Hírkategória - Sorozat
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Egyelőre még azt sem tudni, hány részt rendeltek be belőle. The post Élőszereplős Scooby-Doo-sorozat készül a Netflixre first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás A Fallout a tavasz egyik nagy sorozatsikere lett, pedig a játékadaptációk csak nagy ritkán felelnek meg a finnyás rajongóknak és a még finnyásabb kritikusoknak. Meg is kapta a 2. évadra a berendelést, de most még a Screen Junkies élcelődött egyet rajta. Persze SPOILERES a videó, így kizárólag az évad megtekintése után ajánlott!
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Sport Ayrton Senna emlékét idézi meg az a sorozat, amit idén mutatnak be a Netflixen, és ami a háromszoros világbajnok pályafutásának mérföldköveit eleveníti fel. Nem tudjuk ennél jobban várni, hiszen már az előzetese is hidegrázós.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás A Szarvasbébi a Netflix fekete lova, egy humoros, furcsa, fájó történet a zaklatásról, a magányról és az összekapaszkodásról. Ijesztő és egyben zseniális alakításokkal. Nagyjából olyan, mintha egy karambolt néznénk végig, amit az egyik túlélő mesél el: tudjuk, hogy nem hal bele, de azért a legszívesebben végig elfordítanánk a fejünket.
Hetedik Sor
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Keresel egy jó sorozatot, amivel kitöltheted az üres estéket, vagy lazíthatsz egy kicsit egy tálka rágcsával a kezedben? De vajon melyik széria lesz az, ami nálad biztos befutó? Tesztünkből kiderül, melyik az a sorozat, amit a személyiséged alapján szerintünk élvezni fogsz.
Bien
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Vajon lehet-e még egyszer akkora hatása a James Clavell bestselleréből készült sorozatnak, mint a nyolcvanas években, amikor a fél világ onnan tanulta meg, mi az a szaké és a szeppuku? A sógun 2024 eddigi legnagyobb dobása lett, mi pedig megpróbáljuk megfejteni az okait. The post A sógun az év egyik nagy dobása, de nem a kaszabolós sorozatok híveinek szól first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Arról, hogy mi történt a holokauszt alatt, lehet úgy is mesélni, ahogy az Anne Frank bújtatója teszi. Ünnepelve azokat, akik embereket mentettek, és megmutatva, hogy ők sem különböztek egyikünktől sem. Nem a veszteségről szól elsősorban, hanem a reményről és az életről. Mindenkinek látnia kell (Disney+).
Hetedik Sor
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás A korábbi sikerkönyv és sikersorozat új köntösbe, pontosabban kimonóba bújtatva egyszerre nagyszabású, friss, modern és hagyománytisztelő, A sógun - majdnem - tudja mindazt, amit ma egy szórakoztató szériának tudnia kell.
Hetedik Sor
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás 865 milliós állami támogatásból és a Kálomista Gábor fémjelezte Megafilm gyártásában érkezik a S.E.R.E.G.. A 6 részből álló sorozatba a Magyar Honvédség is besegített. Nem az Angyalbőrben vicceskedéseit idézi, nagyon is próbálja magát komolyan venni. A főbb szerepekben: Győrbíró Zsolt, Kamarás Iván, Séra Dánie, Balla Eszter, elvileg ősszel bemasírozik a TV2-re.
Hetedik Sor
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Balenciaga, Dior, Lagerfeld – nem a párizsi Champs-Élysées-n sorakozó üzleteket soroljuk, hanem az első félév streamingkínálatát. Miért kell ennyi divattervezős tartalom, és hogyan pörgette ezt fel a streaming? The post Rákattant a streaming a divattervezőkre, és ez nem véletlen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Várhatóan ősszel debütál a TV2-őn a minisorozat, amire majdnem 900 milliós támogatást adott a Nemzeti Filmintézet. The post Itt a honvédség bevonásával készült katonai akciósorozat, a S.E.R.E.G. első előzetese first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Az Európa expressz és a Cop Mortem után mindig felmegy a vérnyomásunk, ha arról van szó, hogy hazai gyártásban készül akciófilm, de a remény hal meg utoljára, hátha a S.E.R.E.G. című minisorozat most tényleg más lesz.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Lehet szentimentális egy filmajánló? Ugyan már, lehet erről a sorozatról máshogy beszélni? Ha létezik a kedvességnek valamiféle megfogható megjelenése a világunkban, akkor ez az egyik, vitának helye nincs. Közel 40 éve készült az Anna sorozat, ami örökre a szívünkbe véste, hogy hol van a Zöld Orom.
