Friss hírek - ASRoma.hu
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://asroma.hu/ Sport 2:2-re végződött tegnap este a Derby del Sole a Roma és a Napoli között a Stadio Maradonában
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Fordultatos mérkőzésen végül Tammy Abraham fejesgóljának köszönhetően a Roma 1 ponttal távozott Nápolyból.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Daniele De Rossi a Roma TV-nek nyilatkozott a Napoli elleni mérkőzés előtt, ahol elárulta azt is, hogy Ndicka játszani fog.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma Bryan Cristante utolsó pillanatban szerzett fejesgóljával megnyerte az Udinese elleni mérkőzést, melynek utolsó 20 percét tegnap este játszották le a csapatok.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma hazai pályán szenvedett vereséget egy igen fontos meccsen a Bolognával szemben.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A 33. fordulóban a Roma a közvetlen rivális Bolognát fogadja a Stadio Olimpicóban.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A klub vezetői hivatalos közleményben reagáltak a félbeszakadt mérkőzéssel kapcsolatos döntésre.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A sérülésből visszatért angol támadó a Milan elleni El-találkozón több, mint egy óra játékidőt kapott, miután a 30. percben a sérült Lukakut váltotta.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma heroikus küzdelemben, a 30. perctől emberhátrányban is nyerni tudott a Milan ellen, ezzel kettős győzelemmel jutott be az El-elődöntőjébe.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A csütörtök esti, Milan elleni El-találkozó sajtótájékoztatóján Lorenzo Pellegrini vett részt a De Rossi mellett.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A tegnap délutáni megbeszélést követően Friedkinék megerősítették pozíciójában Daniele De Rossit.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma holnap hazai pályán fogadja a Milan együttesét, és egygólos előnnyel várja az El-párharc visszavágóját.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma vasárnap késő délután az Udinese ellen lép pályára a 32. fordulóban.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Az olasz válogatott védő góljával a Roma megnyerte az Európa liga negyeddöntőjének első párharcát a Milan ellen.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A fiatal tréner szerint a Roma végig bátran, és jól védekezve játszott a Milan elleni Európa liga mérkőzésen.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma ma este a Milan vendégeként lép pályára az Európa liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport De Rossi úgy véli, csapata átérezte miről szól egy derbi, és ehhez tartotta magát az egész mérkőzés alatt.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Az olasz védő fejesgóljával nyert a Roma a Lazio elleni városi derbin, így érthető volt az öröme a lefújást követően.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport De Rossi úgy gondolja, csapata megfelelően felkészült a derbire, és nyugodtan várja a találkozót.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A klub az ADIDAS-szal közösen bemutatta a 90-es, korai 2000-es éveket idéző új mezét, melyet a hétvégi derbin visel majd a csapat.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A spanyol játékos is úgy véli, jobb eredményt értek volna el, ha a párharcoknál határozottabbak lettek volna.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma csak döntetlent játszott vasárnap este a harcos Lecce otthonában, ezzel pedig nem sikerült tartania a lépést a Bolognával.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma hétfő koraeste a Lecce vendégeként lép pályára a Serie A 30. fordulójában.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Lorenzo Pellegrini remek találatával a Roma bezsebelte a 3 pontot a Sassuolo ellen vasárnap este.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma szűk, egygólos győzelmet aratott a szívos Sassuoloval szemben.
ASRoma.hu