Hírkategória - Labdarúgás
Hírek a mai napon: 8 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A listavezető Real Madrid 1-0-ra nyert a Real Sociedad otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának pénteki nyitómeccsén.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Eltérő célokkal készül 112. egymás elleni NB I-es bajnokijára a Debrecen és az Újpest. A hazaiak bár nem állnak jól […] A Szemtől szemben: DVSC – Újpest bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Hároméves szerződést köthet következő állomáshelyével...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ingyen csatlakozik a milánói klubhoz!
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Két meccset nyertek eddig az idényben...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport NB I, OTP Bank Liga, 30. forduló: 14:30: Paks – Mezőkövesd  (Tv: M4 Sport) 17:00: DVTK – Kecskeméti TE  (Tv: […] A Szombati foci: NB I-es meccsek, Negoék a PSG ellen, a Liverpool Londonban javíthat bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ezzel a napi matek feladattal a matematika tudásod tesszük próbára! Lássuk, hogy sikerül? Sok sikert és jó szórakozást hozzá! Nagyon
Keresztlabda.hu
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Heti retro kvízünkben újabb 10 kérdést teszünk fel a régi időkről. Emlékszel hogy hívták Rumcájsz feleségét, vagy hogy mi volt
Keresztlabda.hu
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Stefano Pioli kénytelen lesz jelentős változtatásokat eszközölni a védelemben.
ACMilan.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A Manchester Unitednek nem igazán jött be a kopasz holland vonal, de talán a Liverpool jobban választott.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Fellélegezhetnek a zalaiak.
Index
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a ZTE 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen és biztosan bennmaradt az élvonalban. Zalaegerszegen […] A Márton részcélokat tűzött ki, Hornyák keményen kiosztotta a játékosait bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport 14 ponttal vezet jelenleg a királyi gárda a tabella élén...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Liverpool FC vezetőedzője, Jürgen Klopp a szezon végén távozik a klubtól, a legfrissebb hírek szerint Arne Slot érkezik majd […] A Megvan a Liverpool új edzője – sajtóhír bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Ami Manchesterben nem jött be, összejöhet Liverpoolban.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Eldőlt minden kérdés, a holland szakember váltja a nyáron Jürgen Kloppot a Liverpool padján!
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a remek formában lévő Puskás Akadémia Zalaegerszegre látogatott. Eleinte a felcsútiak, majd a ZTE […] A Zalaegerszegen szakadt meg a Puskás Akadémia remek sorozata bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A korábbi BL-győztes Juan Mata vette górcső alá a Manchester United keretét.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A korábbi MU támadó merész kijelentést tett Lionel Messiről.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A korábbi MU támadó merész kijelentést tett Lionel Messiről.
Sport365
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Újabb fontos összecsapás vár a Rossonerire a szezon véghajrájában.
ACMilan.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 2 pénteki játéknapján a tabella 7. helyén álló Hertha BSC a nála egy ponttal és hellyel előtte elhelyezkedő […] A Drámai hajrá Berlinben, Dárdai Palkó főszereplő volt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Végül sikeres beavatkozáson esett át...
Fociclub
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Szombat délután újabb bajnoki összecsapás vár a Vörös Ördögökre.
ManUtdFanatics
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában. A magyar labdarúgó-válogatott védője március végén […] A A magyar válogatott védelmének oszlopos tagja elárulta, mikor térhet vissza bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu