Hírkategória - UEFA Európa-liga
Hírek a mai napon: 3 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Nagy a fogadkozás az „örök városban”
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Bayer már a 47. (!) veretlen meccsére készül, de az olaszok belerondítanának a történelmi menetelésbe.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Premier League-ben egy elhalasztott londoni derbit pótolnak, az Európa-ligából pedig egy olasz - német párharcot követhetünk figyelemmel...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Két topligás "középcsapat", de mi azért tudunk győztest kikiáltani a francia-olasz csörtén.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Kettős győzelemmel meneteltek Rosta Miklósék a legjobb négybe. The post Bejutott az Európa Liga négyes döntőjébe a magyar kézis first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Sűrű program elé néznek a Farkasok és ezt nem hagyták szó nélkül.
Sport365
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Kettős vereség az Európa Liga negyeddöntőjében. Íme a statisztikák.
ACMilan.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az AS Roma zsinórban negyedik alkalommal jutott valamely európai kupasorozat elődöntőjébe, miután csütörtökön 2-1-re legyőzte, összesítésben 3-1-re felülmúlta az AC Milant az Európa Liga negyeddöntőjében.
Sport365
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Beszélt a csalódottságról, a hibákról, a támadójátékról és a jövőjéről.
ACMilan.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Elhalványult, frusztrált, eltűnt – ilyen, és ehhez hasonló jelzőkkel illették magyar középpályást. Nem gondoljuk, hogy túl kellene ezt lihegni.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A Bayer Leverkusen ismét egy késői góllal mentette meg a veretlenségét.
Player.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Csütörtök este teljessé vált az európai kupasorozatok elődöntőinek párosítása. A Bajnokok Ligája fináléjában két német, az Európa-liga döntőjében akár két […] A Hosszú idő után ismét angol csapat nélkül a két legnevesebb kupasorozat hajrája bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Az olasz védő szerezte a Rossoneri egyetlen gólját a párharcon.
ACMilan.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Képes lehet a hibátlan szezonra is a Bayer?
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A bergamói győzelem csak szépségtapasz volt a Liverpool számára, így a német tréner nem tudja nemzetközi kupasikerrel zárni liverpooli éveit
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az El-ben Marseille - Atalanta és Roma - Leverkusen, az EKl-ben Aston Villa - Olympiakos és Fiorentina - Club Brugge elődöntőket rendeznek.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A franciák büntetők után búcsúztatták a Benfica együttesét...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Hiába nyert idegenben az Atalanta vendégeként a Liverpool, nem sikerült ledolgoznia háromgólos hátrányát a Klopp-csapatnak.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Megőrizte hidegvérét az AS Roma és az Atalanta...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A West Ham csak ráijeszteni tudott a visszavágón az újdonsült német bajnokra...
Fociclub
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Roma-Milan 2-1.
ACMilan.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Európa-liga csütörtöki játéknapján fel volt adva a lecke a Liverpoolnak, hiszen Jürgen Klopp legénysége az előző héten 3-0-s vereséggel […] A Európa-liga: Szoboszlaiék a jó kezdés ellenére sem örülhettek bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Európa-liga negyeddöntőjében a Liverpoolnak háromgólos hátrányt kellene eltüntetnie az Atalanta otthonában. A párharc első mérkőzésen az olasz csapat nagy […] A Európa-liga: Szoboszlaira is számít Klopp bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport A Milan kezdőjében ott van Tomori, Musah, Pulisic és Giroud is.
ACMilan.hu