Hírkategória - Disney+
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Szórakozás Ennyit arról, hogy minisorozat lesz A sógun akkora sikert aratott, hogy ezt nem lehet nem folytatni, és az FX egyenesen két további évadot is megrendelt.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Mi mást is választhatott volna? George Lucas egy ideje már csak külső szemlélője a Star Wars továbbélésének, úgyhogy talán tudja végre élvezni is a filmeket és a sorozatokat. Na de melyik a kedvence?
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Bár a streamingszolgáltatók inkább versengeni szoktak egymással, felhasználói szempontból mindenképp üdvös az újdonsült összefogás, ez lehet a jövő megoldása a túlburjánzó streamingplatformok problémájára. The post Közös streamingcsomaggal indul harcba a lemorzsolódó felhasználókért a Disney, a Hulu és a Max first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Kábeltévé, te vagy az? Úgy fest, hogy a streaming-előfizetők hamarosan jól járnak az USA-ban, mivel egy csomagban - kedvezményes áron - szerezhetnek be több előfizetést is.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Ami bevált a konkurenciának, az beválik itt is? A Netflix már rég bevezette a jelszómegosztás hivatalos (és fizetős) alternatíváját, most pedig a Disney+ is a nyomdokaiba készül lépni, és Bob Iger Disney-fejes szerint ez kritikus fontosságú lépés a streamingháborúban.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Fókuszban a sci-fi Ismét összeszedtük nektek a hét legizgalmasabb streampremierjeit, avagy ezekre a filmekre és sorozatokra érdemes odafigyelni.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Az új sorozatban 100 évet utazunk vissza a Baljós árnyak előtti időkbe. The post Elő a fénykardokkal, itt a Star Wars: Az akolitus új előzetese! first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód „Ha nem lehetek én a faszagyerek, inkább fel sem állok a színpadra” – mondja az évek óta hangképzési problémákkal küzdő rocker, Jon Bon Jovi a róla és zenekaráról szóló négyrészes dokumentumfilmben, ami félelmetes őszinteséggel mutatja be, hogy egyszer még az örökifjak fölött is eljár az idő. The post „Belőlem sosem lesz kövér Elvis” – Jon Bon Jovi méltósággal szeretne megöregedni, és erről dokumentumfilm készült first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A legtöbben alighanem a Bridgerton harmadik évadát várják, de jön a Talpig férfi Netflix-adaptációja, Joel Edgerton megismerkedik a Sötét anyaggal, és újra sorozatszerepben láthatjuk Benedict Cumberbatchet és Sean Beant is. Májusi sorozatajánló. The post Májusban újra fellángolnak a szenvedélyek a Bridgerton családban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Technika Horror, Star Wars, romantika és komédia Ismét összeszedtük, mely streampremierekre, sorozatokra és filmekre lesz érdemes odafigyelni a héten, már májusban.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Mindössze néhány nappal azelőtt hunyt el, hogy bemutatnák a regényéből Sean Bean főszereplésével készített sorozatot. The post Meghalt C. J. Sansom, a Shardlake-könyvek szerzője first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Vajon lehet-e még egyszer akkora hatása a James Clavell bestselleréből készült sorozatnak, mint a nyolcvanas években, amikor a fél világ onnan tanulta meg, mi az a szaké és a szeppuku? A sógun 2024 eddigi legnagyobb dobása lett, mi pedig megpróbáljuk megfejteni az okait. The post A sógun az év egyik nagy dobása, de nem a kaszabolós sorozatok híveinek szól first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás A nagy játékos Véget ért A sógun, a Disney+ remek sorozata, amelynek fináléjában nagy leleplezések várták a nézőket, többek között az is nyilvánvalóvá vált végre, ki mozgatta a szálakat.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Dömping lesz! A Disney+ kínálata rengeteg sorozattal és filmmel bővül májusban. Íme, a lista!
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Hamarosan teljes pompájában láthatjuk/hallhatjuk a Let It Be-t. The post A Disney+-on mutatják be a Peter Jackson által felújított Beatles-koncertfilmet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Az alkotmány velük van? Gina Caranót kirúgták A Mandalóri című sorozatból, mivel olyan dolgokat posztolt a közösségi médiában, ami nem volt összeegyeztethető a Disney alapelveivel.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Lesz mit nézni a héten is Ismét összeszedtük, mi mindent érdemes nézni a héten a hazai streamingszolgáltatókon a Fallouttól Robert Downey Jr. új thrillersorozatáig.
IGN Hungary
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Disney a Disney+ streaming szolgáltatásánál korlátozza a jelszómegosztást annak érdekében, hogy növelje a felhasználói bázist és a bevételeket, míg Bob Iger vezérigazgató szerint ez a lépés hozzájárulhat a platform nyereségessé válásához - írta a CNN.
Portfolio
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A Netflix után a Disney+ is meglépi a jogai védelméhez szükséges lépést.
Infostart
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Annak érdekében, hogy növelje a regisztrációkat, ezzel együtt pedig a bevételeket is, a Disney úgy döntött, hogy hamarosan megszüntetik a jelszómegosztásokat a Disney+ streaming felületükön.
Blikk.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A Disney+ követi a Netflix példáját a jövőben.
Esport1
Forrás: https://hvg.hu/ Szórakozás Rövidesen újabb streamingszolgáltatónál szűnik meg végleg az előfizetések megosztásának lehetősége: beáll a sorba a Disney+ is.
HVG
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás Minél előbb a Netflix nyomába kíván lépni a videószolgáltatás.
Origo
Forrás: https://www.napi.hu/ Szórakozás A Disney korlátozni fogja a Disney+ streaming szolgáltatásának jelszómegosztását. Ezzel a lépéssel a vállalat célja a regisztrációk és a bevételek növelése. Bob Iger vezérigazgató ... ...
Napi.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika A Netflix után a Disney+ is véget vet a jelszómegosztásnak, és már azt is tudni, mikor. The post Kiderült, mikor csap le a Disney+ a jelszómegosztókra first appeared on 24.hu.
24.hu