Hírkategória - Labdarúgás
Hírek a mai napon: 32 db
Forrás: https://index.hu/ Sport Gazdag Dániel gólt szerzett, de csapata kikapott.
Index
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójában a DVSC 1-0-ra legyőzte a közel egy félidőt emberhátrányban játszó Újpestet. DVSC-Újpest: a VAR főszereplő […] A Ez nem ért piros lapot: így néz ki az Újpest arcon talpalt játékosa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Vasas és a Győr is kötelező győzelem előtt áll és nem is látjuk az okát, miért ne sikerülne nekik a három pont.
Hathárom
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport A klub vezérigazgatója reagált a bosszantó pletykákra is.
ACMilan.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az új szerződése 2029 nyaráig érvényes!
Fociclub
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Daniele De Rossi a Roma TV-nek nyilatkozott a Napoli elleni mérkőzés előtt, ahol elárulta azt is, hogy Ndicka játszani fog.
ASRoma.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján a még veretlen Philadelphia Union az idegenben remeklő Real Salt Lake együttesét látta […] A A magyar válogatott támadó látványos góljára egy bombagól volt a válasz bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Gyere és játssz velünk a kvízkuckóban! Érdekes kvízek, további közmondás feladatok várnak. Csatlakozz hozzánk Facebookon, oszd meg velünk az eredményed!
Keresztlabda.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jorge Nuno Pinto da Costa 42 év után távozik az elnöki székből.
Sport365
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag szerint a Manchester United a Premier League "egyik legdinamikusabb és legszórakoztatóbb csapata".
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Kaptak egy piros lapot, az ellenfélnél viszont elmaradt...
Fociclub
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Évszámos történelem kvízünkkel most megcsillogtathatod a tudásod. 8 évszámra vagyunk kíváncsiak, lássuk emlékszel-e melyik esemény mikor történt? Könnyen fog menni
Keresztlabda.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Gazdag Dániel gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján, de csapata, a Philadelphia Union 2-1-re kikapott otthon a Real Salt Lake vendégeként.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Három városi rangadót is rendeznek ma, a Tottenham az Arsenallal, a Real Betis a Sevillával, az MTK pedig a Fradival mérkőzik meg...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Sheffield United legyőzése során vált Alexander Isak az egy PL-szezonban lőtt legtöbb gólt jegyző svéd játékosává.
Sport365
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Lássuk a Burnley elleni hazai mérkőzést a ManUtdFanatics.hu értékelésében...
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A csütörtöki erődemonstráció után vasárnap sincs sok esély megállítani a címvédőt.
Hathárom
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport A Milan szervezett szurkolói csoportja közleményt adott ki.
ACMilan.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Tizenhárom évvel ezelőtt szerezte pályafutása egyik ikonikus gólját Lionel Messi.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A Liverpool kiesett az Európa-ligából és az FA-kupából, a bajnokság végére pedig összeomlott.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Mauricio Pochettino, a Chelsea labdarúgócsapatának a menedzsere élesen kritizálta a Videó Asszisztens Rendszert (VAR) együttese Aston Villa elleni 2-2-es döntetlenje után.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Gyengén kezdték az új idényt...
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport Arne Slot lesz a Liverpool következő edzője. Megnéztük, mit kell tudni a Hollandiából érkező 45 éves Klopp-utódról, akinek a futballfilozófiája tökéletesen illik a Liverpoolhoz, ugyanakkor kockázat is van abban, hogy őt választotta az angol klub vezetősége.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Hazai környezetben kaptak ki...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Óriási téttel bír az észak-londoni derbi, amelyet mindkét csapat győzelmi kényszerben vár.
Hathárom