Hírkategória - Dűne
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Szórakozás A harag mint hajtóerő Denis Villeneuve már fejleszti a Dűne 3-at, így körvonalazódik a koncepciója, úgyhogy el is árult ezzel kapcsolatban egy izgalmas részletet.
IGN Hungary
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Több cserénk nincs, ha bekapunk még egy-két potyát, akkor lehet, hogy korai búcsúra kényszerülünk. (Véget ér a pontvadászat.)
444
Forrás: http://danger Szórakozás Arrakisi lődörgés Miután végzett a 2021-es Dűne Jordániában felvett jeleneteinek a forgatásával, Jason Momoa jobban is megnézte magának a sivatagot, és ez annyira megtetszett Denis Villeneuve-nek, hogy egy eredetileg nem tervezett jelenetet is belerakott a filmbe.
IGN Hungary
Forrás: http://www.mindmegette.hu/ Életmód
Mindmegette
Forrás: http://www.mindmegette.hu/ Életmód
Mindmegette
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A piactér a Dűne: Második rész kapcsán elemezte ki, hogy az elmúlt évek vásárlásai alapján melyek a legkelendőbb sci-fi könyvek és képregények.
GameStar
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az elmúlt öt év tranzakcióinak vizsgálata alapján a Dűneuniverzum, a Star Wars és Isaac Asimov műveit vásárolták a legtöbben egy online piactér sci-fi könyves szekciójában.
Pénzcentrum
Forrás: https://telex.hu/ Szórakozás 2018 és 2024 között ezek tették ki a legdrágábban elkelt alkotások háromnegyedét. Egy eredeti Dűne-kollekcióért 126 ezer forintot, a Jedi-növendék sorozat kilenc részéért 120 ezret fizetett valaki.
telex
Forrás: http://danger Szórakozás A sci-fi másik mestere is megmondta a tutit Nolan és Spielberg után a sci-fi másik mestere, James Cameron is elmondta véleményét a Dűne 2-ről.
IGN Hungary
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás Denis Villeneuve is visszatér.
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld A Dűne - Második rész sztárja vegetáriánus étrendet követ, de nem egészségügyi okokból, hanem azért, mert állítása szerint nagyon szereti az állatokat, ezért már évekkel ezelőtt leszokott a húsról. Ebédre sűrűn eszik ázsiai ramen levest, csípős szósszal, természetesen szigorúan húsmentesen.
Blikk.hu
Forrás: https://telex.hu/ Szórakozás Most már biztos, hogy a Dűnét feldolgozó két film után a kanadai rendező megfilmesíti A Dűne messiását is.
telex
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Annyi biztos, hogy nem mostanában fog debütálni a Dűne harmadik része. The post Hivatalos: készül a Dűne harmadik része, ám a megjelenésre még várni kell first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Eddig is sokat feszegették már, hogy a Dűnéből trilógia lehet, a rendező azonban ezt eddig sosem erősítette meg. Most hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a harmadik epizód.
Blikk.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A Dűne: Második rész világszinten már 631 millió dollárnál tart, és nemcsak a nézők, de a kritikusok is imádják, így nem nagy csoda, hogy a Warner és a Legendary részéről a folytatásnak nem hogy akadálya nincsen, de akkor is megcsinálják, ha összeszakad a föld és az ég.
Player.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A rendező korábban többször is nyilatkozott arról, hogy mi kell neki ahhoz, hogy belevágjon egy harmadik Dűne-filmbe. Most összeálltak a csillagok.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A rendező komoly feltételekhez kötötte a folytatást, de a stúdiónál mindenről biztosították.
GameStar
Forrás: http://danger Szórakozás Úgy vártuk ezt a bejelentés, mint a messiást Eddig csak az volt biztos, hogy Denis Villeneuve - lényegében önszorgalomból - írja a forgatókönyvet, de mostanra már többet tudunk.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Atom lesz Denis Villeneuve nyakig van a Dűne-univerzumban, viszont már láthatárra került új filmje, amelynek a sztorija is körvonalazódik.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Nincs harag A Dűne folytatásában több fontos új szereplő mutatkozott be, és persze vissza is tértek sokan az első felvonásból, de volt, akivel leforgattak jeleneteket, amik nem kerültek be a végleges változatba, hogy fókuszáltabb legyen a történet.
IGN Hungary
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Hollywood egyik legfelkapottabb személyi edzője árulta el a színész titkát.
Velvet
Forrás: http://danger Szórakozás A Godzilla Minus One szakmai sikere is ezt bizonyítja A Godzilla Minus One nem csupán anyagilag és kritikailag lett sikeres, a szakma a legrangosabb díjjal, az Oscarral is kitüntette annak effektusait, és ez remélhetőleg kissé felnyitja Hollywood szemét. Erről értékezünk videónkban.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Margot Robbie és Tom Cruise után Chalamet is a Warnernél talált "otthonra" Timothée Chalamet két merőben más típusú filmet vitt sikerre pár hónap alatt, szóval a Warner érthető módon szeretne még vele együtt dolgozni, és ezt hivatalosan is jelezték.
IGN Hungary
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Lenyűgöző képeket készített a mesterséges intelligencia.
Esport1
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás Kollégáját méltatta az Oscar-díjas rendező.
Index