Friss hírek - IGN Hungary
Hírek a mai napon: 16 db
Forrás: http://danger Movies Nem lacafacázott Jonathan Nolan most a Fallout-sorozat miatt van reflektorfényben, de A sötét lovag-filmek írójaként megkapta a nagy kérdést, hogy visszatérne-e Batman világába. Nem sokat gondolkodott a válaszon.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Nagy gólt akar lőni a Sony A Playstation bejelentette, hogy május 7-től kezdve milyen játékokat menthetnek le maguknak további ráköltés nélkül az Essential, Extra és Premium előfizetői.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Marvel Moziverzum: 5. fázis Megnyugodhatunk James Gunn és csapata gőzerővel dolgozik a Supermanen, amelynek kapcsán az alkotó kapott egy kérdést, ami miatt óhatatlanul is össze kellett hasonlítania A galaxis őrzői: 3. részt és ezt a filmet az utóbbi javára.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Arkham árnyékában Nyolc éve jelent meg az utolsó Arkham-játék, ezt az új epizódot nem a Rocksteady készíti.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Lesz mit nézni a hőségben Nyáron nincs is jobb annál, mint hogy a légkondis szoba nyugalmában lazítsunk, nemde? A Netflix kínál ehhez negyedszáz filmet.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies Barry Jenkins nem hagyta annyiban Oscar-díjas rendező, Barry Jenkins vette kezelésbe a Mufasa – Az oroszlánkirályt, de ennek nem örülnek a rajongók, akik panaszkodtak is egy sort emiatt. Jenkins reagált.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies Veszélyesebb, mint egy kaszkadőrmutatvány Ryan Gosling úgy döntött, A kaszkadőr premierjére beöltözik már Beavisnek, hogy ne csak Kenként emlegessék már. Az eredmény vicces és bizonyos értelemben félelmetes is.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Végre megtérülnek a stúdióvásárlások? A Microsoft rengeteg stúdiót felvásárolt az elmúlt évek során, így számos játék érkezik tőlük nem csak idén, hanem a következő évek során is.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Várjuk! Ella Purnell remekül formálta meg a Fallout hősnőjét, úgyhogy várjuk vissza a második évadban. Merre vinni tovább a karaktert? Elmondta a színésznő.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Munka, amit szeretünk Folytatjuk a tavalyi gyűjtésünket, ismét bemutatunk nektek tíz olyan videójátékot, amelyben kőkeményen kell dolgoznunk, mégis élvezni fogjuk azt.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Bővebb, brutálisabb, de jobb is? A Rebel Moon 2. után nem vagyunk biztosak benne, hogy kell nekünk bővített változat a két filmből. Mindenesetre a Snyder-vágás megkapta a korhatár-besorolást… és lehet, hogy egy új címet is adtak neki.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Overwatchba oltott Star Wars A Zynga 4v4 PvP-játéka nehezen akart elkészülni, de hamarosan a Star Wars galaxisának több fura figurájával is harcba szállhatunk.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies A nagy csapat csapatja Margot Robbie újabb harcos amazonnal öregbítheti a hírnevét, ugyanis ő játssza a főszerepet Olivia Wilde képregényfilmjében, amelyet ráadásul egy neves forgatókönyvíró adaptál.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies Ettől még Deadpool szava is elakadt! 15 évvel ezelőtt mutatták be az X-Men kezdetek: Farkast, amelyben Hugh Jackman Rozsomákja és Ryan Reynolds Deadpoolja első ízben csaptak össze. Ez a találkozó és maga a film is eléggé félresikerült többek között kreatív konfliktusok miatt. Ezeknek járunk utána videónkban.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Popkulturális kutyulék Az egyszemélyes, kooperatívan is élvezhető akció-kalandjátékot egy olyan stúdió készíti, melynek fejlesztői egykor a LEGO-játékokon dolgoztak.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies Egy elszabott film krónikája 15 évvel ezelőtt mutatták be az X-Men kezdetek: Farkast, amelyben Hugh Jackman Rozsomákja és Ryan Reynolds Deadpoolja első ízben csaptak össze. Ez a találkozó és maga a film is eléggé félresikerült többek között kreatív konfliktusok miatt. Ezeknek járunk utána cikkünkben.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Nincs már messze a leleplezés Mivel az Activision Blizzard a Microsoft tulajdonában van, így nem meglepő, hogy egy Xbox show-n fog bemutatkozni az új Call of Duty, és az is kiderült, mikor.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies Helyes, helyes! A Thor: Szerelem és mennydörgés piszok rossz film lett, és most már Chris Hemsworth is nyíltabban mer róla beszélni.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Hamarosan kézben tarthatjuk Bagdadot Jön az Assassin's Creed Mirage az Apple készülékeire, és az is megvan, pontosan mikor.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies A szörnyű rejtély… ami nem is olyan nagy rejtély A majmok bolygója: A birodalom új, eposzi előzetese nem csinál titkot belőle, hogy mi lesz a nagy titka. De hát akkor nem is titok, nem igaz?!
IGN Hungary
Forrás: http://danger Marvel Moziverzum: 5. fázis Ahogy lennie kellene A képregényekben Rozsomákot a legtöbbször teljes harci felszerelésben láthatjuk, de a nagyvásznon Hugh Jackman most először öltözik a sárga-kék jelmezbe, igaz, az eddig megjelent előzetesek alapján egyelőre maszk nélkül.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika A kínálat A Microsoft felfedte, mi minden érkezik május első felében a Game Passbe, és van a felhozatalban egy remek kis Tomb Raider-játék is.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Movies Ez dobta meg a büdzsét Idén jön a Red One, Dwayne Johnson karácsonyi akcióvígjátéka, amelynek a forgatását pokollá tette a sztár egy jelentés szerint: olyannyira, hogy 50M$-val megugrott a költségvetés.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Atlas A hónap legizgalmasabb mozis és streaminges bemutatói Májusban jönnek látványos akciófilmek, feszült horrorok, egy bájos fantasy, és mindenki kedvenc narancssárga macskája is visszatér a nagyvászonra.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Mekkora ötlet! Hamarosan véget ér Az ifjú Sheldon, az Agymenők előzménysorozata, úgyhogy itt volt már az ideje, hogy találkozzon a régi és az új Sheldon.
IGN Hungary