Hetedik Sor
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Ma van Lucy Maud Montgomery halálának 82. évfordulója, aki a legendás Anne-könyveket írta. Itt van minden, amit érdemes tudni róla. Létező hely-e a Zöld Orom, mi a köze az egésznek a Harisnyás Pippihez? Ha fekete öves rajongó akarsz lenni, ezt mindenképp el kell olvasnod! Addig is mormolja mindenki maga elé: „Éjre éj és napra nap / Egy bűvös hálót rázogat…”
Hetedik Sor
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Horvátország mesebeli, festői szépségű vidék, ezt senkinek sem kell bizonygatni. De ha mégis kellene, jó érv lenne, hogy ezeknek a filmeknek és sorozatoknak is helyszínéül szolgált.
Bien
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Képes lehet a hibátlan szezonra is a Bayer?
Fociclub
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Gabriel García Márquez világhírű regényéből, a Száz év magányból 50 milliónál is több példányt adtak el, eddig 46 nyelvre fordították le. Az író az életében nem támogatta, hogy film készüljön belőle. Halála után 5 évvel, 2019-ben viszont a Netflix megszerezte a jogokat és 16 részes sorozat formájában köszön majd vissza a Buendía család hét generációs története. Ami talán biztató, hogy csupa Latin-Amerikai alkotó vett részt a produkció megvalósításában. Előzeteske van, de premierdátum még nincs.
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Technika Hannah Waddinghamre a 12 majom, a Trónok harca és a Szexoktatás című sorozatokból is emlékezhetsz, de kétségtelen, hogy az Apple Ted Lasso című szériája csinált igazi sztárt belőle.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Múlt héten felkerült a Prime Videóra a Fallout című sorozat első évadának mind a nyolc epizódja. Ez igen szokatlan döntés a más szériáit heti bontásban közzétevő Amazon részéről, de úgy tűnik, bejött a taktika.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Egy flúgos nő akaszkodik rá egy jóképű komikusra – helyzetkomikumot, nem túl polkorrekt humort várnánk papíron egy ilyen alaphelyzettől. A Szarvasbébi középszerű standupnak indul, végtelenül nyomasztó önterápia lesz belőle. The post A férfiakat is zaklatják, csak senki sem beszél róla first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Hatrészes sorozat dolgozza fel miként lett Macron tanárnőjéből francia first lady. The post Sorozat készül Emmanuel Macron feleségéről first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Új, netflixes sorozat készült A tehetséges Mr. Ripley-ből, amiből megtanulhatjuk, milyen vesződséges is megölni valakit, és megszabadulni a hullától. Na, de mi köze van Tom Ripley-nek az influenszerekhez? Kritika. The post Varázslatos kéjutazásra hív Olaszországba egy tehetséges sorozatgyilkos first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Már több, mint 30 éve akarja az álomgyár kiaknázni a játékadaptációkban rejlő potenciált. Uwe Boll neve például szabályosan egybeforrt az ikonikus franchise-okat szégyenletes fércművekbe taszító rendező címével. Tömérdek vállalhatatlan, és pár elfogadható feldolgozás után az utóbbi évek azt mutatják, hogy a megváltás a streaming kisképernyős sorozatai felől érkezik. A Fallout az Arcane és a The Last of Us után újabb ékes példája, hogy lehet ezt jól is csinálni.
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A 27 éves Ella Purnell számára a Fallout című sorozat jelentheti a nagy áttörést. Szurkolunk neki, mert ezt az arcot jó lenne minél többször a nagy vásznon látni. A héten debütált posztapokaliptikus sci-fi-sorozat apropóján megnéztük, ki is ez az igéző lány, akiért most nyolc epizódon keresztül aggódhatunk.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az egyik sorozat egy főzőműsor lesz Sussex hercegnőjével. The post Meghan Markle főzőműsort készít a Netflixre first appeared on nlc.
nlc