasszikus zenekultúra az egyik legértékesebb nemzeti kincs?
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Elviszlek magammal "Kurvakemény" rendező és konfliktuskerülő vezető, a legbátrabbnak tartott független színházi alkotó és esendő, hitét megkérdőjelező ember, halálfélelem és életöröm, alkotói hiúság és apai könnyek; ez mind Pintér Béla és ez mind belefért az e heti Elviszlek magammal epizódjába.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ Létezik-e univerzális igazság, vagy bizonyos szempontból minden relatív? És ha egy kettős gyilkosság megoldása a tét? Az évszázad tárgyalásaként hivatkoztak Pierre Goldman perére, ami sok más mellett ezeket a kérdéseket is felveti.
WMN
Forrás: https://wmn.hu/ KI VELE! A vallás és a tudomány ma már megfér egymás mellett, de nem volt ez mindig így. Galilei, Kopernikusz, Bruno – tudósok, akiket a munkájuk miatt üldözött az egyház.
WMN