Friss hírek - GameStar.hu
Hírek a mai napon: 13 db
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Volt idő, amikor a Sony klasszikussá érett konzolja még az USA Védelmi Minisztériumának is dolgozott, méghozzá nagyban űzve az ipart.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Megkérdeztük szerkesztőinket, hogy a május 1-től augusztus 31-ig tartó időszak felhozatalából mire fognak mindenképpen beülni a moziba vagy a képernyő elé.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A Bethesda még a The Elder Scrolls VI-ot is előbb adná ki, de a sorozat iránti lelkesedés átírhatja a menetrendet.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Van, aki két szerepben bukkan fel, és olyan is, akiből több változat is létezik. Összeszedtünk tíz produkciót, amelynek egyik színészét "megsokszorozták".
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika 35 éve mutatták be a Kutyám, Jerry Lee-t, ennek kapcsán összeszedtünk 5 olyan állatos filmet, amiket nem érdemes kihagyni.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Sok minden ér majd össze a következő MCU-s filmben, de mennyire baj, ha lemaradtál valahol a Marvel Studios alkotásaival vagy az X-Men filmekkel? A rendező válaszolt.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Nem hittem volna, hogy ezt a mondatot valaha is kénytelen leszek leírni a Resident Evil 4 remake kapcsán, de a szélsőségek világában botladozom, keresve a villanykapcsolót a végtelen sötétségben.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Sok türelmet és gyakorlást kér a TopSpin 2K25, cserébe szuper élményt ad - ám viszonylag kevés tartalmat.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Inkább szöknél egy házból, vagy szívesebben lennél egy retek, aki egyben apa is?
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Azt nem tudjuk, hogyan viszi a játékokat, de a démonkirály hatalmas mellszobra mindenért kárpótol.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Hiába készültek nagyon sok pénzből, egészen szörnyűen sikerültek.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Kiderülhetett, melyik új területet fogják meghódítani a Galaxy AI-funkciók.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Nem akárkiket kérdeztek arról, mennyi esély van a Downey Jr.-féle Tony Stark feltámadására.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Közeleg a Stranger Things utolsó évada, a Duffer-fívérek pedig mindent megtesznek azért, hogy igazán emlékezetes befejezése legyen a sorozatnak.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Teljes szereposztással futó projektről van szó, amelyre a Harry Potter-rajongóknak érdemes figyelni.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Mindenki szabadon és ingyenesen férhet hozzá a veterán platform fájljaihoz.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A birodalomépítős indie móka nem várt sikereket ér el, és abszolút meg is érdemli.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az újrakevert Star Wars: Battlefront ssomagot sikerült annyira elbénázni, hogy ma már kevesebben játszák, mint az eredetit.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Megérkezett a Petőfi-film, pankrátorkodott Zafc Efron, visszatért a Kung Fu Panda, berombolt Godzilla és King Kong... de melyik volt a legütősebb?
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A vállalat kézikonzolján is elérhetővé vált az AMD Fluid Motion Frames technológiája.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Vannak olyan játékbeli pillanatok, amelyek annyira félresikerültek, hogy legszívesebben fénysebességgel csapnánk a gombra, ami átugorja az adott szekciót.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Mindegy, hogy Intel vagy AMD processzort használsz, az egyenletes borítás garantált.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az Evil Dead Rise sikerével ismét fellendülhet a franchise, ezúttal egy fiatal, feltörekvő rendező kapta meg az áldását a sorozat megalkotójától.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Variációk egy témára. 
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A zenei streaming platform nem hajlandó elfogadni az Apple szerződési feltételeit, amelyek szerinte megsértik az érvényes európai szabályozást.
GameStar