Hírkategória - Magyar labdarúgó NB I
Hírek a mai napon: 21 db
Forrás: https://sport365.hu/ Gazdaság Egy évvel, a következő szezon végéig meghosszabbította vezetőedzője, Bognár György szerződését a labdarúgó OTP Bank Ligában második helyen álló Paksi FC. A cikk és minden fontos infó az NB I.hu társoldalunkon olvasható az alábbi linkre kattintva.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Sport LENGYELORSZÁG A Ruch Chorzów 3-2-re nyert a Slask Wróclaw otthonában. A győztes csapatban remek teljesítményt nyújtott Novothny Soma, hiszen előbb […] A Novothny remekelt, Nego gólpasszt adott a PSG elleni meccsen bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Szombat délután a Kecskemét 0-0-s döntetlen játszott a DVTK otthonában. Ezzel a remivel biztossá vált a KTE bennmaradása. Ezt követően […] A Mészöly a VAR-ról is elmondta a véleményét, új célok Kecskeméten – reakciók bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB1.hu ezen a héten a DVSC-Újpest mérkőzéssel foglalkozott kiemelten. A debreceni csapatból Baranyai Nimróddal készítettünk interjút. A cívisvárosiak fiatal […] A DVSC-Újpest: a VAR főszereplő lett, még nehezebbé válhat az újpestiek helyzete bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Korábban már beszámoltunk arról, hogy a West Ham-Liverpool ütközet végeredménye 2-2 lett az angol bajnokságban. Cikkünkben jeleztük, hogy Szalah csereként […] A Balhé Klopp és Szalah között: reagáltak a főszereplők bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I 20. fordulójában 3 meccset rendeztek meg szombaton. A DVTK Szegeden nyert 1-0-ra, a meccs egyetlen gólját […] A Emlékezetes hajrá volt Szombathelyen, nyert a DVTK bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadta szombaton. Ezen a meccsen a KTE bebiztosíthatta a bennmaradást, ehhez […] A DVTK-KTE: a kecskemétiek öröme lehetett a nagyobb bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A német élvonal 31. fordulójában az RB Leipzig nagyon simán verte a BL-elődöntős Dortmundot. A lipcseieknél Orbán és Gulácsi is […] A Duplán örülhettek Orbánék, sokba került Sallai kihagyott tizenegyese bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I-ben a szombati játéknap a Paks-Mezőkövesd mérkőzéssel kezdődött. A paksiak 2-1-re nyertek, ezzel megszakadt a március eleje óta […] A Paks: a győzelem ellenére kritikus nyilatkozatot adott Bognár György bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Paks pár nappal ezelőtt legyőzte a Kisvárdát, ezzel finalista lett a Magyar Kupában. A paksi drukkerek abban bíztak, hogy […] A A Mezőkövesd ellen megszakadt Bognár Györgyék rossz sorozata bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Everton elleni szerdai vereség után (2-0 lett a végeredmény) a Liverpool szombat délután a West Ham otthonában javíthatott. A […] A Fordulatos meccset játszott a Liverpool, Szoboszlai a hajrában állt be bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Néhány napja derült ki, hogy a szezon hajrájában már nem Szekeres Tamás fogja irányítani a BVSC csapatát. Szekerestől Kincses Ádám […] A Kisteleki István is segíthet a kiesés elől menekülő csapatnak bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Ugyan a Kisvárda a legutóbbi három bajnokiján veretlen maradt, ennek ellenére is kicsi esély van arra, hogy a csapat elkerüli […] A Három NB I-es klub is szerződtetné a Kisvárda középpályását bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Barcelona a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a támadósorát. A Mundo Deportivo szerint elképzelhető, hogy a katalánok egyik kiszemeltje […] A A Barcelona leigazolná a Liverpool kulcsemberét, Szoboszlai nem lesz kezdő Londonban bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Samy Mmaee 2021 februárjában igazolt az FTC-hez. A 27 éves belső védő az NB I-ben 57 meccsen bizonyíthatott, a meccseken […] A FTC: távozhat a válogatott légiós bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Könnyen elképzelhető, hogy hamarosan tulajdonosváltás lesz a Honvéd együttesénél. A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy a kispestiek a vevőjelölttel elvi […] A Tulajdonosváltás lehet Kispesten: fontos részletek derültek ki bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Pályára lép többek között a Liverpool, a Manchester United, a Bayern München, a Juventus és az AC Milan...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Ha kikap a Loki, elúszott a kupaindulás és szinte biztosan bennmarad az Újpest.
Hathárom
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Öt fordulóval a Merkantil Bank Liga vége előtt a második, már feljutó helyen álló Vasas három ponttal előzi meg az […] A Sokat sejtetően dőlt el a Vasas legjobb játékosának a sorsa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Turi Géza Dávid parádés formában futballozik a feröeri bajnokságot vezető Vikingur csapatában, a varázslatos környezetű Gota városában. Idén, a tavaszi-őszi […] A Angliába és az NB I-be is hívják a 22 éves Turi Gézát bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Eltérő célokkal készül 112. egymás elleni NB I-es bajnokijára a Debrecen és az Újpest. A hazaiak bár nem állnak jól […] A Szemtől szemben: DVSC – Újpest bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport NB I, OTP Bank Liga, 30. forduló: 14:30: Paks – Mezőkövesd  (Tv: M4 Sport) 17:00: DVTK – Kecskeméti TE  (Tv: […] A Szombati foci: NB I-es meccsek, Negoék a PSG ellen, a Liverpool Londonban javíthat bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a ZTE 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen és biztosan bennmaradt az élvonalban. Zalaegerszegen […] A Márton részcélokat tűzött ki, Hornyák keményen kiosztotta a játékosait bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Liverpool FC vezetőedzője, Jürgen Klopp a szezon végén távozik a klubtól, a legfrissebb hírek szerint Arne Slot érkezik majd […] A Megvan a Liverpool új edzője – sajtóhír bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a remek formában lévő Puskás Akadémia Zalaegerszegre látogatott. Eleinte a felcsútiak, majd a ZTE […] A Zalaegerszegen szakadt meg a Puskás Akadémia remek sorozata bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 2 pénteki játéknapján a tabella 7. helyén álló Hertha BSC a nála egy ponttal és hellyel előtte elhelyezkedő […] A Drámai hajrá Berlinben, Dárdai Palkó főszereplő volt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu