Hírkategória - Film
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás A Boat Storyban tényleg egy szereplő sincs biztonságban.
Index
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. 2022 egyik legjobb horrorja végre a Netflixre is ellátogat.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás 35 éve távozott a mozgókép egyik legnagyobb alkimistája, Sergio Leone. Köpönyegéből nem csak jók, rosszak és csúfok bújtak elő, de Amerika lelkiismerete is megfért benne. A Mester tiszteletére és utolsó mozija 40. évfordulójának (Cannes, 1984. május 20.) apropóján sokadszorra újra is néztük a gengszterfilmek megkerülhetetlen szimfóniáját, a Volt egyszer egy Amerikát.
Hetedik Sor
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás A Szarvasbébi a Netflix fekete lova, egy humoros, furcsa, fájó történet a zaklatásról, a magányról és az összekapaszkodásról. Ijesztő és egyben zseniális alakításokkal. Nagyjából olyan, mintha egy karambolt néznénk végig, amit az egyik túlélő mesél el: tudjuk, hogy nem hal bele, de azért a legszívesebben végig elfordítanánk a fejünket.
Hetedik Sor
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi feladatban megpróbáljuk emojikkal leírni egy film címét, neked pedig ki kell találnod, melyikre gondoltunk. Lássuk, hogy sikerül?
Keresztlabda.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Technika Van egy perced? Akkor ne kezdj neki! A PAKO 3 autós fogócskája tipikusan az a fajta, ami előtt nagyon ott lehet ragadni.
Hetedik Sor
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Emlékszel még a No, megállj csak!-ra vagy a Sebaj Tóbiásra? Ebből a kvízből most kiderül! Sok sikert! Annak aki a
Keresztlabda.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás   There Will Be Blood, rendező: Paul Thomas Anderson, eredeti mű: Upton Sinclair Olaj! című regénye, forgatókönyvíró: Paul Thomas Anderson, operatőr: Robert Elswit, zene: Jonny Greenwood, szereplők: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Kevin J. O’Connor, Dillon Freasier, amerikai filmdráma, 158 perc, 2007 (16) „Én vagyok a harmadik jelenés!” Ezzel a mondattal égtek a retinánkba a filmművészet ...
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás 2019-ben az élőszereplős – valójában számítógépes animációval létrehozott – Az oroszlánkirály-remake 1,6 milliárd dollárt szedett össze, így borítékolható volt, hogy nem ússzuk meg ennyivel.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás A Kill Bill 2. az 1. rész után fél évvel, 2004. április 29-én került a hazai moziba és sokan esküsznek arra, hogy az eposz második fele jobban sikerült (jelen sorok írója is erősebbnek látja a Menyasszony második tombolását). Hiába a két részre bontás, ha egyszer ez egy 4 órás film és kizárólag a cliffhanger és a két kifizetett mozijegy utal arra, hogy igyekeztek nézőbarátabbá vágni a történetet. Lássuk, miért is lett más a folytatás!
Hetedik Sor
Forrás: https://nuus.hu/ Szórakozás Az Amazon ugyanis nyolc számjegyű szerződést kötött a film európai, latin-amerikai, kanadai, dél-afrikai és indiai forgalmazási jogaira. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a mozikban láthatnánk, a film a Prime Video streaming platformon lesz
Nuus
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi feladatban megpróbáljuk emojikkal leírni egy film címét, neked pedig ki kell találnod, melyikre gondoltunk. Lássuk, hogy sikerül?
Keresztlabda.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Technika Befutott a Final Fantasy XVI-hoz készített második DLC is, de mennyit tesz hozzá a The Rising Tide az alaptörténethez, megéri-e újratelepíteni emiatt a játékot?
Hetedik Sor
Forrás: https://hetediksor.hu/ Sport Ez az a film, amihez a Sporteszköz Védelmi Szervezet nem fog igazolást írni a végén, hogy a forgatás alatt egy teniszütőnek sem esett bántódása. Amilyen erővel vágják földhöz a szereplők az ütőiket, olyan szinten részese a sport ennek a szerelmi háromszögnek, ami Zendaya, két elválaszthatatlan barát, és a tenisz között zajlik. Ha sportfilmre számítasz, annál sokkal intimebb játszmázást fogsz kapni, kérdés, bírod-e a tempót és az érzékiséget.
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Tudod, hogy hány láthatatlan kéz van ebben a városban, aki belenyúl a zsebekbe, és kiszedi onnét a nehezen összekuporgatott forintokat? Ez a kérdés csak a filmben szerepel, nem a kvízben, de készültünk tizenöt másikkal!
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a valóság sosem lesz olyan romantikus, mint egy forgatókönyv, pedig az alábbi történeteket valós események ihlették!
Bien
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás 518. alkalommal is leltároztuk a hetet. Őszintén viccelődtünk a Dűne folytatásán, Csákányi Eszter beadta a kérvényt, megannyi Fallout mém és egyebek...
Hetedik Sor
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás Jó kis pótlék az Odaát rajongóknak.
Index
Forrás: https://hetediksor.hu/ Technika Itt van végre a méltán híres Suikoden széria szellemi örököse az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, de vajon megérte ennyit várnunk rá?
Hetedik Sor
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás Újabb ismert sorozat kapott előzményfilmet.
Index
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi feladatban megpróbáljuk emojikkal leírni egy film címét, neked pedig ki kell találnod, melyikre gondoltunk. Lássuk, hogy sikerül?
Keresztlabda.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A mexikói Melissa Barrera neve biztosan ismerős a horror-rajongók számára, hiszen a színésznő volt az egyik törzstagja a 2022-ben feltámasztott Sikoly-franchise újabb részeinek, míg antiszemitának kikiáltott megnyilvánulásai miatt a stúdió ki nem vágta az épp készülő epizódból.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Arról, hogy mi történt a holokauszt alatt, lehet úgy is mesélni, ahogy az Anne Frank bújtatója teszi. Ünnepelve azokat, akik embereket mentettek, és megmutatva, hogy ők sem különböztek egyikünktől sem. Nem a veszteségről szól elsősorban, hanem a reményről és az életről. Mindenkinek látnia kell (Disney+).
Hetedik Sor
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Több cserénk nincs, ha bekapunk még egy-két potyát, akkor lehet, hogy korai búcsúra kényszerülünk. (Véget ér a pontvadászat.)
444
Forrás: https://hetediksor.hu/ Technika Kissé lassult a virtuális valóság vonalon a sebesség, de azért vidámparkba kalauzoló  HappyFunland és a fantasy húrokat pendítő Mixture mutatja magát. Sokadik PSVR2 beszámolónk csak úgy, mint legutóbb, egy kiadó termékeivel foglalkozik. Az egyikben a rémisztő környezet próbál hatást elérni, a másikban pedig a varázslatokkal tarkított akció. HappyFunland Fejlesztő: Spectral Illusions; Kiadó: Perpetual Entertainment, Spectral ...
Hetedik Sor