Hírkategória - Forma-1
Hírek a mai napon: 7 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Egy néző kétszer is nagyon felhúzta magát a hazai Forma-1-es közvetítésen. Bejelentést tett, amit ki is vizsgáltak. The post Feljelentették a magyar Forma-1-es közvetítést first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Újra kapható a TAG Heuer mára klasszikussá érett karórája, az F1, igaz, a brandelés és az árazás is vitatható. A limitált kiadás azért minden bizonnyal elfogy. The post Kultikus divatórát támasztottak fel luxusáron first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Érdekes színvilágot választott magának a Red Bull B-csapata a miami versenyhétvégére.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Nyugodtan kijelenthetjük, hogy hatalmas csalódás lett a kéknek beharangozott Ferrari.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Kongresszusi képviselők vonják kérdőre a Forma-1 végső tulajdonosát az amerikai Andretti F1-es beszállásának elutasítása miatt. The post Államügy lett a Forma-1-es kizárásból first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Esélyes, hogy ez a Red Bull sikerének a végét is jelentené.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Ferrari mellett a Red Bull fiókcsapata, az RB (VCARB) sem a megszokott színeiben jelenik majd meg a Forma-1-es Miami Nagydíjon. The post F1: Szó szerint átfestették Ricciardóék autóját first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Egy korszak véget ért a Red Bullnál.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Leleplezte a hétvégi Forma-1-es Miami Nagydíjra dizájnját a Ferrari. Azok csalódni fognak, akik teljesen (vagy jó részben) kék autóra számítottak. The post F1: Megérkezett, képeken a Ferrari új festése first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport 1994. május 1-jén, Imolában szenvedett halálos balesetet a sportág háromszoros világbajnoka. The post „Éreztem, ahogy a lelke elhagyja testét” – 30 éve halt meg a Forma-1 legendája, Ayrton Senna first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A legendás tervezőzseni a 2024-es szezon végén távozik a csapattól.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Másfél évtizedes sikertörténet végéhez értünk.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Irány a Ferrari? The post Hivatalossá vált a Red Bull zsenijének távozása first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Hosszú hetek után hivatalossá vált, hogy különválnak Adrian Newey és a Red Bull útjai. A tervezőguru még a szerződése lejárta előtt elhagyja a csapatot. The post F1: Bombahír, távozik a Red Bull kulcsembere first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Pert indít volt csapata ellen a Haastól menesztett Günther Steiner. A korábbi F1-es csapatfőnök szerint az amerikai gárda jogosulatlanul nyerészkedik rajta. The post Újabb balhé a Forma-1-ben, perel a kirúgott főnök first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Sport 30 éve, 1994. május 1-jén hunyt el Ayrton Senna brazil autóversenyző, a Forma-1 háromszoros világbajnoka. Életéről készült már díjnyertes doku, most egy 6 részből álló minisorozatban köszön vissza a legenda tragikusan rövid, ámde izgalmas élete. Gabriel Leone ideális választásnak tűnik, már a Ferrari moziban is száguldozott. A Vicente Amorim és Julia Rezende rendezőpáros eddig elég középszerű produkciókat hagytak maguk mögött, de hátha most ránk cáfolnak, mert a címszereplő megérdemelné. Pontos premierdátum még nincs, de itt a beharangozó:
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Sport Erős szavak és gondolatok a világ egyik legjobb Forma–1-es versenyzőjétől.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A baleset, amely sok mindent megváltoztatott a Formula–1-ben.
Index
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Új szabályokkal oldaná meg a 2024-es Forma-1-es idény elején felszínre került problémákat az FIA. Többé azoknak sincs kegyelem, akik kiugranak a rajtnál. The post Több szabály is változik az F1-ben first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Ayrton Senna emlékét idézi meg az a sorozat, amit idén mutatnak be a Netflixen, és ami a háromszoros világbajnok pályafutásának mérföldköveit eleveníti fel. Nem tudjuk ennél jobban várni, hiszen már az előzetese is hidegrázós.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Még Lewis Hamilton brutális ferraris fizetésénél is több lehet Max Verstappen bére a Mercedesnél.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport 1,5 héttel a Forma-1-es Kínai Nagydíj hétvégéje után még nem tekinthetjük lezártnak az eseményeket: az Aston Martin felül akarja vizsgáltatni Fernando Alonso büntetését. The post F1: Felülvizsgálatot kérnek Alonso büntetése miatt first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Osztrák sajtóértesülés szerint Lewis Hamilton ferraris fizetésének háromszorosát kereshetné a Red Bull-os Max Verstappen, ha az angol helyére szerződne. The post F1: Észbontó összeget adna a Mercedes Verstappennek first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Minden jel arra mutat, hogy a Ferrarinál folytathatja karrierjét.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Persze, ha addig nem szakít Travis Kelce-vel.
Index